- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
Canım rabbim herkesi bir sekilde sınıyor ışte.insallah bu imtihanlardan alnımızın akıyla geçeriz.belki ablan o anlık bir psikolojiyle demistir.insallah yapmaz.cok büyük günah işler allah korusun.rabbim sanada nasip etsin hayırlısı ile insallah.@hiram2015Selam anneler Allah rızası için bana bi akıl verin uğruna ölebilecek kadar sevdiğim iki yeğenim var çocuk hasretimi biraz olsun bastırmaya çalıştığım ablam bir süre çocuk istemediğini söyleyerek spral taktırmıştı ama Allahın işine bakın ki....3.gözbebeğimiz geliyomuş yani ablam hamileymiş kız manyadı mı naptı bilemem hemencik hamilelik psikolojisine mi büründüyse istemiyodum deyip duruyo bi an ağzından soğan suyu falan mı içsem acaba diye bişey duydum gözüme perdeler indi sana hakkımı helal etmem dedim ben bir yavru için neler çekiyorum onun bu dedikleriyle mahvoldum oturdum zırıl zırıl ağlıyorum yapmaz yapamaz biliyorum ama çok moralim bozuldu niye böyle ya ben bitaneyi bulamazjen sadece ablam değil bi sürü insan hamile kaldığı için delircek duruma geliyo sorun bendemi benmi manyadım anlamıyorum off
Yapmaz biliyorum ama çok kötü oldum yinede amin teşekkür ederim alışması lazım onunda çocuklar peşpeşe oluyo aralarında iki yaş var en küçüğü 1 buçuk bile değil ona da zor inşallah zamanla düşünceleri düzelicekCanım rabbim herkesi bir sekilde sınıyor ışte.insallah bu imtihanlardan alnımızın akıyla geçeriz.belki ablan o anlık bir psikolojiyle demistir.insallah yapmaz.cok büyük günah işler allah korusun.rabbim sanada nasip etsin hayırlısı ile insallah.
Ben yemedim Canım.neden ki?arkadaşlarr hac hurması yiyen varmı hamileliğindeee
cnm benim kendini sıkıntıya sokma lütfenn iyi şeyler düşün ii olsunn dr nu değiştir şüphen varsa cnm bnm inşlh birşey yokturrrKızlar dr gitmiştim.kesem gozukmemisti.dr tekrar kan istedi.sonucum 16211.3 cikti.18 ocaktaki sonucumda 524.3tü.alttan istersen bakalım dedi.ben istemedim.haftaya kontrole gel bakalım dedi.kahvarengi lekem oluyordu ara sıra.onun icinde progestan yazdı.mineral verdi.kesem gozukmeyince endiselendim.insallah haftaya görürüm.dua edin ne olur bir aksilik yoktur.
arkadaşlarr hac hurması yiyen varmı hamileliğindeee
hurma doğumu kolaylaştırıyo derler ne kadar doğru bilmiyorum ama son zamanları yiyin diyolarBen yemedim Canım.neden ki?
Kızlar aldığım bir haber ve girdiğim bir şokla karşınızdayım...ablaam hamile değilmişC CilekRecelim cnm bnm sen kendini üzme inşlh allah onada yardım etsin inşlh aldırmaz o kçk bebeğe yazık n suçu var değil mi allahhhhhh sanada nasip etsinn yarabbimmmm hamişlerin duası tutarmış
Ya ben devlet hastanesine gittim.dr fena degil yaklasimi iyi.ama bu degere gore karından gozukmeli diyen cok kisi var.allah korusun dis gebelik filan olabilir diyorlar.yarin tekrar mi kan tahlili yaptirsam acaba saglik ocagindacnm benim kendini sıkıntıya sokma lütfenn iyi şeyler düşün ii olsunn dr nu değiştir şüphen varsa cnm bnm inşlh birşey yokturrr
cnm bencede bi kan ver ama eger durumun varsada bi özele görün derim hangi il ???Ya ben devlet hastanesine gittim.dr fena degil yaklasimi iyi.ama bu degere gore karından gozukmeli diyen cok kisi var.allah korusun dis gebelik filan olabilir diyorlar.yarin tekrar mi kan tahlili yaptirsam acaba saglik ocaginda
Canım mersindeyim ben.esim cok panik oluyorsun.bir rahat ol diyor.ozele gidelim dedim esime.önce dr bir baksin haftaya ne diyecek bakalim diyor olmadı ozele gideriz diyor.insallah haftaya gorurum keseyi insallahcnm bencede bi kan ver ama eger durumun varsada bi özele görün derim hangi il ???
Benim de ara ara çok az kahverengi akintim oluyo canım doktorum çok önemli değil dedi eski kanmis o pembe ya da kırmızı gelirse sıkıntı oluyormuşCanım nasılsın?ilk dr randevuna
Canım nadilsin?ilk dr randevuna gittin mi?ben din gece wc gittigimde camasirimda kahverengi leke gordum korktum uyuyamadim.bugün ogleden sonrada dr gittim devlet hastanesine.kese gozukmedi.dr kan istedi.yarin ogleden sonra gel dedi.birde hemsireye not aldiriken sagda kist den bahsetti.cok merak ediyorum.umarim tutunur bebegim.sat 21 aralikti benim.kesem gözükmedi
Hurma ilk aylarda düşüğe sebep oluyormuş canımarkadaşlarr hac hurması yiyen varmı hamileliğindeee
acaba kaçıncı aydan sonra yemeliii bende birçok yazı okudum ama kimi ilk haftadan son haftaya kadar yemiş birşey olmamış kimi düşürmüş bilemedim yaa bennnHurma ilk aylarda düşüğe sebep oluyormuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?