- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
Orda fıtık olur muHiç bir fikrim yok ben doktora gidince söylemeyi düşünüyorum fıtık falan olabilir diyen oldu cübkü
Tabi kasık fıtığı oluyorOrda fıtık olur mu
Canım muhtemelen havadan yada stresden geçiktin 1 hafta sonra tekrar test yap hala adet olmazsan doktora git simdi gitmezsen bu süre cok uzuyo yasadım cünkü biliyorumKizlar reglim beş gün geçti kanda değer 2 çıktı ne olacak şimdi Allah'ım gelmedu bir türlü
Bende o kadar belirti oldu ama sonra adet oldum hatta belirtilerim de hala var. Ben artık eminim uydurma belirti cıkarıyo ruz. Yani suan belirtin olmaması normal belirtiler sat tan sonra baslıyo benim önceki gebeliğim dede öyle oldu.MerhabaBen bu ay korunmadım yumurtlama dönemi öncesi sonrasını hep değerlendirdim . Adet günüme daha 10 gün var ve hamileliği dair hiç bir belirtim yok konuşmalarınızı hep okudum herkesde ne guzel belirti war bende yokk
Bende geçen ay sizin gibi oldum çok belirtim vardı ama maalesef adet olmustum. Bu ayda hiç yok . Sadece idrarım çok kokuyor beni rahatsız edecek kdr kötü kokusu daha önce byle hıc olmadımBende o kadar belirti oldu ama sonra adet oldum hatta belirtilerim de hala var. Ben artık eminim uydurma belirti cıkarıyo ruz. Yani suan belirtin olmaması normal belirtiler sat tan sonra baslıyo benim önceki gebeliğim dede öyle oldu.
Kötü kokmuyor ama hamileyken idrar. Nasıl diyeyim değişik kokuyor. Sen bence kafanı dagıt maya calıs adetin gecersede test yaparsınBende geçen ay sizin gibi oldum çok belirtim vardı ama maalesef adet olmustum. Bu ayda hiç yok . Sadece idrarım çok kokuyor beni rahatsız edecek kdr kötü kokusu daha önce byle hıc olmadım
Çok takmaya çalışıyorum bakalım nasip kısmetKötü kokmuyor ama hamileyken idrar. Nasıl diyeyim değişik kokuyor. Sen bence kafanı dagıt maya calıs adetin gecersede test yaparsın
Olabilir bence sabah ilk idrar ile test yapınKızlar merhaba regl biteli 10 gün oldu fakat pazar akşamı kahverengi çamur gibi lekelenmem gledi günde 1 ped bile doldurmadi ama sildikce hep geldi bugün 2, günü lekelenmenin hafif pıhtılaşma vardı ama rengi kahverengi çamur gibiydi gene ve 2 gün sonunda bitti hamilelikle belirtisi olabilir mi?
Amin canımÇok takmaya çalışıyorum bakalım nasip kısmetAllah sana da bana da herkese evlat nasip etsin inşallah
Bende 6 aylık evliyim ve benimde bu ay sizin gibi akıntım oldu uzun sürdü hiç böyle olmazdı . Benimde bat 4merhabalar 6 aylık evliyim 3 ay yasmin hapı ile korundum. bu denememizin 3. ayı ve ovulasyon dönemim bittikten sonra uzayan şeffaf akıntım devam ediyor düzenli adet görüyorum ovulasyon dönemi dışında hiç öyle akıntım devam etmezdi. bu hamilelik belirtisi midir. Bat 4 mart ama meraktan çatlıyorum.
yok galiba ya biraz göğsüme dokununca acıyor ama zaten sıkınca acımaz mı off kafam da deli sorular :)Bende 6 aylık evliyim ve benimde bu ay sizin gibi akıntım oldu uzun sürdü hiç böyle olmazdı . Benimde bat 4başka bir belirtiniz var mı mesela benimde bu ay yoğun bir idrar kokusu war asla bu zamana kdr byle bişey olmamıştı
yok galiba ya biraz göğsüme dokununca acıyor ama zaten sıkınca acımaz mı off kafam da deli sorular :)
merhaba, peki kaçıncı günden itibaren dikkatinizi çekti idrar rengini ve kokusu? rengi tam olarak nasıldı. koyumu açımı. turuncumsumu?Bnde adetten 3 gün önce öğrendim beni en çok şüphelendiren belirti idrar rengi ve kokusu oldu yaptığımda silik çizgi çıktı sonra kan değeri de de pozitif çıktı
Pozitif görünüyor hayırlı olsun :) erken gebelik testi mi bu ? bat tarihinden kaç gün önce yaptınız birde dikkatinizi çeken erken belirtileriniz nedir ?Merhaba tecrübesiz bir anne adayıyım.Bugün test yaptım.Pozitif sanırım sonuç öyle anladım ben ne dersiniz ? Çok heyecanlıyımEki Görüntüle 3013430
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?