Ayın 20 sinde olmam gerekiyordu olmadım.Adet belirtilerinin hepsini yaşadım ben kasık ağrısı, göğüs ağrısı biraz da sırt ağrısı vardı.Hafif mide bulantım oldu biraz da baş dönmem vardı.Dün akşam yaptım pozitif çıktı.Pozitif görünüyor hayırlı olsun :) erken gebelik testi mi bu ? bat tarihinden kaç gün önce yaptınız birde dikkatinizi çeken erken belirtileriniz nedir ?
Erken gebelik testim var yapsam mı bilmiyorum başka bir belirtimde yok 6 gün var bata erken dimisanırım çok takıyoruz ya Allah yardımcımız olsun
Erken bence biraz daha bekle . Benimde 6 gün war ve hiç belirtim yok çatlıcam resmenErken gebelik testim var yapsam mı bilmiyorum başka bir belirtimde yok 6 gün var bata erken dimi
Bat 5 test yaptım negatıfHapşırırken kasığa ağrı saplanması belirti midir acaba? Keşke hamileliğini anlayanlar anlatsalar belirtilerini
yok yapmadım erken gebelik testi mi yaptın onda çıkmayabiliyormuş yaBat 5 test yaptım negatıfsen yaptın mı test
Şu ucuz testler var ya onunla yaptım elimde vardı dayanamayıp yaptım . Adetime 5 gün war ve adet sancım arada vuruyor ama şöyle bişey var dün oldu ve bir önceki gün de vardı normalde bu kdr erken olmazdı . Yanlış hatırlamıyorsam bat aynı senınle var mı sende sancı vs.yok yapmadım erken gebelik testi mi yaptın onda çıkmayabiliyormuş ya
onların beta hcg hassasiyetleri düşük oluyormuş yani erken dönemde pozitif çıkmaz. o testler regl geciktiğinde yapılması için üretilmiş senin negatif çıkması normal. benim işte karnımda hafif ağrı var bacaklarımda ağrı var adet öncesi olur ya göğüslerimde hafif, dün hapşırırken sol kasığıma sancı girdi belirti mi bilmiyorum adet olacağım galiba çarşamba sabah erken gebelik testim var onu yapacağım bakalımŞu ucuz testler var ya onunla yaptım elimde vardı dayanamayıp yaptım . Adetime 5 gün war ve adet sancım arada vuruyor ama şöyle bişey var dün oldu ve bir önceki gün de vardı normalde bu kdr erken olmazdı . Yanlış hatırlamıyorsam bat aynı senınle var mı sende sancı vs.
Haklısın . Durumumuz aynı suanda benımde hafıf karnım agrıyor işte başka bir belirti yok ama Allahtan Ümit kesilmezonların beta hcg hassasiyetleri düşük oluyormuş yani erken dönemde pozitif çıkmaması normal. o testler regl geciktiğinde yapılması için üretilmiş senin negatif çıkması normal. benim işte karnımda hafif ağrı var bacaklarımda ağrı var adet öncesi olur ya göğüslerimde hafif bilmiyorum adet olacağım galiba çarşamba sabah erken gebelik testim var onu yapacağım bakalım
inşallah :)Haklısın . Durumumuz aynı suanda benımde hafıf karnım agrıyor işte başka bir belirti yok ama Allahtan Ümit kesilmezUmarım bu ay ıkımız de güzel haberler alırız
Hamile misin?Ah kuzum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize. Ve korkma en azından kafanda netleşir birseyler. Sen beni dinle yap bir test benim son adete 30 koyunca ayın 19 unda test yapmam lazım en erken, aslında ben erken yumurtladım bu ay galiba ama inan o kadar yeni yeni düşüyoruz ki bebegi 27 sinde ilk korunmasız ilişkimiz oldu yani dahaa cokk var benim teste önceki hamileliğim de ilişkiden 20 gün sonra kopkoyu 2. Cizgi yle ögrendim ben ama bu sefer biraz daha bekliyicem yalnız bu acaip belirtilerle hamile değilsem cidden sasırıcam
Test yaptınız miTabi kasık fıtığı oluyor
Değilim ama Allah hayırlısıyla tez vakitte bana ve isteyen herkese nasip etsinHamile misin?
Hamile değilim regl oldum bu ay için yaparım artık battaTest yaptınız mi
Gönlüne göre olsun inşallahHamile değilim regl oldum bu ay için yaparım artık batta
Amin canım. Her ay aynı heyecan stres aslında adetin gecesini bekleyip test yapmak en dogru su ama. sabredemiyoruz işteGönlüne göre olsun inşallahBende yorumlarını okuyunca aceba mı dedim bende de benzer şeyler vardı. Bende bugün Ovülasyon testine başladım rabbim hayrlısını versin doğru zamanda doğru evlatlar nasip etsin sağlıklı sıhatli
Var gibi görünüyor fotodan bile belli oluyor inşallah öyledir en iyisi hemen kan testi ver netleşirrrkızlarrr acil yardım edin.. adetime 3 gun kaldı dayanamayıp demın erken gebelik testi yaptım ve 2. Çizgi bu şekilde çıktı çok silik pembemsi sizce hamilelik war mı görsel attım
İnşallahVar gibi görünüyor fotodan bile belli oluyor inşallah öyledir en iyisi hemen kan testi ver netleşirrr
Verdin mi test ben adet oldum inşallah senin bebişdirİnşallahkan testi vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?