• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamişler hadi bizimle erken gebelik belirtilerinizi paylaşın bizi de aydınlatın 😂

Canım muhtemelen havadan yada stresden geçiktin 1 hafta sonra tekrar test yap hala adet olmazsan doktora git simdi gitmezsen bu süre cok uzuyo yasadım cünkü biliyorum
Merhaba kizlar sizlere sormak istedim 9 Şubat'ta regl oldum Şubat'ın 18-24 yumurtlama günümdü yumurtlama 23 denk geldi 21-22 Şubat'ta korunmasız ilişkimiz oldu dikkat ettik ama geri çekilme yöntemiyle korunduk o gün ve yumurtlama gününe yakın bir zamanda yumurtlama gününden 3-4 gün sonra sağ kasığımda batmalar ara sıra ağrı bacağa vuran ve bel ağrım var ama ben tüm gün ayakta çalışanım daha önce bu tarz ağrılar hissetmemiştim ve şuanda kasıklarda ara sıra ağrım oluyor beyaz akıntım oluyor özellikle kasik ağrılarımın olduğu günler yoğunlaşıyor 1 haftadır goguslerimde aşırı hassasiyet var üstüne yatamıyorum ve dolgun hissediyorum özellikle koltuk altına doğru ağrım var reglime 4 gün kaldı testte yapmak istemiyorum regl günüme kadar acaba hamile olma ihtimalim var mı bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Merhaba kizlar sizlere sormak istedim 9 Şubat'ta regl oldum Şubat'ın 18-24 yumurtlama günümdü yumurtlama 23 denk geldi 21-22 Şubat'ta korunmasız ilişkimiz oldu dikkat ettik ama geri çekilme yöntemiyle korunduk o gün ve yumurtlama gününe yakın bir zamanda yumurtlama gününden 3-4 gün sonra sağ kasığımda batmalar ara sıra ağrı bacağa vuran ve bel ağrım var ama ben tüm gün ayakta çalışanım daha önce bu tarz ağrılar hissetmemiştim ve şuanda kasıklarda ara sıra ağrım oluyor beyaz akıntım oluyor özellikle kasik ağrılarımın olduğu günler yoğunlaşıyor 1 haftadır goguslerimde aşırı hassasiyet var üstüne yatamıyorum ve dolgun hissediyorum özellikle koltuk altına doğru ağrım var reglime 4 gün kaldı testte yapmak istemiyorum regl günüme kadar acaba hamile olma ihtimalim var mı bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Tabiki de var canım geri çekilme yöntemi kendini kandırmaktır çünkü. Allah hayırlısını nasip etsin. Kadın vıcudu cok Değişik korunan kadınlarda Bile bazı aylar değişik ve hormonal belirtiler olabiliyor. O yüzden adetin in geçmesini bekle bence canım

En azından ilk zamanlar o kokuyu hissetmediğin için kendini şanslı hissetmelisin gercekten ilerledikce koku daha dayanilmaz😂peki seni ilk hamileliğinde şüpheye düşüren ne oldu?
Merhaba idrar kokusu gebelik belirtisi mi çünkü benimde bu sabahki idrarim da çok değişik bir koku vardı

Merhaba idrar kokusu gebelik belirtisi mi çünkü benimde bu sabahki idrarim da çok değişik bir koku vardı
Canım benım bu ay tek belirtim yoğun kokan idrar kokusu oldu . İlk defa başıma geldı çok su içmeme rağmen idrarırımın berrak olmasına rağmen kokuyordu çok . Tek belirtim buydu ve daha 2 gun önce öğrendim hamileyim 🥰 herkes aynı belirtiyi yaşıcak die birsey yok

Canım benım bu ay tek belirtim yoğun kokan idrar kokusu oldu . İlk defa başıma geldı çok su içmeme rağmen idrarırımın berrak olmasına rağmen kokuyordu çok . Tek belirtim buydu ve daha 2 gun önce öğrendim hamileyim 🥰 herkes aynı belirtiyi yaşıcak die birsey yok
Ya bende istiyorum çok burada ki paylasimlarda gördüm benim Çarşamba günü inanilma Z derece göğüs ağrım oldu sonrasında geceleri sağıma soluma dönüp uyuyamyrm ağrı oluyr bazen olmuyor bazen şiş oluyr bazen sönüyor uzun zamandır göğüs hassasiyet i yaşamamıştım sol kasığımda bazen böyle bı balocuk var sanki onu patlatıyor lar ince bı sızı giriyor bilmiyorum bı yanım değilsin diyor bı yanım umutla niyor

Ya bende istiyorum çok burada ki paylasimlarda gördüm benim Çarşamba günü inanilma Z derece göğüs ağrım oldu sonrasında geceleri sağıma soluma dönüp uyuyamyrm ağrı oluyr bazen olmuyor bazen şiş oluyr bazen sönüyor uzun zamandır göğüs hassasiyet i yaşamamıştım sol kasığımda bazen böyle bı balocuk var sanki onu patlatıyor lar ince bı sızı giriyor bilmiyorum bı yanım değilsin diyor bı yanım umutla niyor
Benden çok belirtiniz war neden olmasın ☺️ Ben tek belirti ile adetime 3 gun kala erken gebelik testi yaptım pozıtıf çıktı . Sizde oyle yapın bence

Evet verdım dün 😍 hamileyim çok şükür 🙌
Gözünüz aydın olsun bu arada hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza
Benden çok belirtiniz war neden olmasın ☺️ Ben tek belirti ile adetime 3 gun kala erken gebelik testi yaptım pozıtıf çıktı . Sizde oyle yapın bence
Test yapmaya çok korkuyorum inanın bikac gün geçsin kan testi vereceğim ama bana da dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurmus

Adetine kaç gün var canım test yapmayı düşünüyor musun
Ben de pcos var adetlerim çok düzensiz ilaç kullanmazsam 45 50 hatta 65 i bulan adet aralarim var ne zaman olacagimi bilmiyorum ama geçen hafta çarşamba günü yumurtladigimi tahmin ediyorum bende gün geçtikçe yeni belirtiler ortaya çıkıyor bu sabah uyandığımda değişik bı mide bulantısı hissettim yani böyle açlıktan değil hani uzun yol gidersiniz o araba kokusu başına vurur ya öyle bı bulantı ve rahmimin tam ortasında bı yumruk gibi bişey hissedyrm bı ağrı oluyor bugün

Ben de pcos var adetlerim çok düzensiz ilaç kullanmazsam 45 50 hatta 65 i bulan adet aralarim var ne zaman olacagimi bilmiyorum ama geçen hafta çarşamba günü yumurtladigimi tahmin ediyorum bende gün geçtikçe yeni belirtiler ortaya çıkıyor bu sabah uyandığımda değişik bı mide bulantısı hissettim yani böyle açlıktan değil hani uzun yol gidersiniz o araba kokusu başına vurur ya öyle bı bulantı ve rahmimin tam ortasında bı yumruk gibi bişey hissedyrm bı ağrı oluyor bugün
Yumurtlamanın üzerinden en az 12 gün sonra gebelik testi yaparsanız varsa çıkabilir

Ay kızlar birde şöyle sacma birsey olmuş yakınıma yası biraz geçgin cocuklarda büyük kadın hamile kalıyo ama her ay düşük tehlikesi yasayıp tam regl zamanı aynı gün sayısında kanaması oluyo sonra karnı siddetli agrıyınca doktora gidiyo bşrde ne duysun 5 aylık hamile Aglamak tan gözleri şişmiş cinsiyetini bile ögrenmek istemeyip eve gelmiş bu yastan sonra cocuk mu olur diye aldırmayın falan düşünüyor ama 5 aylık cocuk alınır mı, bu arada baya kilosu var ondan anlamamıs cocuk kımıldayıncada gazım var sanmıs heralde 😂 simdi Aslan parçası gibi cocuk gözümün önünde büyüdü evli barklı cocukları ve torunları olan kadın simdi bastan cocuk büyütüyor. Yani demem o ki kızlar Dikkkaat, kendimizi tanımalıyız ben ne zaman bu konuyu onunla konussam aslında kanamam bşr miktar azdı ama düzenli bir sekilde her ay aynı gün kanamam oldu ve hep reglm kadar sürdü der nasıl anlamadın dedipimdede süphelenmezsen anlamazsın der hep bana 😂 ben bu hikayeden sonra hep her ay üstüne görme yasadım sandım ama değil tabikide bu arada yakın bir tanıdıgım kendisi 😂
Kaç yaşında canım?
Az da olsa görüyorsa kanama demek ki menopoza girmemiş.

Kızlar ağzımda demir tadı var hiç böyle bir belirtisi olan var mıydı yediklerim bozuk para yiyormuşum gibi geliyor 😂

Kızlar ağzımda demir tadı var hiç böyle bir belirtisi olan var mıydı yediklerim bozuk para yiyormuşum gibi geliyor 😂
böyle belirti yaşayanlar çok. ben anlayamıyorum çünkü o demir tadı bana sürekli gelebiliyor diş eti iltihabım var diş etim kanadı geçen bi heyecanlandım acaba hamile miyim diye sonra fark ettim ki diş eti kanaması :D

Back