Öncelikle ben kendimi anlatayım geçen sene ikizlerimi kalp durması sonucu kaybettim, Allahın takdiri işte. Ve sonra bir anda bir cesaretle yeniden bebek istemeye basladım bu ay, Allah isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin
öncelikle ben belirtilerimi yazayım ayın 20 sinde regl ye benzemeyen rengi değişik cok az miktarda ve 3 gün süren kanamam oldu kahverengi de denebilir. Normalde 30 günde regl olurum fikstir yani ama gecen Ay 37. Günde oldu. Gelelim belirtilerime, aniden bebek fikrine kapılınca yumurtlama falan takip edemedim ama bir önceki hamileliğim deki benzer belirtilerim var. Gögüslerim şişti, ben beyaz renliyim gögüs ucum artık pembe dir hatta cok acık pembe. 5 gün öncesi kahverengi ucları büyüdü ama az falan değil baya baya oldu bunlar. Sonra 2 gün gaz sancısı ve karın agrısı cektim şiddetli agrılardı ilk defa karsılastıgım birsey, bacaklarım cok agrıyo ve bu sadece regl iken olur suan kasıklarım dolu gibi şişkinlik hissi veriyor kirpiklerim gecen hamileliğim de Karısmıstı ama o zamandan bu yana hiç düzelmedi onu saymıyorum
sonracığıma akıntım cok ve kasıklarımda ara ara cok şiddetli olmayan batmalar oluyor. Ama gögüslerim adet dönemimde falan değişmez benim. Küçüklerdir normalde
şimdi ara ara sızlıyor büyümüş ler ve ve koyu kahve ucları ve daire kısmı. Bu arada geçen sene ki hamileliğim de ikiz diye belirtilerim çok erken baslamıs tı. Cok erken ögrenmiş tim çünkü yumurtlamam adetimin bittiği gün olmuş erken yumurtluyorum cogu ay.