• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamişler hadi bizimle erken gebelik belirtilerinizi paylaşın bizi de aydınlatın 😂

böyle belirti yaşayanlar çok. ben anlayamıyorum çünkü o demir tadı bana sürekli gelebiliyor diş eti iltihabım var diş etim kanadı geçen bi heyecanlandım acaba hamile miyim diye sonra fark ettim ki diş eti kanaması :KK70:
Dişlerimle alakalı bir sıkıntı gibi değil ama herşeyde bozuk para tadı var daha 10 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum valla 😂

Kaç yaşında canım?
Az da olsa görüyorsa kanama demek ki menopoza girmemiş.
O zamanlar 34 civarıymış canım. İlk 3 cocukta hersey norrmalken 4.de her ay regl zamanı regl oldugu gün kadar kanaması olmus 5. Ayda cok siddetli agrım var diye hastaneye gidince ögrenmiş hamile oldugunu. Kendisinden şüphelenmemiş kücğk bebegi var diye

Dişlerimle alakalı bir sıkıntı gibi değil ama herşeyde bozuk para tadı var daha 10 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum valla 😂
aaa ama 10 gün çok erken ya. siz gene de test yapmayın sonra insan üzülüyor. ben 3 kere yaptım 6 gün varken adetime. ama negatşf çıktı. ben hamile olduğumu hissediyorum sanki o yüzden reglimin geçmesini beklicem. beynime izin verdim rahat bırakıcam kendimi :D

aaa ama 10 gün çok erken ya. siz gene de test yapmayın sonra insan üzülüyor. ben 3 kere yaptım 6 gün varken adetime. ama negatşf çıktı. ben hamile olduğumu hissediyorum sanki o yüzden reglimin geçmesini beklicem. beynime izin verdim rahat bırakıcam kendimi :KK70:
Biliyorum çok erken ama insan dayanamıyor ki silikte olsa bir çizgi olsa salıcam artık böyle deli gibi davranmayacağım 🤦🏻‍♀️

Merhaba,

Bende sizlere hamile olduğumu nasıl anladım ondan bahsedeyim. Yumurtlama takibi yaptığım için neredeyse gün gün biliyorum neler olduğunu. Yumurtlamadan 5 gün sonra bel ve kasık ağrıları inanılmazdı, sağ ve sol kasıkta batmalar ama en çok sol kasık sonra tam ortasında oldu, sanki gezindi içimde öyle hissettim. Halsizlik hat safhadaydı. Yatmak istiyordum sürekli. İştahım inanılmaz açıktı. Gaz problemim vardı. yumurtlamadan sonra 12. gün gebelik belli oluyor idrar ve kanda. 9. gün test yaptım aşırı silikti ve sadece ben görüyordum, kuruma çizgisidir dedim. 9. gün ile 12. gün arasında kasık ağrım bel ağrım hiç biri yoktu. 12 . gün erken gebelik testi yaptım regle 3 gün vardı çift çizgi gördüm, beta hcg 48 di :)

Biliyorum çok erken ama insan dayanamıyor ki silikte olsa bir çizgi olsa salıcam artık böyle deli gibi davranmayacağım 🤦🏻‍♀️
o kadar haklısın ki ben de deli gibiydim burda bakmadığım konu başlığı kalmadı. eşime göğüs uçlarımı gösterip fark var mı diyordum geçenlerde delirdin sen de memelerinle kafayı bozdun dedi bana :D insan duramıyor yerinde bir an önce öğrenmek istiyor. allah isteyen herkese nasip etsin.

o kadar haklısın ki ben de deli gibiydim burda bakmadığım konu başlığı kalmadı. eşime göğüs uçlarımı gösterip fark var mı diyordum geçenlerde delirdin sen de memelerinle kafayı bozdun dedi bana :KK70: insan duramıyor yerinde bir an önce öğrenmek istiyor. allah isteyen herkese nasip etsin.
Amin inşallah 🙏🏼 ben yarın sabahtan teste başlarım çünkü neden olmasın delidir yapar yani 😂😂😂

Merhaba,

Bende sizlere hamile olduğumu nasıl anladım ondan bahsedeyim. Yumurtlama takibi yaptığım için neredeyse gün gün biliyorum neler olduğunu. Yumurtlamadan 5 gün sonra bel ve kasık ağrıları inanılmazdı, sağ ve sol kasıkta batmalar ama en çok sol kasık sonra tam ortasında oldu, sanki gezindi içimde öyle hissettim. Halsizlik hat safhadaydı. Yatmak istiyordum sürekli. İştahım inanılmaz açıktı. Gaz problemim vardı. yumurtlamadan sonra 12. gün gebelik belli oluyor idrar ve kanda. 9. gün test yaptım aşırı silikti ve sadece ben görüyordum, kuruma çizgisidir dedim. 9. gün ile 12. gün arasında kasık ağrım bel ağrım hiç biri yoktu. 12 . gün erken gebelik testi yaptım regle 3 gün vardı çift çizgi gördüm, beta hcg 48 di :)
ben de yumurtlama döneminde şişkinlik, kasık ve bel ağrısı oldu. oturamadım gittiğim yerlerde ayakta gezindim öyle söyleyeyim. hatta şaşırdım bu duruma. 1-3 gün arası pembe-kahverengi akıntı geldi. sonra geçti. bir süre kasık ağrım oldu ara ara. kesildi bi kaç gün. genelde sağ kasığımda oldu bu olaylar. şimdi adetime 3 gün var kasık ağrılarım ve bel ağrılarım var. 2-3 gündür uyku hali var. kafamı koysam uyumuyorum ama sürekli bi esneme bi uyku halleri. bir de meme ucumda beyaz beyaz noktalar var ilk kez denk geldim. belki de çok detay aradığım için aslında olan bir şeyi ilk kez gördüm bilemiyorum.

Kuzum öncelikle sakin ol ❤️ hepimiz aynı durumdayız ama beklemek te güzel en azından umudun oluyor biraz daha sabretmeyi tavsiye ederim yoksa bu kadar belirti olup negatif göre göre en sonunda heyecan da kalmıyor insanda.

Kuzum öncelikle sakin ol ❤️ hepimiz aynı durumdayız ama beklemek te güzel en azından umudun oluyor biraz daha sabretmeyi tavsiye ederim yoksa bu kadar belirti olup negatif göre göre en sonunda heyecan da kalmıyor insanda.
Heyecan kalmadı zaten çok alıştım negatife pozitif görmeyeceğimi bilerek yapıyorum artık 1 buçuk senedir her ay acaba mı diyorum sonuç kocamaaan bir negatif 🤗

Heyecan kalmadı zaten çok alıştım negatife pozitif görmeyeceğimi bilerek yapıyorum artık 1 buçuk senedir her ay acaba mı diyorum sonuç kocamaaan bir negatif 🤗
Anlıyorum seni. Bende bu ay hiç acaba diyemedim hem ev tasıdım hem biraz tamirat işleri vardı degerlendirme lerim kafamıza göre oldu. Ve her ay sürekli belirtim olurdu gögüs agrısı kasık agrısı vs bende ümitlenirdim ama suan bildiğin 0 belirti ne gögüs agrısı var ne kasık agrısı çok garip oldu. O yüzden bu ay benim tutunacak belirtim de yok artık heveste kalmadı.

Anlıyorum seni. Bende bu ay hiç acaba diyemedim hem ev tasıdım hem biraz tamirat işleri vardı degerlendirme lerim kafamıza göre oldu. Ve her ay sürekli belirtim olurdu gögüs agrısı kasık agrısı vs bende ümitlenirdim ama suan bildiğin 0 belirti ne gögüs agrısı var ne kasık agrısı çok garip oldu. O yüzden bu ay benim tutunacak belirtim de yok artık heveste kalmadı.
Ama çoğu hamile hiç belirti yaşamadım hiç beklemediğim zaman oldu diyor tam takibi bıraktım sürpriz oldu diyor inşallah sana da minik bir sürpriz olur 🦋

Ama çoğu hamile hiç belirti yaşamadım hiç beklemediğim zaman oldu diyor tam takibi bıraktım sürpriz oldu diyor inşallah sana da minik bir sürpriz olur 🦋
İnşaAllah ama kuzum illa belirti olmalı diye kafama yerleşmiş o yüzden ikna edemiyorum kendimi suan batı bekliyorum

O zamanlar 34 civarıymış canım. İlk 3 cocukta hersey norrmalken 4.de her ay regl zamanı regl oldugu gün kadar kanaması olmus 5. Ayda cok siddetli agrım var diye hastaneye gidince ögrenmiş hamile oldugunu. Kendisinden şüphelenmemiş kücğk bebegi var diye
Daha yaşı geçmiş, bende 40 larda sandım nenopoz gibi.

Merhaba arkadaşlar aranızda hiç rahim küçüklügu duyan yada yaşayan varmı acaba 🙂aranıza direk farklı bı konuda girmiş bulundum kusura bakmayın gebelik düşünüyorum bir yıldır, yumurta küçüklüğü yaşadım o düzeldi şimdide rahim küçüklügu yasiyorumda yeni evliyim ilk çocuk olucak Allah kısmet ederse Allah isteyen herkese kısmet eder umarim
Merhaba ne yaptınız rahim küçüklüğüyle ilgili. Benimde 4. Tüp bebek denememde böyle bişey söylendi ve genişletme için bi doktora yönlendirdiler ama doktorda çok fazla bi fark olmayacağını söyledi kararsız kaldım

Öncelikle ben kendimi anlatayım geçen sene ikizlerimi kalp durması sonucu kaybettim, Allahın takdiri işte. Ve sonra bir anda bir cesaretle yeniden bebek istemeye basladım bu ay, Allah isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin 🤲🏻🥰 öncelikle ben belirtilerimi yazayım ayın 20 sinde regl ye benzemeyen rengi değişik cok az miktarda ve 3 gün süren kanamam oldu kahverengi de denebilir. Normalde 30 günde regl olurum fikstir yani ama gecen Ay 37. Günde oldu. Gelelim belirtilerime, aniden bebek fikrine kapılınca yumurtlama falan takip edemedim ama bir önceki hamileliğim deki benzer belirtilerim var. Gögüslerim şişti, ben beyaz renliyim gögüs ucum artık pembe dir hatta cok acık pembe. 5 gün öncesi kahverengi ucları büyüdü ama az falan değil baya baya oldu bunlar. Sonra 2 gün gaz sancısı ve karın agrısı cektim şiddetli agrılardı ilk defa karsılastıgım birsey, bacaklarım cok agrıyo ve bu sadece regl iken olur suan kasıklarım dolu gibi şişkinlik hissi veriyor kirpiklerim gecen hamileliğim de Karısmıstı ama o zamandan bu yana hiç düzelmedi onu saymıyorum 😂sonracığıma akıntım cok ve kasıklarımda ara ara cok şiddetli olmayan batmalar oluyor. Ama gögüslerim adet dönemimde falan değişmez benim. Küçüklerdir normalde😂şimdi ara ara sızlıyor büyümüş ler ve ve koyu kahve ucları ve daire kısmı. Bu arada geçen sene ki hamileliğim de ikiz diye belirtilerim çok erken baslamıs tı. Cok erken ögrenmiş tim çünkü yumurtlamam adetimin bittiği gün olmuş erken yumurtluyorum cogu ay.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Allah razı olsun iki gündür aradığım cevabı sizde buldum benimde adetim gecikti bugün 5.günü dün sabah kaset test yaptım negatif çıktı ve 3 gündür koyu kahve rengi akıntım oluyor azar azar onun harici normal adet dönemimde belim karnım ağrırdı bu ay öyle yoğun ağrım olmadı oluyorsa bile çok az belli belirsiz oluyor. Bu ay çok daha umutluyum yarın resmi tatil pazartesiye kadar adet olmazsam kan vericem. İnşallah hayırlı haberlerimi buradan sizlerle de paylaşırım inanın sürekli bu sayfadayım acaba benimle aynı durumu yaşayan var mı bana umut olacak başkalarıda var mıdır diye Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻

Kizlar sizde de yersiz sinir bozujlugu var mi? 6+4 teyim. 2-3 gundur asiri agresifim. Istifa edip evde yorgan altinda 7/24 aglamak istiyorum. Ulkenin bu durumu da etkiliyor olabilir :( bu gun kalp atisini duymaya gidicez ama onun bile heyecani yok :(

Herkese merhabalar, bu konu aktif kalmalı :eek: pcosluyum ve bu ay ovulasyon testiyle gebelik denemeye başladık. Buradaki belirtiler yol gösterici olabilir :anneadayı:

Kizlar sizde de yersiz sinir bozujlugu var mi? 6+4 teyim. 2-3 gundur asiri agresifim. Istifa edip evde yorgan altinda 7/24 aglamak istiyorum. Ulkenin bu durumu da etkiliyor olabilir :( bu gun kalp atisini duymaya gidicez ama onun bile heyecani yok :(
Bende bugün 6+1 im agresiflik yok ama azıcık duygusal bişey olsun hemen ağlıyorum gözlerim doluyor böyle nasıl geçer bilmiyorum 😂

Back