• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamişler hadi bizimle erken gebelik belirtilerinizi paylaşın bizi de aydınlatın 😂

İşte benim kafamı karıştıran sen ben ilişkiden 6 7 gün sonra yemeklerden değişik tat alma başladı bukadar erken olması kafamı karıştırıyor perşembe kan testi vericem dayanamıyorum artık :)
😂 Benim geçenkinde yumurtlama dan 6-7 gün sonra yemek borun durup dururken 2 saate yakın cayır cayır yanmıştı tek erken belirtim o yanma ve gögüs uclarım İn büyümesi koyulasmasıydı. Belkide senin erken belirtin tat almanın değişmesidir. Ama söyle söyliyeyim benim o aylarda dongum cok kısaydı o kadar kısaydı ki adetim bitiyordu 15 gün sonra yine adet oluyordum adetimin bittiği gün yumurtam catlıyordu o yüzden cok erken belirtiler görmüştüm suan dongum 29 gün. O yüzden belirtilerinin şiddetlenmemesi umudumu cok kaybettirmiyor 😂 sinirlerim bozuldu iyice ya birsürü sebep bahane üretiyorum bak kendime

Merhabalar 😊 öncelikle hayırlı olsun diyorum ve evlatlarınızı saglıklı bir şekilde kucagınıza almanızı diliyorum 🤲🏻 Haydi biz heyecanla hamilelik haberini almak için gün sayan hanımlara anlatın ❤️(diger benzer konularda cok fazla mesaj ve sohbet oldugu için tek bir kişiyi takip etmek sonucunu ögrenmek zor oluyor diye yeni konu açıyorum bana kızmayın 🥰) belirtileriniz nelerdi, özellikle sizi şüpheye düşüren evet bu regl belirtilerine benzemiyor dedirten, sonracığıma 😂 bu ne saçma bir durum deyip böyle şey mi olur dedirten, erkenden hissettiğiniz şüphelendiğiniz belirtiler nelerdi? Sizin anlatacaklarınıza, tecrübelerinize ve güzel dualarınıza ihtiyacımız var 🌼
İlk başta içime bir his düştü varmış gibi sanki daha sonraki günlerde göğüslerim çok hassaslaştı şişti ve dokundukça ağrımaya başladı sık idrara çıkmaya başladım, akıntım biraz fazlalaştı ve çok fazla iştah artması oldu bende ☺️ Rabbim tüm isteyen dileyen herkesin anne olmasını nasip etsin ❤️

😂 Benim geçenkinde yumurtlama dan 6-7 gün sonra yemek borun durup dururken 2 saate yakın cayır cayır yanmıştı tek erken belirtim o yanma ve gögüs uclarım İn büyümesi koyulasmasıydı. Belkide senin erken belirtin tat almanın değişmesidir. Ama söyle söyliyeyim benim o aylarda dongum cok kısaydı o kadar kısaydı ki adetim bitiyordu 15 gün sonra yine adet oluyordum adetimin bittiği gün yumurtam catlıyordu o yüzden cok erken belirtiler görmüştüm suan dongum 29 gün. O yüzden belirtilerinin şiddetlenmemesi umudumu cok kaybettirmiyor 😂 sinirlerim bozuldu iyice ya birsürü sebep bahane üretiyorum bak kendime
İşte benim döngüm 28 ondan çok erken başladı belirtti belkide erken yumjrtlamısımdıt

İlk başta içime bir his düştü varmış gibi sanki daha sonraki günlerde göğüslerim çok hassaslaştı şişti ve dokundukça ağrımaya başladı sık idrara çıkmaya başladım, akıntım biraz fazlalaştı ve çok fazla iştah artması oldu bende ☺️ Rabbim tüm isteyen dileyen herkesin anne olmasını nasip etsin ❤️
Amiiin. Bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum Allah herseyin hayırlısını nasip etsin 🥰

Bende 1 hafta önce öğrendim gebe olduğumu. Allah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin🤩
Test yapmamdaki en büyük etken yumurtlama zamanımdan beri göğüs ağrım ve uyku halim vardı en erken belirtilerim bunlardi

Hər kəsə iy akşamlar dilerim.
Benim bir sorum olucakdi.Bilgisi olan varsa yazsın lütfən.Adete kaç gün kalana kadar iliscikiye girmek sakincali diyildir? Yani belki gebelik vardı bir zararı olurmu

Hanımlar merhabalar ben gebe kaldığımı öğrendiğimde kovittim ve bebeğimi almak zorunda kaldılar kürtaj oldum 4 Ay sonra tekrar gebe kaldım oda dış gebelik oldu kendisi düştü ama şuanda tam olarak 10 aydır gebe kalamıyorum bu 11. Ay yarın regl olmam gerekiyor ve kahverengi akıntım var tam regl günüm bu gün bana yardımcı olurmusunuz

Ah kuzum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize. Ve korkma en azından kafanda netleşir birseyler. Sen beni dinle yap bir test benim son adete 30 koyunca ayın 19 unda test yapmam lazım en erken, aslında ben erken yumurtladım bu ay galiba ama inan o kadar yeni yeni düşüyoruz ki bebegi 27 sinde ilk korunmasız ilişkimiz oldu yani dahaa cokk var benim teste önceki hamileliğim de ilişkiden 20 gün sonra kopkoyu 2. Cizgi yle ögrendim ben ama bu sefer biraz daha bekliyicem yalnız bu acaip belirtilerle hamile değilsem cidden sasırıcam
aa biz de aynıyız kardeşim beklemeye devam :)

Kan umutlarımı daha net bir şekilde yıkar :)))idrsr testi acaba erken mi yaptım diye beklentiye sokuyor o sebeple kan yapıcam
Evet öyle. O yüzden umut edebilmek için ben ilk idrar testi yapmayı tercih ediyorum eger yoksa bile sanki hamileymiş gibi hissedebilmek güzel😂

Ne zor şeymiş su psikolojik bozukluk. Tam demiştim ki simdi zamanı değil hemde hiç değil derken bir kerelik gecikmeyle bir anda eşim test alınca ve negatifi görünce yine düştüm şu kuyuya. Annelik duygusunu bazı insanlar içlerinde taşırlarmış. Yeni doğmuş Bebek resmi görünce bile bebek kokusu burnuma geliyor. Hem öyle çok istiyorum evladının olmasını hemde öyle korkuyorum kii. Ama ilkte üzücü tecrübesi olanlar bilirler ki hamile haberini beklemek sevinçtir geri kalan aylar sadece kaybetme korkusu ve stres. Neredeyse 1 aydır hiç kimseyle adam akıllı bebek konusu konusmam aya calısıyorum ki bana soru sormasınlar. Çünkü kimse korkumu anlamıyor. Suan hamile kalırsam evde 9 ay düşüne düşüne nasıl geçer bilmiyorum. Birde ailelerimiz akrabalarımız full stres kaynagı herkesten bir fikir geliyo buda yetmiyo en ufak vitamin eksikliğinde bile cok korkutuyor lar. Destek olmaya gelince yok ama mahna bulmaya gelince hepsi sıraya diziliyor. Bu sefer ki bekleyişin hem büyük bir heyecanla hemde cok büyük bir korkuyla dolu. Hamileysem cok sevinicem ama sanırım cokta korkucam.

Kızlar ben 7 aylık hamileyim ama size şunu söyleyeceğim ben hamile kaldığımı resmen hissettim gittim predictor erken gebelik testi yaptım çok çok silik incecik bir çizgi çıktı hemen acile gittim beta baktırdım 4,12 çıktı ertesi gün dayanamadım bir daha yaptırdım 11,69 çıktı değer. Yükselene kadar 2 günde bir tekrar ettik teste 3000lerdeyken de keseyi gördük. Yani içinize kurt düşüyorsa vardır bir hayır.

Back