• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamişler hadi bizimle erken gebelik belirtilerinizi paylaşın bizi de aydınlatın 😂

Kızlar bata 3 kala test yaptım negatif cıktı 🤦‍♀️ geçen kinde döngüm cok kısaydı 21-22 günde oluyordum bat günümü 8 gün geçince beta hcg 79 la ögrendim birde ikiz oldugu halde o kadar düşük degerle ögrendim gecikmeme göre düşüktü. yumurtlamanın 20.günüydü bu sefer 11. Gününde yapmıs oldum. Erken mi yaptım acaba? Reglime 2 gün kaldı bat 19 subat hiç belirti yok adete yada gebeliğe dair bir tek gögüs ucu değişikliği o kadar. Digeri dede adetim. Gecikince belirtiler olmustu zaten bende

Merhabalar 😊 öncelikle hayırlı olsun diyorum ve evlatlarınızı saglıklı bir şekilde kucagınıza almanızı diliyorum 🤲🏻 Haydi biz heyecanla hamilelik haberini almak için gün sayan hanımlara anlatın ❤️(diger benzer konularda cok fazla mesaj ve sohbet oldugu için tek bir kişiyi takip etmek sonucunu ögrenmek zor oluyor diye yeni konu açıyorum bana kızmayın 🥰) belirtileriniz nelerdi, özellikle sizi şüpheye düşüren evet bu regl belirtilerine benzemiyor dedirten, sonracığıma 😂 bu ne saçma bir durum deyip böyle şey mi olur dedirten, erkenden hissettiğiniz şüphelendiğiniz belirtiler nelerdi? Sizin anlatacaklarınıza, tecrübelerinize ve güzel dualarınıza ihtiyacımız var 🌼
merhabaaa :) ben şu an 4 haftalık hamileyim adetime 2 gün var 3 gün oldu öğreneli :) benim adetimden 10 gün önce adet ağrılarıma benzer ağrılar oldu. hatta erken mi adet olucam ne oluyor dedim. göğüslerim çok ağrıdı baya bir sızladı bugün farkettim gerçekten bir büyüme var çok sertler. aşırı derece de uykum var işteyken bilgisayarın başında uyudum uyku halim gitmiyor. ve baş dönmem oldu bugünde hafif mide bulantılarım başladı :)

Kızlar bata 3 kala test yaptım negatif cıktı 🤦‍♀️ geçen kinde döngüm cok kısaydı 21-22 günde oluyordum bat günümü 8 gün geçince beta hcg 79 la ögrendim birde ikiz oldugu halde o kadar düşük degerle ögrendim gecikmeme göre düşüktü. yumurtlamanın 20.günüydü bu sefer 11. Gününde yapmıs oldum. Erken mi yaptım acaba? Reglime 2 gün kaldı bat 19 subat hiç belirti yok adete yada gebeliğe dair bir tek gögüs ucu değişikliği o kadar. Digeri dede adetim. Gecikince belirtiler olmustu zaten bende
canım bende yumurtlamadan 7 gün sonra verdim 0,200 8 gün sonra verdim 0,800 çıktı. 11 gün sonra verdiğimde 76 çıktı. böyle bir artış olursa olumlu oluyormuş kan verip bakabiilrsin. birde geç döllenme durumu oluyormuş o da adetten sonra çıkıyor sanırım. adet gecikmesini beklemek en doğrusu ama biz sabredemiyoruz tabi

merhabaaa :) ben şu an 4 haftalık hamileyim adetime 2 gün var 3 gün oldu öğreneli :) benim adetimden 10 gün önce adet ağrılarıma benzer ağrılar oldu. hatta erken mi adet olucam ne oluyor dedim. göğüslerim çok ağrıdı baya bir sızladı bugün farkettim gerçekten bir büyüme var çok sertler. aşırı derece de uykum var işteyken bilgisayarın başında uyudum uyku halim gitmiyor. ve baş dönmem oldu bugünde hafif mide bulantılarım başladı :)
Allah saglıklı bir sekilde kucagınıza almayı nasip etsin canım 🥰

canım bende yumurtlamadan 7 gün sonra verdim 0,200 8 gün sonra verdim 0,800 çıktı. 11 gün sonra verdiğimde 76 çıktı. böyle bir artış olursa olumlu oluyormuş kan verip bakabiilrsin. birde geç döllenme durumu oluyormuş o da adetten sonra çıkıyor sanırım. adet gecikmesini beklemek en doğrusu ama biz sabredemiyoruz tabi
Aynen canım adetim gelmezse gecikirse o zaman testleri tekrarlarım suan için pek belirtim de yok acıkcası, hayırlısı bakalım 🥰

Ben bebemi kucağıma aldım, bekleyen herkesinde sağ salim kavuşmasını diliyorum 🙏🥰

Ben direk anlamıştım hamile olduğumu afedersiniz sabahları çişim uyandırıyordu beni iki üç gün sonra eşime söyledim hissediyorum hamileyim dedim, öğrendiğimizde bir haftalıktı minnoşum. Tabi kan değerim çok az yüksekti çok yeniydi doktor emin değilim haftaya yine gel dedi ama ben emindim 🥰

Hiç belirtim yoktu göğüs hassasiyetim bile yoktu öğrenince olmaya başladı. Eşimin ısrarı ile döngümün 28. Günü 140 beta ile öğrendim. Belirtiniz yok diye umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Şu an 5+2 yim hafif uyku hali dışında hala belirtim yok. Bende 3 sene anne olmayı bekledim ama şimdide kese gözükecek mi sağlıklı olacak mı kaygısı sardı. Off bu annelik delilik resmen🤦🏼‍♀️

Hiç belirtim yoktu göğüs hassasiyetim bile yoktu öğrenince olmaya başladı. Eşimin ısrarı ile döngümün 28. Günü 140 beta ile öğrendim. Belirtiniz yok diye umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Şu an 5+2 yim hafif uyku hali dışında hala belirtim yok. Bende 3 sene anne olmayı bekledim ama şimdide kese gözükecek mi sağlıklı olacak mı kaygısı sardı. Off bu annelik delilik resmen🤦🏼‍♀️
Hiç korkma içini ferah tut olumsuz şeyler düşünme herşey güzel olacak de anın tadını çıkar bol bol dua et dinlen 🥰 Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Benim şuan sağ gogsum dokununca çok aciyo soldaki ne de ağrı giriyo ara ara .bugün temizlik yapicam diye çok hızlı hareket ettim süpürge yaoarken sağ kasigima çok şiddetli ağrı girdi uzun süre devam etti şimdi abi hareket edince de abi batma oluyo bata 2 gün kaldı kist mi oldu ne oldu anlamadım bende batbgunu tekrar test yapicam olmazsa

Merhaba arkadaşlar aranızda hiç rahim küçüklügu duyan yada yaşayan varmı acaba 🙂aranıza direk farklı bı konuda girmiş bulundum kusura bakmayın gebelik düşünüyorum bir yıldır, yumurta küçüklüğü yaşadım o düzeldi şimdide rahim küçüklügu yasiyorumda yeni evliyim ilk çocuk olucak Allah kısmet ederse Allah isteyen herkese kısmet eder umarim

Son düzenleme:
Kızlar benim sol kasıgımda ceviz kadar şişlik var ama bastırınca belli oluyo dokununca çürük gibi acıyo bacağım otururken hafif üstüne gelince acı oldu o zaman farkettim. Bu arada sag kasıgımı da kontrol ettim orda öyle bir şişlik yok. Bunun ne oldugunu bilen var mı?
Aynı şey ben de de var sol taraf onda basınca hafif ağrı oluyor ama ben de ne olduğunu bilmiyorum babaannem yumurtlaigin demişti ama emin değilim

Aynı şey ben de de var sol taraf onda basınca hafif ağrı oluyor ama ben de ne olduğunu bilmiyorum babaannem yumurtlaigin demişti ama emin değilim
O şişlik benim azaldı agrısı da geçti bugun regl günümdü ama dün 3 kez pembe akıntıyla karısık pecetede leke gördüm. Adet mi sökülmüyor yada yerleşme kanaması mı bilemedim insan bir umut ediyor işte 😏

O şişlik benim azaldı agrısı da geçti bugun regl günümdü ama dün 3 kez pembe akıntıyla karısık pecetede leke gördüm. Adet mi sökülmüyor yada yerleşme kanaması mı bilemedim insan bir umut ediyor işte 😏
Ben üç ay önce fark ettim o sissligi hep var elimi hafif bastirdgimda hissediyorum birde yumurtlama döneminde şiş oluyr

Ben üç ay önce fark ettim o sissligi hep var elimi hafif bastirdgimda hissediyorum birde yumurtlama döneminde şiş oluyr
Yani umudunu kırmak gibi olmasın ama büyük ihtimalle adet olursun 😔 yine de Allah gönlüne göre versin her ay bekleyip adet olunca ben çok üzülüyorum

Back