- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 26
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunEvet canim 3178 çıkmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunEvet canim 3178 çıkmış
Amiiin inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Hayırlı olsun Allah saglıklı hayırlı uzun ömürler versin evladına. Hamilelerin duası kabul olurmus bizede dua et olur mu canımEvet canim 3178 çıkmış
merhabaaa :) ben şu an 4 haftalık hamileyim adetime 2 gün var 3 gün oldu öğreneli :) benim adetimden 10 gün önce adet ağrılarıma benzer ağrılar oldu. hatta erken mi adet olucam ne oluyor dedim. göğüslerim çok ağrıdı baya bir sızladı bugün farkettim gerçekten bir büyüme var çok sertler. aşırı derece de uykum var işteyken bilgisayarın başında uyudum uyku halim gitmiyor. ve baş dönmem oldu bugünde hafif mide bulantılarım başladı :)Merhabalar öncelikle hayırlı olsun diyorum ve evlatlarınızı saglıklı bir şekilde kucagınıza almanızı diliyorum Haydi biz heyecanla hamilelik haberini almak için gün sayan hanımlara anlatın (diger benzer konularda cok fazla mesaj ve sohbet oldugu için tek bir kişiyi takip etmek sonucunu ögrenmek zor oluyor diye yeni konu açıyorum bana kızmayın ) belirtileriniz nelerdi, özellikle sizi şüpheye düşüren evet bu regl belirtilerine benzemiyor dedirten, sonracığıma bu ne saçma bir durum deyip böyle şey mi olur dedirten, erkenden hissettiğiniz şüphelendiğiniz belirtiler nelerdi? Sizin anlatacaklarınıza, tecrübelerinize ve güzel dualarınıza ihtiyacımız var
canım bende yumurtlamadan 7 gün sonra verdim 0,200 8 gün sonra verdim 0,800 çıktı. 11 gün sonra verdiğimde 76 çıktı. böyle bir artış olursa olumlu oluyormuş kan verip bakabiilrsin. birde geç döllenme durumu oluyormuş o da adetten sonra çıkıyor sanırım. adet gecikmesini beklemek en doğrusu ama biz sabredemiyoruz tabiKızlar bata 3 kala test yaptım negatif cıktı geçen kinde döngüm cok kısaydı 21-22 günde oluyordum bat günümü 8 gün geçince beta hcg 79 la ögrendim birde ikiz oldugu halde o kadar düşük degerle ögrendim gecikmeme göre düşüktü. yumurtlamanın 20.günüydü bu sefer 11. Gününde yapmıs oldum. Erken mi yaptım acaba? Reglime 2 gün kaldı bat 19 subat hiç belirti yok adete yada gebeliğe dair bir tek gögüs ucu değişikliği o kadar. Digeri dede adetim. Gecikince belirtiler olmustu zaten bende
Allah saglıklı bir sekilde kucagınıza almayı nasip etsin canımmerhabaaa :) ben şu an 4 haftalık hamileyim adetime 2 gün var 3 gün oldu öğreneli :) benim adetimden 10 gün önce adet ağrılarıma benzer ağrılar oldu. hatta erken mi adet olucam ne oluyor dedim. göğüslerim çok ağrıdı baya bir sızladı bugün farkettim gerçekten bir büyüme var çok sertler. aşırı derece de uykum var işteyken bilgisayarın başında uyudum uyku halim gitmiyor. ve baş dönmem oldu bugünde hafif mide bulantılarım başladı :)
Aynen canım adetim gelmezse gecikirse o zaman testleri tekrarlarım suan için pek belirtim de yok acıkcası, hayırlısı bakalımcanım bende yumurtlamadan 7 gün sonra verdim 0,200 8 gün sonra verdim 0,800 çıktı. 11 gün sonra verdiğimde 76 çıktı. böyle bir artış olursa olumlu oluyormuş kan verip bakabiilrsin. birde geç döllenme durumu oluyormuş o da adetten sonra çıkıyor sanırım. adet gecikmesini beklemek en doğrusu ama biz sabredemiyoruz tabi
Hiç korkma içini ferah tut olumsuz şeyler düşünme herşey güzel olacak de anın tadını çıkar bol bol dua et dinlen Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinHiç belirtim yoktu göğüs hassasiyetim bile yoktu öğrenince olmaya başladı. Eşimin ısrarı ile döngümün 28. Günü 140 beta ile öğrendim. Belirtiniz yok diye umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Şu an 5+2 yim hafif uyku hali dışında hala belirtim yok. Bende 3 sene anne olmayı bekledim ama şimdide kese gözükecek mi sağlıklı olacak mı kaygısı sardı. Off bu annelik delilik resmen
Hiç korkma içini ferah tut olumsuz şeyler düşünme herşey güzel olacak de anın tadını çıkar bol bol dua et dinlen Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
aminn teşekkür ederim allah seninde gönlüne göre versin inşallah :)Allah saglıklı bir sekilde kucagınıza almayı nasip etsin canım
Aynı şey ben de de var sol taraf onda basınca hafif ağrı oluyor ama ben de ne olduğunu bilmiyorum babaannem yumurtlaigin demişti ama emin değilimKızlar benim sol kasıgımda ceviz kadar şişlik var ama bastırınca belli oluyo dokununca çürük gibi acıyo bacağım otururken hafif üstüne gelince acı oldu o zaman farkettim. Bu arada sag kasıgımı da kontrol ettim orda öyle bir şişlik yok. Bunun ne oldugunu bilen var mı?
O şişlik benim azaldı agrısı da geçti bugun regl günümdü ama dün 3 kez pembe akıntıyla karısık pecetede leke gördüm. Adet mi sökülmüyor yada yerleşme kanaması mı bilemedim insan bir umut ediyor işteAynı şey ben de de var sol taraf onda basınca hafif ağrı oluyor ama ben de ne olduğunu bilmiyorum babaannem yumurtlaigin demişti ama emin değilim
Ben üç ay önce fark ettim o sissligi hep var elimi hafif bastirdgimda hissediyorum birde yumurtlama döneminde şiş oluyrO şişlik benim azaldı agrısı da geçti bugun regl günümdü ama dün 3 kez pembe akıntıyla karısık pecetede leke gördüm. Adet mi sökülmüyor yada yerleşme kanaması mı bilemedim insan bir umut ediyor işte
Yani umudunu kırmak gibi olmasın ama büyük ihtimalle adet olursun yine de Allah gönlüne göre versin her ay bekleyip adet olunca ben çok üzülüyorumBen üç ay önce fark ettim o sissligi hep var elimi hafif bastirdgimda hissediyorum birde yumurtlama döneminde şiş oluyr
Hiç bir fikrim yok ben doktora gidince söylemeyi düşünüyorum fıtık falan olabilir diyen oldu cübküBen üç ay önce fark ettim o sissligi hep var elimi hafif bastirdgimda hissediyorum birde yumurtlama döneminde şiş oluyr