- 7 Ekim 2017
- 333
- 136
- 18
- 26
Hayırlı olsun cnm bende öyleydi ilk testin gebesinEki Görüntüle 2055438 Kızlar lütfen sizce bende gebemiyim varmı bişeyler 18 aydır bunun hayalini kuruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun cnm bende öyleydi ilk testin gebesinEki Görüntüle 2055438 Kızlar lütfen sizce bende gebemiyim varmı bişeyler 18 aydır bunun hayalini kuruyorum
Canm benim agzina sağlık inan hala soktayim gidip gelip teste bakıyorum sabah idrarı yla yapmadım geç yaptım erken yapsaydım belki daha belirgin olurdu Seninki de böyleydi demek ne güzel hayırlı olsun Seninki de kaç haftalıksin canmHayırlı olsun cnm bende öyleydi ilk testin gebesin
Testini yenimi yaptinEki Görüntüle 2055438 Kızlar lütfen sizce bende gebemiyim varmı bişeyler 18 aydır bunun hayalini kuruyorum
5 haftalık cnm gebelik olmadan orda bişi çıkmaz canım çok nadir durumlarda artık testler daha iyi yanlış olmaz iki gün sonra sabah idrariyla yap benimde ilk gebeliğim ilk testimde silik çıktı cnmCanm benim agzina sağlık inan hala soktayim gidip gelip teste bakıyorum sabah idrarı yla yapmadım geç yaptım erken yapsaydım belki daha belirgin olurdu Seninki de böyleydi demek ne güzel hayırlı olsun Seninki de kaç haftalıksin canm
Canım bende 1 sene üzerine kaldım bende yani seni. Gibi ilk yapisimda okadar çok baktimki onla uyudum gece düşün yani iki gün sonra yaptım daha belirgindiCanm benim agzina sağlık inan hala soktayim gidip gelip teste bakıyorum sabah idrarı yla yapmadım geç yaptım erken yapsaydım belki daha belirgin olurdu Seninki de böyleydi demek ne güzel hayırlı olsun Seninki de kaç haftalıksin canm
Saat 4 te yaptım canmTestini yenimi yaptin
İdrara geçmişse kan testinde çıkar canım iki gün bekle sabretmek zor belki ama bekle cnm :)Saat 4 te yaptım canm
Yapıcam canm en gec salı günü tekrarliycam inşallah daha net çıkar bu silik cizgi bile beni havalara ucurmaya yeti5 haftalık cnm gebelik olmadan orda bişi çıkmaz canım çok nadir durumlarda artık testler daha iyi yanlış olmaz iki gün sonra sabah idrariyla yap benimde ilk gebeliğim ilk testimde silik çıktı cnm
Bende öyleydim canısı Allah sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsinYapıcam canm en gec salı günü tekrarliycam inşallah daha net çıkar bu silik cizgi bile beni havalara ucurmaya yeti
Evet çok zor misal 5 gün önce yapmıştım testi ama kocaman negatifi gördüm okadar bekledi test ne cizgi ne gölge ne siliklik hiçbişey yoktu ama bugünkü inanamadimİdrara geçmişse kan testinde çıkar canım iki gün bekle sabretmek zor belki ama bekle cnm :)
Amin bitanem amin seninde inşallahBende öyleydim canısı Allah sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin
Bende 2 gün sonra yapıcam bu sefer sabah idrarı yla yapıcam canmCanım bende 1 sene üzerine kaldım bende yani seni. Gibi ilk yapisimda okadar çok baktimki onla uyudum gece düşün yani iki gün sonra yaptım daha belirgindi
Amin kuzucum ben haftaya salı kalp atusini baktircam bu heyecanları sende tadarsin ins.guzelim bekleAmin bitanem amin seninde inşallah
İnşallah canm rabbim herkese nasip etsin inşallah ne güzelAmin kuzucum ben haftaya salı kalp atusini baktircam bu heyecanları sende tadarsin ins.guzelim bekle
Bak ve bize haber et olurmu cnmİnşallah canm rabbim herkese nasip etsin inşallah ne güzel
Ben görmedim, doktor gördü işaretledi ama net değil dedi, çıktı verdiğinde minicik fasülye gibi bir şey gördüm. Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum, sürpriz bir gebelik oldu.Senmi gördün minik şeyi doktormu kaçıncı haftan
Benim ablamda da ikinci çizgi böyle belli belirsizdi kan testi yaptırınca gebe olduğu netleşmişti. İnşallah istediğin olur:)Eki Görüntüle 2055438 Kızlar lütfen sizce bende gebemiyim varmı bişeyler 18 aydır bunun hayalini kuruyorum
İnşallah cnm 18 aydır halim gerçek olduBenim ablamda da ikinci çizgi böyle belli belirsizdi kan testi yaptırınca gebe olduğu netleşmişti. İnşallah istediğin olur:)
İnşallah cnm tek dileğim bebegimBenim ablamda da ikinci çizgi böyle belli belirsizdi kan testi yaptırınca gebe olduğu netleşmişti. İnşallah istediğin olur:)