Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun cnm bende öyleydi ilk testin gebesin
Canm benim agzina sağlık inan hala soktayim gidip gelip teste bakıyorum sabah idrarı yla yapmadım geç yaptım erken yapsaydım belki daha belirgin olurdu Seninki de böyleydi demek ne güzel hayırlı olsun Seninki de kaç haftalıksin canm

Canm benim agzina sağlık inan hala soktayim gidip gelip teste bakıyorum sabah idrarı yla yapmadım geç yaptım erken yapsaydım belki daha belirgin olurdu Seninki de böyleydi demek ne güzel hayırlı olsun Seninki de kaç haftalıksin canm
5 haftalık cnm gebelik olmadan orda bişi çıkmaz canım çok nadir durumlarda artık testler daha iyi yanlış olmaz iki gün sonra sabah idrariyla yap benimde ilk gebeliğim ilk testimde silik çıktı cnm

Canım bende 1 sene üzerine kaldım bende yani seni. Gibi ilk yapisimda okadar çok baktimki onla uyudum gece düşün yani iki gün sonra yaptım daha belirgindi

5 haftalık cnm gebelik olmadan orda bişi çıkmaz canım çok nadir durumlarda artık testler daha iyi yanlış olmaz iki gün sonra sabah idrariyla yap benimde ilk gebeliğim ilk testimde silik çıktı cnm
Yapıcam canm en gec salı günü tekrarliycam inşallah daha net çıkar bu silik cizgi bile beni havalara ucurmaya yeti

İdrara geçmişse kan testinde çıkar canım iki gün bekle sabretmek zor belki ama bekle cnm :)
Evet çok zor misal 5 gün önce yapmıştım testi ama kocaman negatifi gördüm okadar bekledi test ne cizgi ne gölge ne siliklik hiçbişey yoktu ama bugünkü inanamadim

Canım bende 1 sene üzerine kaldım bende yani seni. Gibi ilk yapisimda okadar çok baktimki onla uyudum gece düşün yani iki gün sonra yaptım daha belirgindi
Bende 2 gün sonra yapıcam bu sefer sabah idrarı yla yapıcam canm

Selam kızlar.Ben de 5+2 günlük hamileyim.salı günü gidicem görmeye keseyi inşaAllah...
.
Allah hepimize bebislerimizi sapasağlam kucagimiza almayı nasip etsin

Back
X