- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 30
Yok Canim.ben 10 gün sonra doktora gidicem nasipse dün regl günümdü yeni hamisim görünmez diyolar sen gördün muKızlar kesesini gören yokmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok Canim.ben 10 gün sonra doktora gidicem nasipse dün regl günümdü yeni hamisim görünmez diyolar sen gördün muKızlar kesesini gören yokmu
Daha cok yeni 4 haftalikSen ne kadarlık hamilesin
5 haftalık cnm.kesemi gördüm 15 gün sonra kalp atışına bakıcz dedi kesem.bostu amaKaçıncı haftan
Gördüm cnm.da kalp atışını bakıcz 15 gün sonra ama okadar korkuyorum duymam diyeYok Canim.ben 10 gün sonra doktora gidicem nasipse dün regl günümdü yeni hamisim görünmez diyolar sen gördün mu
Hamilesin büyük ihtimalle canımkızlar bende kan verdım 1000 üzeri çıkmış sonuç _?
Bende öyle canım. Kese göründü müDaha cok yeni 4 haftalik
Hamilesin büyük ihtimalle canım
Çoğul gebelik olabilirHamile olduğumu biliyorum da 4 haftaya göre yüksek çıkmış sanki
Hadi hayırlısı olsun canımMerhabalar herkese
Benimde bugün reglime 4 gün var. Erken gebelik testinde silik çizgi görünce beta hcg baktırdım 76 cıktı sanırım hamileyim kızlar
Merhabalar herkese
Benimde bugün reglime 4 gün var. Erken gebelik testinde silik çizgi görünce beta hcg baktırdım 76 cıktı sanırım hamileyim kızlar
Halrli olsun canm rabbim tamamina erdirsinMerhabalar herkese
merhaba ben gördüm kesemi ultrasonda, içinde çok minik bebek de göründü gibi oldu ama haftaya tekrar gideceğim o zaman tam belli olurmuş. Vajinal muayene yapalım şimdi istersen görmek için dedi doktor ama ben biraz korktuğum için gerek yok dedim:)Kızlar kesesini gören yokmu
Bana da doktor aynı şeyleri söyledi, idrar yolu kanamaya gelince idrar yolları hamilelik sürecinde çok sık iltihaplanıyormuş doktoruna söyle onu, kahvemsi vajinal kanama da okuduğum kadarıyla normalmiş ilk haftalarda:)Kızlar merhaba benim adetim bı 28 nde bide 24 nde oluyordum bu Eylül ayında 24 nde olacaktım olmadım 28 nde olurum sandım olmadım 29 nda test yaptım çift çizgi çıktı ertesi gün aciılde tahlil verdim 130.3 çıktı bu ayın 12;snde kadın doğuma gittim keseyi gördü kan tahlili istemedi bı hafta sonra gel bebeğin içinde olup olmadığını kontrol edelim dedi bide bugün idrar yolunda kanamam oldu şu ctim bol bol şimdi ise kahvemsi vajinal kanama var kızlar sizce ne yapmalıyım
merhaba ben gördüm kesemi ultrasonda, içinde çok minik bebek de göründü gibi oldu ama haftaya tekrar gideceğim o zaman tam belli olurmuş. Vajinal muayene yapalım şimdi istersen görmek için dedi doktor ama ben biraz korktuğum için gerek yok dedim:)
Senmi gördün minik şeyi doktormu kaçıncı haftanmerhaba ben gördüm kesemi ultrasonda, içinde çok minik bebek de göründü gibi oldu ama haftaya tekrar gideceğim o zaman tam belli olurmuş. Vajinal muayene yapalım şimdi istersen görmek için dedi doktor ama ben biraz korktuğum için gerek yok dedim:)