Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bilerek geç gittim 2 hafta sonra gittim doktora öyle gördü keseyi

Sol bacağımda anlamsız ağrı var kasıklarımdan beri iniyor neden olabilir sizce

Kızlar kesesini gören yokmu
merhaba ben gördüm kesemi ultrasonda, içinde çok minik bebek de göründü gibi oldu ama haftaya tekrar gideceğim o zaman tam belli olurmuş. Vajinal muayene yapalım şimdi istersen görmek için dedi doktor ama ben biraz korktuğum için gerek yok dedim:)

Kızlar merhaba benim adetim bı 28 nde bide 24 nde oluyordum bu Eylül ayında 24 nde olacaktım olmadım 28 nde olurum sandım olmadım 29 nda test yaptım çift çizgi çıktı ertesi gün aciılde tahlil verdim 130.3 çıktı bu ayın 12;snde kadın doğuma gittim keseyi gördü kan tahlili istemedi bı hafta sonra gel bebeğin içinde olup olmadığını kontrol edelim dedi bide bugün idrar yolunda kanamam oldu şu ctim bol bol şimdi ise kahvemsi vajinal kanama var kızlar sizce ne yapmalıyım
Bana da doktor aynı şeyleri söyledi, idrar yolu kanamaya gelince idrar yolları hamilelik sürecinde çok sık iltihaplanıyormuş doktoruna söyle onu, kahvemsi vajinal kanama da okuduğum kadarıyla normalmiş ilk haftalarda:)

merhaba ben gördüm kesemi ultrasonda, içinde çok minik bebek de göründü gibi oldu ama haftaya tekrar gideceğim o zaman tam belli olurmuş. Vajinal muayene yapalım şimdi istersen görmek için dedi doktor ama ben biraz korktuğum için gerek yok dedim:)

Senmi gördün minik şeyi doktormu kaçıncı haftan

20171014_183054-1.webp Kızlar lütfen sizce bende gebemiyim varmı bişeyler 18 aydır bunun hayalini kuruyorum

Back
X