Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde başlarda oluyordu kesemi gördüm azaldiKasık agrılarınız ne durumda ... benm hem bel hem sag kasık bısı gırıp gırıp cıkıyor oyle cok buyuk bı agrıma degıl ama zonkluyor sanki
Bende yeniyim 4 haftalık sanırım bugün kan vericem kasık ağrısı ve baskı çok hissediyorum normal mı sizce kızlar
Kızlar benim daha aman aman mide bulantısı falan başlamadı sizde başladı mı yani ara ara oluyo dayanılmaz degil 4+3 deyim
İki katı artmış normal canım da kesesini gören yokmu burdaNormal mi
Aynen cnimm bende bariz kasık ağrısı var bel ağrısı bide göğüs ler de sızlama oluyo :) iş yerinde baş ağrım oliyi ve tansiyonum düşüyo yorulduğum için mi ki artan b hcg hormonundanmiYok cnm bende de sadece kasık agrısı ve bel agrısı oluyor daha erken ama bulantılar ıcın. Gercı hep dıolar suan yoksa olmaz daha dıye.
Yükselen hormonlardan canım vücut kendini yeniliklere yeni yeni alıştırıyoAynen cnimm bende bariz kasık ağrısı var bel ağrısı bide göğüs ler de sızlama oluyo :) iş yerinde baş ağrım oliyi ve tansiyonum düşüyo yorulduğum için mi ki artan b hcg hormonundanmi
Aynen canım baya değişik hissettiriyor ama çok mutluyum her şeyden :) Rabbim mucizemi göndermis ya her şeye elhamdulillahhhYükselen hormonlardan canım vücut kendini yeniliklere yeni yeni alıştırıyo