Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kasık agrılarınız ne durumda ... benm hem bel hem sag kasık bısı gırıp gırıp cıkıyor oyle cok buyuk bı agrıma degıl ama zonkluyor sanki

Bende yeniyim 4 haftalık sanırım bugün kan vericem kasık ağrısı ve baskı çok hissediyorum normal mı sizce kızlar

Bende yeniyim 4 haftalık sanırım bugün kan vericem kasık ağrısı ve baskı çok hissediyorum normal mı sizce kızlar

Bende 4+3 aynıyım bel agrısı onla beraber sag alt bole betıp batıp cıkıyor. Hem yerleşiyor hemde regl olamıyoruz o yüzdenmiş. Akmina mineralli maden suyu al guzel agrı dındırıo

Kızlar benim daha aman aman mide bulantısı falan başlamadı sizde başladı mı yani ara ara oluyo dayanılmaz degil 4+3 deyim

Kızlar benim daha aman aman mide bulantısı falan başlamadı sizde başladı mı yani ara ara oluyo dayanılmaz degil 4+3 deyim

Yok cnm bende de sadece kasık agrısı ve bel agrısı oluyor daha erken ama bulantılar ıcın. Gercı hep dıolar suan yoksa olmaz daha dıye.

Bendede yok bulantı falan ama sol kasığım buruk bi şekilde ağrıyor ara sıra ağrı belime çıkıyor tedirginim biraz

Hcg değer yükselişleriniz nasıl şuan kızlar

Benimki adet gecikmesinin 2. günü 72 2 gün snra 232 2 gün snra 442

Herkese diyoki hcg değer 1500 0lmayınca kese görünmüyor diyo ama ben geçen hafta gittim değer 442 iken doktor ufak bi kese görüyorum dedi inanmalımıyım

Yok cnm bende de sadece kasık agrısı ve bel agrısı oluyor daha erken ama bulantılar ıcın. Gercı hep dıolar suan yoksa olmaz daha dıye.
Aynen cnimm bende bariz kasık ağrısı var bel ağrısı bide göğüs ler de sızlama oluyo :) iş yerinde baş ağrım oliyi ve tansiyonum düşüyo yorulduğum için mi ki artan b hcg hormonundanmi

Aynen cnimm bende bariz kasık ağrısı var bel ağrısı bide göğüs ler de sızlama oluyo :) iş yerinde baş ağrım oliyi ve tansiyonum düşüyo yorulduğum için mi ki artan b hcg hormonundanmi
Yükselen hormonlardan canım vücut kendini yeniliklere yeni yeni alıştırıyo

Back
X