- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/QUOTE]Benim genelde sol taraftan oluyo orda bi tane gelişmiş yumurtam vardı ordan tutunmuş olabilir :) sağ tarafta da 34 cm over kisti vardı ilk hamileliği mi öğrendiğimde geçmiştir heralde demi bazen o tarafta da oluyo ama sol da daha çok
Bende herşeye tam emin ve kesin g züyle bakabilsem keşkeAynen canım baya değişik hissettiriyor ama çok mutluyum her şeyden :) Rabbim mucizemi göndermis ya her şeye elhamdulillahhh![]()
Herkese diyoki hcg değer 1500 0lmayınca kese görünmüyor diyo ama ben geçen hafta gittim değer 442 iken doktor ufak bi kese görüyorum dedi inanmalımıyım
Ayy içime su serptin canım gerçekten allahım gönlümüze göre versin inşaallahCanim benim de doktora gitmeden 1 gûn önce 214 dü, ertesi gün yani dün muhtemelen senin gibi 400 lü biseydi doktor kese yeni yeni olusuyor dedi
Ayy içime su serptin canım gerçekten allahım gönlümüze göre versin inşaallah
İnşaallah canımİnsallah hayirlisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi
Sen ne kadarlık hamilesinİnsallah hayirlisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi
Bende 4+3 aynıyım bel agrısı onla beraber sag alt bole betıp batıp cıkıyor. Hem yerleşiyor hemde regl olamıyoruz o yüzdenmiş. Akmina mineralli maden suyu al guzel agrı dındırıo
Neden öyle düşünüyosun ki cajim iyi düşün iyi olsun ben hep öyle yapıyorumBende herşeye tam emin ve kesin g züyle bakabilsem keşke
Kasık ağrınız tek tarflımı oluyo
Ya ne bilim bi çok şey duyuyorum okuyorum tedirginliğim gitmiyor ben 3 kere düşük yaptım sanırım ondan bu korkumNeden öyle düşünüyosun ki cajim iyi düşün iyi olsun ben hep öyle yapıyorum
Benim sadece sol kasığım ağrıyoBenim tek taraflı değil iki kasıkda ağırıyo
Cok okuma çok bilme bence ben öyle yapıyorum kötü şeyler okumuyorum. Dusuklerin nedeni belli mi peki canummYa ne bilim bi çok şey duyuyorum okuyorum tedirginliğim gitmiyor ben 3 kere düşük yaptım sanırım ondan bu korkum
Evet canım ben 1 buçuk sene içinde 3 düşük yaptım ilk düşük 1 aylıktı 2. Düşük 3 aylıktı 3. Düşük 4 buçuk aylıktı snra bi sene ara verdim doktora gittim tedavi için ameliyat olmam gerektiğini söyledi rahimde perde vardı onu aldırdım bi buçuk sene oldu ameliyat olalı ve bu ay hamile kaldımCok okuma çok bilme bence ben öyle yapıyorum kötü şeyler okumuyorum. Dusuklerin nedeni belli mi peki canumm
Masallahh canimmm Allahim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hepimize :) aminn çok düşünme kötü şeyler Rabbim ömür verdiyse sağlıkla alırız kucağımıza dua et bol bol:)çok geçmiş olsun bu arada tatlim bi daha yasatmasin yüce mevlammEvet canım ben 1 buçuk sene içinde 3 düşük yaptım ilk düşük 1 aylıktı 2. Düşük 3 aylıktı 3. Düşük 4 buçuk aylıktı snra bi sene ara verdim doktora gittim tedavi için ameliyat olmam gerektiğini söyledi rahimde perde vardı onu aldırdım bi buçuk sene oldu ameliyat olalı ve bu ay hamile kaldım
Amin canım inşaallahMasallahh canimmm Allahim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hepimize :) aminn çok düşünme kötü şeyler Rabbim ömür verdiyse sağlıkla alırız kucağımıza dua et bol bol:)
Kızlar kesesini gören yokmuNeden öyle düşünüyosun ki cajim iyi düşün iyi olsun ben hep öyle yapıyorum
Kaçıncı haftanKızlar kesesini gören yokmu