Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim genelde sol taraftan oluyo orda bi tane gelişmiş yumurtam vardı ordan tutunmuş olabilir :) sağ tarafta da 34 cm over kisti vardı ilk hamileliği mi öğrendiğimde geçmiştir heralde demi bazen o tarafta da oluyo ama sol da daha çok[/QUOTE]

Benim genelde sol taraftan oluyo orda bi tane gelişmiş yumurtam vardı ordan tutunmuş olabilir :) sağ tarafta da 34 cm over kisti vardı ilk hamileliği mi öğrendiğimde geçmiştir heralde demi bazen o tarafta da oluyo ama sol da daha çok
[/QUOTE]
Benimde sol kasığım ağrıyor sadece de hani neden anlayamadım

Herkese diyoki hcg değer 1500 0lmayınca kese görünmüyor diyo ama ben geçen hafta gittim değer 442 iken doktor ufak bi kese görüyorum dedi inanmalımıyım

Canim benim de doktora gitmeden 1 gûn önce 214 dü, ertesi gün yani dün muhtemelen senin gibi 400 lü biseydi doktor kese yeni yeni olusuyor dedi

Canim benim de doktora gitmeden 1 gûn önce 214 dü, ertesi gün yani dün muhtemelen senin gibi 400 lü biseydi doktor kese yeni yeni olusuyor dedi
Ayy içime su serptin canım gerçekten allahım gönlümüze göre versin inşaallah

Bende 4+3 aynıyım bel agrısı onla beraber sag alt bole betıp batıp cıkıyor. Hem yerleşiyor hemde regl olamıyoruz o yüzdenmiş. Akmina mineralli maden suyu al guzel agrı dındırıo

Bel ağrım çok yok ama kasıklarda ağrı ve baskıyı hissediyorum maden suyunu deniycem canım saol

Ya ne bilim bi çok şey duyuyorum okuyorum tedirginliğim gitmiyor ben 3 kere düşük yaptım sanırım ondan bu korkum
Cok okuma çok bilme bence ben öyle yapıyorum kötü şeyler okumuyorum. Dusuklerin nedeni belli mi peki canumm

Cok okuma çok bilme bence ben öyle yapıyorum kötü şeyler okumuyorum. Dusuklerin nedeni belli mi peki canumm
Evet canım ben 1 buçuk sene içinde 3 düşük yaptım ilk düşük 1 aylıktı 2. Düşük 3 aylıktı 3. Düşük 4 buçuk aylıktı snra bi sene ara verdim doktora gittim tedavi için ameliyat olmam gerektiğini söyledi rahimde perde vardı onu aldırdım bi buçuk sene oldu ameliyat olalı ve bu ay hamile kaldım

Evet canım ben 1 buçuk sene içinde 3 düşük yaptım ilk düşük 1 aylıktı 2. Düşük 3 aylıktı 3. Düşük 4 buçuk aylıktı snra bi sene ara verdim doktora gittim tedavi için ameliyat olmam gerektiğini söyledi rahimde perde vardı onu aldırdım bi buçuk sene oldu ameliyat olalı ve bu ay hamile kaldım
Masallahh canimmm Allahim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hepimize :) aminn çok düşünme kötü şeyler Rabbim ömür verdiyse sağlıkla alırız kucağımıza dua et bol bol:)çok geçmiş olsun bu arada tatlim bi daha yasatmasin yüce mevlamm

Kızlar merhaba benim adetim bı 28 nde bide 24 nde oluyordum bu Eylül ayında 24 nde olacaktım olmadım 28 nde olurum sandım olmadım 29 nda test yaptım çift çizgi çıktı ertesi gün aciılde tahlil verdim 130.3 çıktı bu ayın 12;snde kadın doğuma gittim keseyi gördü kan tahlili istemedi bı hafta sonra gel bebeğin içinde olup olmadığını kontrol edelim dedi bide bugün idrar yolunda kanamam oldu şu ctim bol bol şimdi ise kahvemsi vajinal kanama var kızlar sizce ne yapmalıyım

Back
X