Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canisi dikkatli bakinca görünüyo inan bu anı beklemek için okadar dua ettimki şükür Rabbime kabul etti rahim isteyen herkese nasip etsin inşallah canm çok sağol gördün ya
Amin canım rabbim herkesin gönlüne göre versin bende 5 senedir bu duyguyu yaşamak için bekliyorum rabbim sonunda nasip etti inşaallah kucağımıza almakta nasip olur

Amin canım rabbim herkesin gönlüne göre versin bende 5 senedir bu duyguyu yaşamak için bekliyorum rabbim sonunda nasip etti inşaallah kucağımıza almakta nasip olur
İnşallah canm insallah nekadarlik hamilesin canm

Canm işte ilçeye yakın değiliz ondan gidemiyorum yakın olsa şimdiye 10 kere kan vermistim 30 kerede test yapmıştım ama bugün eşim nöbetçi eczane bukucak dedim almışken 2 tane al test tam net goriyim öyle gidicem dktra canm benim halen inanamiyom valla 17 ay ne demek 17 ay biyunca negatif görmek
Az çok anlıyorum tatlım.esin birde çocuk seviyorsa çok kotu oluyor insan ama Allah vermemisse en iyisini vericidir mutlaka versede vermesede imtihan dünyası cnm

Az çok anlıyorum tatlım.esin birde çocuk seviyorsa çok kotu oluyor insan ama Allah vermemisse en iyisini vericidir mutlaka versede vermesede imtihan dünyası cnm
Hemde nasil seviyor benim zaten 7 yaşında bi oğlum var bu 2. Olacak ama sanki hiç çocuğu yokmuş gibi havalara uçuyor amenna çok şükür Rabbime verdiğinde aldiginada binsukur vereceginede canm

Canm rabbim sana bagislasin benmkide erken döllenme olsaydı benmkide 5 haftalık olacaktı ama geç olduğu için tahminimce 3 4 haftalik
Amin canım inşaallah. Allah sağlıklı sihatli sıkıntısız şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin.

Bende yeniyim 4 haftalık sanırım bugün kan vericem kasık ağrısı ve baskı çok hissediyorum normal mı sizce kızlar
Benim de yeni cumartesi öğrendim. 4 haftalık sanırım benimki de. Bende de bel ağrısı var ya. Umarım kötü bişi değildir.

Back
X