- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Ederim etmeden duramam ki tatlimBak ve bize haber et olurmu cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederim etmeden duramam ki tatlimBak ve bize haber et olurmu cnm
Gebelik yok bunda canım malesefEki Görüntüle 2055438 Kızlar lütfen sizce bende gebemiyim varmı bişeyler 18 aydır bunun hayalini kuruyorum
Silik çizgiyi net göremedim canım kusura bakmaGebelik yok bunda canım malesef
Var ama ben görüyorum cnmSilik çizgiyi net göremedim canım kusura bakma
Ayyy çok sağol canım yaaaa tamam muhakkak söylerim doktora teşekkür ederim canım benimBana da doktor aynı şeyleri söyledi, idrar yolu kanamaya gelince idrar yolları hamilelik sürecinde çok sık iltihaplanıyormuş doktoruna söyle onu, kahvemsi vajinal kanama da okuduğum kadarıyla normalmiş ilk haftalarda:)
Tamam canım resmi büyütüp bakınca bende gördüm evet gebelik var allahın izniyle benim evdeki testimde böyle çıkmıştıVar ama ben görüyorum cnm
Aynı benimle bende bilerek ayın 24 ne aldım randevuyu o zaman bakalım dedim kalp atışı için5 haftalık cnm.kesemi gördüm 15 gün sonra kalp atışına bakıcz dedi kesem.bostu ama
Canım çizgi var evet ama yakından çekip attığın için var yok gibi ama var bı iki gün sonra tekrar dene belirgin olsun hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahVar ama ben görüyorum cnm
Anladim cnm haftaya salı gidiyorum bende aynı gün yaniAynı benimle bende bilerek ayın 24 ne aldım randevuyu o zaman bakalım dedim kalp atışı için
Amin canım sende çok bekleyemezsen git acile kan testi ver çoktan kanda belli olur idrarda çıkmışsa :-* :-DAmin bitanem amin seninde inşallah
Ayy ne güzel banada dua et cnm bende kalp sesini duyayım minigimin :-*Ben görmedim, doktor gördü işaretledi ama net değil dedi, çıktı verdiğinde minicik fasülye gibi bir şey gördüm. Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum, sürpriz bir gebelik oldu.
Bende çarşamba günü gidiyorum inşaallah kalp atışını duyarızAmin canım sende çok bekleyemezsen git acile kan testi ver çoktan kanda belli olur idrarda çıkmışsa :-* :-D
Herkese diyoki hcg değer 1500 0lmayınca kese görünmüyor diyo ama ben geçen hafta gittim değer 442 iken doktor ufak bi kese görüyorum dedi inanmalımıyım
Evet canım ben 1 buçuk sene içinde 3 düşük yaptım ilk düşük 1 aylıktı 2. Düşük 3 aylıktı 3. Düşük 4 buçuk aylıktı snra bi sene ara verdim doktora gittim tedavi için ameliyat olmam gerektiğini söyledi rahimde perde vardı onu aldırdım bi buçuk sene oldu ameliyat olalı ve bu ay hamile kaldım
Rahim filmi çekindim onda anlaşıldı canımBen de iki dusuk yaptim da perde olayini doktorlar daha once fark etmedi mi nasi anlasildi merak ettim dogrusu
Şuan b hcg değerim 2406 haftaya kalp atışı duyucaz inşaallah allahın izniyleTabiki canim doktor dediyse dogrudur.hem o kistaslar her daim dogru degil ben onceki gebeligimde 1600 hcg ile kalp atisi duydum imkansiz dediler.hcg degerim yukselmeyi birakmisti kurtaj olcaktm ama baktk kalbi atiyor.her sey olabilir.bu arada kizlar 2018 haziran anneleri grubumuz var biz ordan konusuyoruz listemiz de var.sizi de bekleriz
Canm işte ilçeye yakın değiliz ondan gidemiyorum yakın olsa şimdiye 10 kere kan vermistim 30 kerede test yapmıştım ama bugün eşim nöbetçi eczane bukucak dedim almışken 2 tane al test tam net goriyim öyle gidicem dktra canm benim halen inanamiyom valla 17 ay ne demek 17 ay biyunca negatif görmekAmin canım sende çok bekleyemezsen git acile kan testi ver çoktan kanda belli olur idrarda çıkmışsa :-* :-D
Canm nasıl rahatliyor içim böyle şeyleri duyunca varya rabbim tüm isteyen herkese versin kimseyi umutsuz bebisizi koymasın inşallah okadar bekledimki bu anı bilemezsin dün ikindi zanami yapmıştım belki dayanıp sabah yapsaydim net cikardiCanım çizgi var evet ama yakından çekip attığın için var yok gibi ama var bı iki gün sonra tekrar dene belirgin olsun hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet canisi dikkatli bakinca görünüyo inan bu anı beklemek için okadar dua ettimki şükür Rabbime kabul etti rahim isteyen herkese nasip etsin inşallah canm çok sağol gördün yaTamam canım resmi büyütüp bakınca bende gördüm evet gebelik var allahın izniyle benim evdeki testimde böyle çıkmıştı