Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana da doktor aynı şeyleri söyledi, idrar yolu kanamaya gelince idrar yolları hamilelik sürecinde çok sık iltihaplanıyormuş doktoruna söyle onu, kahvemsi vajinal kanama da okuduğum kadarıyla normalmiş ilk haftalarda:)
Ayyy çok sağol canım yaaaa tamam muhakkak söylerim doktora teşekkür ederim canım benim

Ben görmedim, doktor gördü işaretledi ama net değil dedi, çıktı verdiğinde minicik fasülye gibi bir şey gördüm. Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum, sürpriz bir gebelik oldu.
Ayy ne güzel banada dua et cnm bende kalp sesini duyayım minigimin :-*

Herkese diyoki hcg değer 1500 0lmayınca kese görünmüyor diyo ama ben geçen hafta gittim değer 442 iken doktor ufak bi kese görüyorum dedi inanmalımıyım

Tabiki canim doktor dediyse dogrudur.hem o kistaslar her daim dogru degil ben onceki gebeligimde 1600 hcg ile kalp atisi duydum imkansiz dediler.hcg degerim yukselmeyi birakmisti kurtaj olcaktm ama baktk kalbi atiyor.her sey olabilir.bu arada kizlar 2018 haziran anneleri grubumuz var biz ordan konusuyoruz listemiz de var.sizi de bekleriz

Evet canım ben 1 buçuk sene içinde 3 düşük yaptım ilk düşük 1 aylıktı 2. Düşük 3 aylıktı 3. Düşük 4 buçuk aylıktı snra bi sene ara verdim doktora gittim tedavi için ameliyat olmam gerektiğini söyledi rahimde perde vardı onu aldırdım bi buçuk sene oldu ameliyat olalı ve bu ay hamile kaldım

Ben de iki dusuk yaptim da perde olayini doktorlar daha once fark etmedi mi nasi anlasildi merak ettim dogrusu

Tabiki canim doktor dediyse dogrudur.hem o kistaslar her daim dogru degil ben onceki gebeligimde 1600 hcg ile kalp atisi duydum imkansiz dediler.hcg degerim yukselmeyi birakmisti kurtaj olcaktm ama baktk kalbi atiyor.her sey olabilir.bu arada kizlar 2018 haziran anneleri grubumuz var biz ordan konusuyoruz listemiz de var.sizi de bekleriz
Şuan b hcg değerim 2406 haftaya kalp atışı duyucaz inşaallah allahın izniyle

Amin canım sende çok bekleyemezsen git acile kan testi ver çoktan kanda belli olur idrarda çıkmışsa :-* :-D
Canm işte ilçeye yakın değiliz ondan gidemiyorum yakın olsa şimdiye 10 kere kan vermistim 30 kerede test yapmıştım ama bugün eşim nöbetçi eczane bukucak dedim almışken 2 tane al test tam net goriyim öyle gidicem dktra canm benim halen inanamiyom valla 17 ay ne demek 17 ay biyunca negatif görmek

Canım çizgi var evet ama yakından çekip attığın için var yok gibi ama var bı iki gün sonra tekrar dene belirgin olsun hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canm nasıl rahatliyor içim böyle şeyleri duyunca varya rabbim tüm isteyen herkese versin kimseyi umutsuz bebisizi koymasın inşallah okadar bekledimki bu anı bilemezsin dün ikindi zanami yapmıştım belki dayanıp sabah yapsaydim net cikardi

Tamam canım resmi büyütüp bakınca bende gördüm evet gebelik var allahın izniyle benim evdeki testimde böyle çıkmıştı
Evet canisi dikkatli bakinca görünüyo inan bu anı beklemek için okadar dua ettimki şükür Rabbime kabul etti rahim isteyen herkese nasip etsin inşallah canm çok sağol gördün ya

Gunaydin hanimlar bende araniza katilmak istedim fakat ben henuz doktora gitmedim evde yaotigim testler pozitif sata gore 3+6 haftalik hamile olmam lazim bdt 25 haziran gozukuyor yarin kan vericem insallah kanda da cikar

Back
X