- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
- Konu Sahibi monarosa352
-
İzinsiz yiyemez.Olsun yeseydiniz zorla önünüzden mi alıyordu çiğ köfteyi ? Canım çekti bari bunu yiyeyim deseydiniz?
Eğer öyle yapıyorsa eşiniz çok çok kaba. Böyle biriyle evlenmekle hata etmişsiniz. Yediğiniz şeyi önünden alabilecek bir haldeyse. Bir de şu var erkekler bir şeyi sürekli al yap denilmesini hiç sevmez. Sen bana hediye almadın kutlamadın bi tatlı bile almadın derseniz bunu İnan’ın ömür boyu yapmaz
Ciks ben makul olanı söyledim oysa.
Sayende doluyor.Dediğim gibi söylemek istedikleriniz doğru ancak bu ifade biçimi makul olansa....Umarım kibir ve egonuzun altını doldurabiliyorsunuzdur günlük yaşantınızda. Aksi biraz komik olabiliyor :)) iyi günler dilerim.
Sayende doluyor.
Ben de sana teşekkür ederkm iyi günler
Olur başka sefere doldurursun artıkBen söylemimde bilgi birikimi, kariyer ve genel kültürden bahsetmiştim oysaki... neyse başka sefere artık.
Hanımlar biraz sakin lütfen, konu sahibesi daha çocuk, 18 yaşında kaçarak evlenmiş olması hata ama karşısındaki 29 yaşında gayet erişkin bir erkek, 18 yaşındaki bir kızı kaçırırken akıl edecekti, pasta istemesi size mızmızlanma hamileliğini kullanma gibi gelebilir ama 18 yaşında bir çocuk hamile diye üstelik sevdim seviyorum dediği bir adamın bebeğini taşıyor diye heyecan yapmış olamaz mı? Sanki bizler ilk hamileliğimizde heyecan yapmadık, eşimizde bizim kadar sevinsin istemedik?
Yaşı küçük ve hatalar yapıyor diye üstüne gitmek mi gerekir?
Hanımlar biraz sakin lütfen, konu sahibesi daha çocuk, 18 yaşında kaçarak evlenmiş olması hata ama karşısındaki 29 yaşında gayet erişkin bir erkek, 18 yaşındaki bir kızı kaçırırken akıl edecekti, pasta istemesi size mızmızlanma hamileliğini kullanma gibi gelebilir ama 18 yaşında bir çocuk hamile diye üstelik sevdim seviyorum dediği bir adamın bebeğini taşıyor diye heyecan yapmış olamaz mı? Sanki bizler ilk hamileliğimizde heyecan yapmadık, eşimizde bizim kadar sevinsin istemedik?
Yaşı küçük ve hatalar yapıyor diye üstüne gitmek mi gerekir?
Bu neyin isyani? Pastaci eve yakin, niye gidip almiyor? Hadi para yok desen niye cig köfte aliyor? Yani ayni soru adama niye sorulmuyor? Böyle daha mi iyi oldun karini kirdin? Halbuki 10 dakika icinde hal edebilirdin pasta olayini.
Gerce 29 yasindaki adamin, 18lik kiz ile evlenmesi zaten nasil bir zihniyete sahip oldugunu gösteriyor.
süprizim var dedi açtım kapıyı süprizi çiğ köfteymiş çiğ köfte almış tam açtı yicez ama sen yeme acı dokunur bide dedi kendisi yemeye başladı
Sende böyle bir öküzden özür mü diledin? Daha ne yapması gerekiyor acaba nefret etmen icinMerhaba 4buçuk haftalık hamileyim dün öğrendik eşimle ilk çocuğumuz olucak nasipse eşim öğrendi gülümsedi şükretti öutlu oldu ama bn sevinçten yerimde duramıorum bnim kadar mutlu değil neyse eve geldim o işe gitti eve gelirken yaş pasta alıver diye 4-5defa aradım meşgule aldı cvp vermedi sonra açtı eve vardım sayılır alamam sana süprizim var dedi açtım kapıyı süprizi çiğ köfteymiş çiğ köfte almış tam açtı yicez ama sen yeme acı dokunur bide dedi kendisi yemeye başladı üzüldüm belli etmedim evimizin aşağısında 3tane pastahane var bn çay koyayım sende hemen pasta al gel madem film açalım ufak kutlama yapalım dedim isteklerin bitmiyo artık yeter almıycam akşam oldu dedi sigarası saat 2-3de bile bitse alır gelir bn bi saat 8de evin aşağısından pasta istedim almadı çiğ köftesini yiye yiye tv izledi bn alayım madem dedim onuda almadı surat astım o tv izledi bn yatak odasına gittim yanıma geldi kalbimi kırıyosun isteklerin için dedi konu illa pastamı pasta bahane insan karısının hamile olduğunu öğreniyo sevinir ya gelirken bi çiçek alır ya da bi tatşı alır madem ince bir düşüncen yok bn söylüyorum bn söylediğimde al dedim gitti tvsini izledi sonra uyuduk sabah telefonda bna itafeen şükürsüzlükle ilgili sözler paylaşmış sonra msjlaştık hamile halimle bni strese sokuyorsun dedim ilgi bekledim senden bi dedim konuyu paraya bağladı haftada 2-3defa dışarda yiyoruz yediğin önünde yemediğin arkanda şükürsüzsün sürekli birşeyler yiyorsun doymuyorsun dedi yediğim lokmaların hesabını yptı istemiorum paranı birşeyini yediğimi çok görüyorsun izin versen kendim çalışırım kendi paramı harcarım dedim delirdi eve geldi sancım vardı hiç birşey yemedim diye kahvaltılık birşeyler hazırladı ye açlıktan sancın var dedi yedim sonra neydi bnim günahım dedi 500tl para attı önüme al ne ihtiyacın varsa al dedi bağırarak istemiorum dedim zorla koynuma koydu sonra elini duvara vurdu ağladı beydi bnim günahım ne zaman düzeleceksin neden böylesin dedi ağlamasına kıyamadım elini tuttum tamam özür dilerim uzatmayalım lütfen dedim boşanalımmı aileni herkesi çağıralım yapamıyorum bn senin gibi kadından nasıl çocuk yaptım bn dedi bundan sonra ne yaptığın yemeği yiyeceğim ne de yatağında yatacağım sen düzelene kadar dedi bi ufak ilgi alaka süpriz istedim senden niye çok görüyosun dedim suratıma tükürdü daha ne istiosun bnden sana 14şubatta 375tl lik saat birde çiçek aldım gözün doysun dedi evlendiğimizden beri aldığı yptığı süpriz bu bn bir çikolatayla mutlu olan birisiyim bni şükürsüzlükle suçluyo tamam senden birşey istemicem bundan sonra alınganım bu dönemde anla bni özür dilerim uzatmayalım lütfen çocuğa birşey olcak diye korkuyorum dedim sarıldım bırak bni dedi gitti işine geri bn ne yapacağım bilmiorum niye böyle suçluysam kocamın gönlünü nasıl alacağım haklı bensem bile karşı geldikçe devam ettirdikçe bebeğim babasız kalacak artık evde iki yabancı olucakmışız aynı yatakta yatmıcakmışız yaptığım yemeği yemeyecekmiş
bu yas araligna gore yasanilanlar normal.Yani siz daha cocuk yastasiniz cogu seyiniz esinize anlamsiz ve gereksiz gelecektir bu sebeple cok mana yuklemeyin herseye.Pastayi almiyor mu hemen bi kek yapabilirdiniz madem mksat mutluluk.Cigkofteden yiuebilirsiniz cocuk daha zerre kadar bisey olmaz sizin agziniz yanar o kadar.Esiniz sizi her uzdugunde ya da agladignizda cocuga bisey olmaz insanlar neler yasiyor olmayacaksa bisey olmuyor bunu kullanmaniz hele ki ilk gunden cok itici olmus.Esinizin mirc mirc ustune dusmeyin liseli ergen asiklar gibi olamaz 29 yasnda biri sevgidolu olmak baska sey yilisiklik baska seydir.Sirf benden bosanmasin dusuncesi bile sizi gereksiz kölelige iter atin bu dusnceleri aninizi guzel yasamaya bakin kimseyle ne kendinizi ne esinizi kiyaslayip beklntilre girmeyin.Sifir beklenti sifir stres.Eşim 29 bn 18
İşte tam da bu sebeple 2. üyelik talepleri artmaya başladı, insanlar üyelerin ezmesinden korkar çekinir oldu, kendi dertleri yetmezmiş gibi konu açacağım ama üyelerin yorumlarından çekiniyorum diyenlerin sayısı arttı.Evet, kadınlar kulübü olarak yine çok muhteşem "yol gösterme" taktiklerimizle bir insanı daha yazdığına, bir derdim var dediğine pişman etmişiz çok şükür. Bugun de eksikliğini yaşamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?