Yeni hamileyim eşimle kavga ettik

Hicbirimiz mukemmel degil hatalarimiz oluyor.Diyelimki tartistik ve hic de hos olmayan bir seyler yaptik.Iki tarafta gunun sonunda hatalarini yanlislarini kabul ederse bir daha da bu sekilde davranmayacagini soylerse ve davranislarini duzeltirse iliskimiz devam eder.

Niye tartismalar bi sonuca baglanmiyor?

Su su konuda hakli olabilirsin ama bende boyle hissediyorum.Ben de su konularda hakliyim.Tartisirken bana bagirdin sunu sunu soyledin hic hoslanmadim uzuldum sana yakistiramadim.O da ayni sekilde sana soyler.Ortak bir paydada bulusursunuz barisilir.Bir dahaki tartismada daha dikkatli olunmaya calisilir.Tabi iliskiyi devam ettirmek istiyorsak.

Bu tartismalardan ogrendigimiz bir sey olmuyor mu hic?

Cocuk gibisiniz ikinizde. Siz daha olgunlasamamissiniz. Esiniz de cok kaba.
Ilk olarak bir insani 4-5 defa arayip gun icinde pasta istemeniz bence cok sacma. Pastayi canınız istedigi icin degil de sırf kutlama yapmak icin istemissiniz gibi hissettim. Bu tavrinizdan bunaltmis belli ki esinizi. Eger her seyi bu kadar abartip, cocuk gibi pesine dusuyorsaniz esiniz de bikmis olabilir. Ama elbette bu boyle kaba davranip, uygunsuz konusmamaliydi.

4.5 haftalik gebelik o kadar cok yeni ki daha ogrenir ogrenmez hamileligi bu kadar gundem edip buyutmeyin. Ne sekilde hamilelik yaşayan insanlar var. Bir siz hamile degilsiniz.

Başına buyrukluk olarak da kabul edilebilir. Karşı da doymuyorsun diyen bir koca var çünkü, 3 krşluk pasta alacak diye.
'' Kime sordun sipariş verirken '' krizi gayet çıkabilir o evde.
Kadınlar okumalı ya okumalı... İş güç mevki sahibi olmalı. Biriktirmeli.
Kapı çaldığında cüzdanıyla açabilmeli kapıyı
Herkese sizin ki gibi bir eş nasip olmayabiliyor çünkü...

Ay bide gönlünü alacaksın pes yani

Konu sahibinden 6 yas büyüğüm işimi saglamlastırmadan evlenmek isteniyorum bu yüzden üniden beri olan erkek arkadaşımla evlenmiyoruz. Kendisi de bana bu yüzden saygı duyuyor. Yazınızı okudum cok beğendim. Aynen öyle ekonomik bağımsızlıktan ziyade insanın ayakları üzerinde durması, kendini tam bir birey gibi hissetme aklının ve mantıgının kalbinle es güdümlü çalısması ancak bu şekilde oluyor. Umarım herkes evlenme fikrini öne koymak yerine sağlıklı bir birey olmayı öne koyar. Ondan sonrası zaten sağlıkla gelişir

Ben eşi haklı demiyorum ki .Adamın yaptığını savunmuyorum ama sus be kadın pasta da pasta.daha mı iyi oldu böyle.adam bu kadar isyan ediyorsa bu ilk ısrarlı isteklerine benzemiyor konu sahibinin.

Bu yinede suratına tükürülmeyi, karşısında karısı değil sanki ''bilmem ne'' var gibi para atmayı , onca dangalak dangalak hareketi gerektirmez ama.

Ya o kadar ısrara ben olsam bende parlarım 2 yaşındaki çocuk değilki almadı diye mızmızlık ısrar ediyor.
Hamileliğini kullanmak istemiş ilk günden ama adam yememiş.
Adam haklı demiyorum adamda terbiyesiz zaten
Adamın tepkisini biliyorsa canım anladım sen bugun çok yorgunsun ama benimde canım çok çekti bari sipariş verelim eve dese yine sorun çözülürdü 14 şubatta 300liralık saat alan eş buna hayır demez bu kız kendini ifade etmeyi henüz bilmiyor çocuk gibi tutturuyor.
Benim eşim iyi değil ben biraz kurnazlık yapıyorum. eşim 14 şubatta hiç bişey almadığı gibi 8 martı da önce ablalarınınkini kutlayıp en son benimkini kutladı yine bir hediye yok ve evlilik yıldönümünü zaten tınlamadı bile.

Kaçmış olabilir fakat hamile eşine pasta almayıp yüzüne tüküren bir kişi var karşısında o 18 yaşında diğeri 29 sizde bu olayda kaçmış olması onu bütün hayatı boyunca bunlara maruz kalmasını haklımı kılıyor

Bu yinede suratına tükürülmeyi, karşısında karısı değil sanki ''bilmem ne'' var gibi para atmayı , onca dangalak dangalak hareketi gerektirmez ama.
Bütün bunlara ragmen konu sahıbı hala kendını nasıl affettireceğini düşünüyor ama.bu ne yaman çelişki anlamadım.bırak adam düşünsün eger haksızsa.hala sucluyum dıyor

Çocuk yapmasaymis.

Söyledikleriniz temelde doğru. Ancak uslubunuz çok çirkin. Cehaleti küçümsemek bir çözüm değil. Onları olduğundan daha küçültmediği gibi sizi de yüceltmez. Nacizane dikkat edin derim.

Ben eşi haklı demiyorum ki .Adamın yaptığını savunmuyorum ama sus be kadın pasta da pasta.daha mı iyi oldu böyle.adam bu kadar isyan ediyorsa bu ilk ısrarlı isteklerine benzemiyor konu sahibinin.

Bu neyin isyani? Pastaci eve yakin, niye gidip almiyor? Hadi para yok desen niye cig köfte aliyor? Yani ayni soru adama niye sorulmuyor? Böyle daha mi iyi oldun karini kirdin? Halbuki 10 dakika icinde hal edebilirdin pasta olayini.

Gerce 29 yasindaki adamin, 18lik kiz ile evlenmesi zaten nasil bir zihniyete sahip oldugunu gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…