• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamileyim eşimle kavga ettik

Haklı değil de yani pasta pasta pasta vazgec yanı kendısini frenleyip istemeseydi.evlilikte bir taraf alttan almalı.almadıysa almadı yarın alırdı pastayı bu kadar kavgayı gerektırecek kadar önemli değildi diye düşünüyorum.
Orası öyle ama konu sahibi 18 yaşında böyle çocukça davranması normal. O ADAMLA da ömür gitmez

Çocuk gibi davranmışsınız diyeceğimde zaten çocuksunuz. Eşiniz ise tam odun. Sürekli bir şeyler yiyorsun, doymuyorsun nedir?:işsiz: Madem küçücük çocukla evlendi. Bir zahmet kaprislerini de çekecek artık.

Kendisi çocuk sonra karnında birtane cocuk yazık.kendı üzüntüsüne cocugunu ekleyecek konu sahibi .
Valla öyle erken evlenerek zaten bi hata yapmışsın üstüne bide bebek. Hele bi baş başa zaman geçirin yok. Sonra böyle yazılar yazarlar

Hiiiiiiiiiiiiiiiç
Sormadan verirsin siparişi
Aaaa aşkım ne bileyim ben kızacağını dersin
Sormazsan red de yemezsin
Ah işte ahh bu kurnazlığa erişmemiş ki daha 18 yaşında kızcağız :KK70:
Hahaha 😂😂😂
Aynen biraz büyümeli eşiyle yaş farkında varmış benimde var 9 yaş. Yaş çok sorun değil de kızcağızın biraz büyümesi lazım bence. Bu haliyle çocuğu kucağında baba kapısına döner.

Sen daha cok ezilirsin haberin ola gozunu ac biraz elinde oynatmayi ogren ne o hemen oyle sen geri adim atiyorsun. Bebegede bisry olmaz pamuk ipligiyle bagli degil sonucta hamileyken ne tartismalar yasadim hiiiiicccde bisey olmadi

Ne demeye 18 yasinda evlendin? ne demeye ustune hamile kaldin?? Surda 10kez yazildi cizildi senin icin kizim onceki konularinda, hic mi kulagina girmedi???
Ohaaa harbiden 18 ne ya ben 26-27 den kücük herkesi çocuk gözüyle görmeye başladım 18 bayağı ergen gibi yani
Kınamıyorum ama üzülüyorum böyle sağlıksız evliliklere ve böyle ailelerde doğan çocuklara

Hahaha 😂😂😂
Aynen biraz büyümeli eşiyle yaş farkında varmış benimde var 9 yaş. Yaş çok sorun değil de kızcağızın biraz büyümesi lazım bence. Bu haliyle çocuğu kucağında baba kapısına döner.

Aooov şimdi dank etti 2001li bu kız
Aa
Ben şok
Ay benim kardeşim 18 yaşında
Tövbeler olsun
İçim şey oldu
Şok

Merhaba 4buçuk haftalık hamileyim dün öğrendik eşimle ilk çocuğumuz olucak nasipse eşim öğrendi gülümsedi şükretti öutlu oldu ama bn sevinçten yerimde duramıorum bnim kadar mutlu değil neyse eve geldim o işe gitti eve gelirken yaş pasta alıver diye 4-5defa aradım meşgule aldı cvp vermedi sonra açtı eve vardım sayılır alamam sana süprizim var dedi açtım kapıyı süprizi çiğ köfteymiş çiğ köfte almış tam açtı yicez ama sen yeme acı dokunur bide dedi kendisi yemeye başladı üzüldüm belli etmedim evimizin aşağısında 3tane pastahane var bn çay koyayım sende hemen pasta al gel madem film açalım ufak kutlama yapalım dedim isteklerin bitmiyo artık yeter almıycam akşam oldu dedi sigarası saat 2-3de bile bitse alır gelir bn bi saat 8de evin aşağısından pasta istedim almadı çiğ köftesini yiye yiye tv izledi bn alayım madem dedim onuda almadı surat astım o tv izledi bn yatak odasına gittim yanıma geldi kalbimi kırıyosun isteklerin için dedi konu illa pastamı pasta bahane insan karısının hamile olduğunu öğreniyo sevinir ya gelirken bi çiçek alır ya da bi tatşı alır madem ince bir düşüncen yok bn söylüyorum bn söylediğimde al dedim gitti tvsini izledi sonra uyuduk sabah telefonda bna itafeen şükürsüzlükle ilgili sözler paylaşmış sonra msjlaştık hamile halimle bni strese sokuyorsun dedim ilgi bekledim senden bi dedim konuyu paraya bağladı haftada 2-3defa dışarda yiyoruz yediğin önünde yemediğin arkanda şükürsüzsün sürekli birşeyler yiyorsun doymuyorsun dedi yediğim lokmaların hesabını yptı istemiorum paranı birşeyini yediğimi çok görüyorsun izin versen kendim çalışırım kendi paramı harcarım dedim delirdi eve geldi sancım vardı hiç birşey yemedim diye kahvaltılık birşeyler hazırladı ye açlıktan sancın var dedi yedim sonra neydi bnim günahım dedi 500tl para attı önüme al ne ihtiyacın varsa al dedi bağırarak istemiorum dedim zorla koynuma koydu sonra elini duvara vurdu ağladı beydi bnim günahım ne zaman düzeleceksin neden böylesin dedi ağlamasına kıyamadım elini tuttum tamam özür dilerim uzatmayalım lütfen dedim boşanalımmı aileni herkesi çağıralım yapamıyorum bn senin gibi kadından nasıl çocuk yaptım bn dedi bundan sonra ne yaptığın yemeği yiyeceğim ne de yatağında yatacağım sen düzelene kadar dedi bi ufak ilgi alaka süpriz istedim senden niye çok görüyosun dedim suratıma tükürdü daha ne istiosun bnden sana 14şubatta 375tl lik saat birde çiçek aldım gözün doysun dedi evlendiğimizden beri aldığı yptığı süpriz bu bn bir çikolatayla mutlu olan birisiyim bni şükürsüzlükle suçluyo tamam senden birşey istemicem bundan sonra alınganım bu dönemde anla bni özür dilerim uzatmayalım lütfen çocuğa birşey olcak diye korkuyorum dedim sarıldım bırak bni dedi gitti işine geri bn ne yapacağım bilmiorum niye böyle suçluysam kocamın gönlünü nasıl alacağım haklı bensem bile karşı geldikçe devam ettirdikçe bebeğim babasız kalacak artık evde iki yabancı olucakmışız aynı yatakta yatmıcakmışız yaptığım yemeği yemeyecekmiş
Arkadaşım ne yaparsan yap bu kadar fazla bence. Kalbini kırmak istemem hamilesin . Çocuğum babasız kalicak deme. Ama yüzüme tukurdu diyorsun. Sok oldum . Ortada o kadar birseyde yok. Sineye çekilecek birseyde değil yaptığı hareket tukurmekk. Yanlışları var ise bence mantıklı dusun. Tamam haklı yönleri olabilir ama fazla yanlısı da var. Hoş değil. Ailenle görüş uzarsa ve ailesiyle . Yüz tükürme nedir ya??

“Sürpriz sana yiyemeceğin bir çiğ köfte aldım!” Adamın kafası yerinde değil heralde. Doldur birgün menüyü sevmediği yemeklerle, otur ye afiyetle madem.

Pasta da pasta, pasta da pasta ne yahu? İlk günden canın mı çekti yoksa zorla kutlama mı yaptıracaksın? Hoş, kutlamaysa kendin bir şey hazırlayıp kutlayabilirsin zaten.

Ne diyeyim, saçma bi tartışma konusu olmuş. Boşanacağı falan yok bu arada yani, yeme böyle blöfleri. Birde duygu sömürüsü için çocuğu kullanma, otur güzelce yemeğini ye.

Bu yaşta evlenmek çocuk sahibi olmak benim aklım almıyor eğer isteyerek yaptıysanız.Daha çocuksunuz siz,kanunlara göre çocuk sayılmamanız hicbir seyi değiştirmez.Ben sizden büyüğüm ama ne koca ne de çocuk sorumluluğunu alabilecek kadar olgun değilim,olgun olsam da o sorumluluğu bu genç yaşımda omuzlarıma bindirmek istemem.Daha önünüzde kocaman bir hayat varken saçma sapan davranışlara,sözlere maruz kalıyorsunuz.Eşiniz de sizin bu açığınızdan yararlanıp sizi her defasında tehdit edecek.Belki bunu okuyan küçükler vardır,ekonomik özgürlüğünüzü elinize almadan,henüz kendiniz büyümeden ne evlenin ne de çocuk yapın.Bu tartısmaların sonu gelmez.Sizin istediginizde hata yok,sürekli geri adım atmışsınız zaten ben olsam geri adım atmazdım.Böyle alttan alırsanız her defasına sizi ezip sindirir.Ve bu yas grubu icin oldukca da fazla bir yas farkı.Bilmiyorum bu sorunların sonu gelmeyecek gibi geliyor

Haklı değil de yani pasta pasta pasta vazgec yanı kendısini frenleyip istemeseydi.evlilikte bir taraf alttan almalı.almadıysa almadı yarın alırdı pastayı bu kadar kavgayı gerektırecek kadar önemli değildi diye düşünüyorum.

Eh adamda alttan alip esinin gönlünü yapabilirdi. Adam ayi gibi kadinin önünde cig köfte yiyor. Sonra bide lokmasini sayiyor üstüne tükürüyor. Ama dogru, vajinaya sahipsen herseye "evet en iyi sen bilirsin pasam" demelisin!

Konu sahibin 18 yasinda, kötü bir evlilikte hamile kalmasinami yanayim, burdaki güya yetiskin kadinlar, es kisisini savunmalarinami yanayim. Konu her türlü elimde kaliyor.

Ben bile size sinir oldum. Zorla süpriz istemek, hediye aldırmak ne yahu? Kendiniz çalıp kendiniz oynayınca mutlu mu oluyorsunuz? Böyle şeyleri kendisi düşünüp alsa, içinden gelse daha iyi değil mi?

Siz 10 kere istedikten sonra ne önemi var ki zorlayip duruyorsunuz. Canınız cektiyse yarın al ozaman deseydiniz ya da kendiniz alsaydiniz erteşi gun. Bu kadar uzatmanın ne manası var ki daha 4 haftaliktan baslamissiniz hamilelik tiplerine.

Eşimden izindiz sipariş veremem başıma buyruk değilim hep bn yapıyorum bi kere hazır istedim bn tatlı dille canımın çektiğini kaç defa dedim
Geçen günkü konunda da izin meselesine değinmiştin, markete bile çıkmam diye.
Yaptığı terbiyesizliğe karşılık sarılıp özür dilemeye çalışarak, izinsiz adım bile atmayarak öyle büyük bir hata yapıyorsun ki anlatmaya kalksam sabah olur inan. Yapma, cahillik ediyorsun nolur yapma.

Back