Yeni hamileyim eşimle kavga ettik

Senin de bazı hataların var ama yaşın çok küçük çok normal.
Eşinse tam bi öküzün önde gideni. Artık evlenmişsin üstüne bir de hamilesin yapacak bir şey yok. Erken olgunlaşmak ve akıllı olmak zorundasın. Haklıyken asla özür dileme, asla geri vites yapma, kaybetme korkunu asla hissettirme, pasta mı almadı çok mu zoruna gitti az gururlu ol konuşup durma tavır yap bazen susmak en güzel cevaptır.

Konu sahibin yas itibari ile instagram icin olabilir, olmayabilirde. Neticede heycan yapmis. Istedigi sey o kadar pahali yada uc birsey degil. Ve adam unutmamis ki, inat edip pastaciya degil, cig köfteciye gidip, üstelik konu sahibin önünde yemis. Bu kusura bakma ama hödüklüktür (aslinda baska sifatlardi var fakat banlanmak istemiyorum).

Neticede normal sartlarda özel bir gün, konu sahibini kirmayip alsa ne olurdu? Bu marketten alis veris yapmis ama birsey unutmus gibi degil ki. Unutmadi, inat etti.

Ki konu sahibin daha önceki konulari varmis. Durum birazda devenin "benim nerem düzgün" demesi gibi. 18 yasinda kacip, evlenmek ve hamilelik olmus bir evlikikte ne düzgün gider ki?

Soyledıklerınızın hepsıne katılıyorum fakat kızda 30 yaşında biriyle evlenmiş.ama burda bin tane konu açılıyor ve konu sahıbıne bın kişi öğüt verdi nerde hiçbirini dinlemedi kendi kafasına göre takılıyor hala .cocugu da yaptı rahat etti garibim sevınemedı bıle.neden bazı seyleri göremiyoruz bile bile lades diyoruz herşeye.

Bunu evlenmeden fark edememeniz komik. Evlenince de fark edemediyseniz ayrı komik. Yok fark ettim ama yine de çocuk yaptım diyorsanız ağzınızı açmaya pek de hakkın yok canım kusura bakma

Adam bastan hamilelik triplerine set cekmiş

Evliliginiz şaştı, çocukla sasbaz oldu.
Acacaginiz sonraki konuda görüşmek üzere.
İnsanların yazdığı hiç bir şeyi zaten dinlediğiniz yok ve evliliginizden de memnunsunuz madem o zaman gelip buraya yakinip insanların vaktini calmayin.

Belli 18 yaşın daha birşeyler yaşamak istemek hakkın doğrusu ama ben şahsen eşim böyle yapsa gönlünü asla almam. Onun biseyler yapmasını beklerim. Bende 7aylık evliyim.
Benim eşim böyle yapsa evde durmam. Insan düşmanına bunu yapmaz. Ağzıyla kuş tutsa benim için biter. Adam daha 7 ayda böyleyse, çocuk olup masraflar tepesine binince ne yapar hiç düşünemiyorum.

Kalbim dayanmadı okumaya daha fazla, sen çocuk karşındaki öküz nasıl olcak bu iş bilmiyorum, ama haksız falan değilsin kendini ezdirme, hakkını savunmadığın sürece sindirilirsin her yerde böyledir bu sadece evlilik için demiyorum, alt tarafı pasta ya hamile değilim eşim istediğimi ikiletmez ama bende onu zorlayacak bir şey istemem yorulcaksa vs, ki hamilesin ya komşudan istesen yedi kat eller alır gelir canı çekmiş aşermiş derler, nerden buldun sen bu ayıyı, Allah sabır versin

Benim eşim böyle yapsa evde durmam. Insan düşmanına bunu yapmaz. Ağzıyla kuş tutsa benim için biter. Adam daha 7 ayda böyleyse, çocuk olup masraflar tepesine binince ne yapar hiç düşünemiyorum.
Öyle valla bende kilimi kipirtmam öyle adam için . Konu sahibi inşallah bundan sonra güzel hayat gecirir üzüldüm yani. Hiç kadının böyle durumlar yaşasın istemem.

Ya

Tamam da bu konuya girmek zorunda mı insanlar

"Vaktini çalma" diyorsunuz ama kız zorla mı tutup okutmuş insanlara

Yapmayın ya, keyfi giriyoruz siteye

Vakit harcamak istemeyen konuyu kapar çıkar yani bu kadar abartmanın lüzmu yok

Iste diger bir mesajimda yazdigim gibi, deve/düzgün meselesi. Yani bu olay aslinda genis capli baktiginda kücük birsey. Dedigin gibi 18inde evlenip, hamile kalmasi daha büyük bir olay. O cocuga üzüldüm dogrusu. Yipranmis bir anne ve hödük bir baba ile büyüyecek.

Cigkofteden vermeyip kendi yemesi, evet hodukluk ona lafim yok.
Ha pastayi alsaydı ne olurdu? Güzel olurdu ama almak istememiş işte. Üstüne ısrar edilip kavga edilmez ki. En fazla sonrasında konuşur, böyle günler benim önemli filan diye anlatmaya calisir. Anlarsa...

Ben kavga ederek hediye aldırilma olayina "yapsaydı o da" diye bakamiyorum.

Eşim özel günlerimizi atlasa çok fazla üzülürüm çünkü ben de önem veriyorum bu tarz seylere ama yapmasa "git al, illa al, istiyorum" diyemem. Normalde çok ince dusunceli bir insan da degilimdir kendim.

Birisi hediye icin kavga edip, israr ediyorsa, istedigi şey düşünülmek değildir. Hediye aldirdim demek, gostermektir. Böyle insana ben de hediye almak istemem. Isteye isteye, soylene soylene aldirilmis hicbir hediye içinde incelik ve düşünce barindirmaz cunku. Boyle bir hediyeyle mutlu olacak kişinin tek derdi verilen hediyedir. Belki konu sahibi sussun diye bir pasta alir eşi.

Öyle valla bende kilimi kipirtmam öyle adam için . Konu sahibi inşallah bundan sonra güzel hayat gecirir üzüldüm yani. Hiç kadının böyle durumlar yaşasın istemem.
Canım bi kadının da kendine dikkat etmesi gerekir. Ne diye öküz bi adamdan özür dilenir ki? Belli ki daha çok şeyler var. Tek sorun bu olamaz. Allahım hayırlı eş versin

ne tuhaf şeyler bunlar?
eşin nasıl pasta almıyor?
insan en azından canı çekmiş canım karım bebişim için alayım der.
suratına tükürmek ne yaa?

siz daha evliliği anlamadan çocuk yapmışsınız.

Konu sahibinin de hataları var; ilk günden hamile tribine girmek, pasta pasta diye tutturmak yerine içeride iki kek çırpıp kutlama yapmamak gibi.. ancak henüz 18 yaşında olduğu için bunları maruz görmek çok mümkün. Eş kişisinin tavırları inanılmaz itici. Kendine, erkeklerin tabiriyle, 18’lik çıtır alıyorsan nazını niyazını baştan çekmeyi, onu büyütmeyi de kabul edeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…