• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamileyim eşimle kavga ettik

Ewt severek evlendim evlendiğime memnunum ama eşim yaşı gereği ölmüş ruhlu bnse daha gencim bu yüzden kavga oluyo
Belli 18 yaşın daha birşeyler yaşamak istemek hakkın doğrusu ama ben şahsen eşim böyle yapsa gönlünü asla almam. Onun biseyler yapmasını beklerim. Bende 7aylık evliyim.

Böyle bir öküz ile aynı evde bebek büyütmek zor. Başarılar dilerim

Siz pasta istiyorsunuz almıyor,sonra sürprizim var deyip çiğ köfte getiriyor ve oturup kendisi yiyor öyle mi?sormadınız mi benim de yiyebilecegim birşey alsaydın madem amaç süprizdi diye?
Bu arada siz niye ısrar ettiniz illa pasta alsın diye?
Kutlamalar sadece pasta ilemi yapılıyor ki,güzel bir yemek masası hazırlayıp müzik filan açsaydınız başbaşa neşeli bir ortam yaratıp gayet güzel kutlardınız
Birde merak ettim,eşiniz isteklerinden biktim nankörsun demiş ya,genelde böyle hep ondan mi beklersiniz?

Şunu anladım ben.
Bence insanlar daha ne kadar mutsuz olabiliriz diye şartları zorluyor.
Adam saygısız,sevgisiz,ilgisiz bir de baba yapma çabası?
Neden?
Mutsuz bir insan dünyaya gelsin diye.
O bebeğin vebalini nasıl ödersiniz bilmem.
Çok doğru dedin abla 👏

Aman yarabbi. Ne kadar dengesiz bir çiftsiniz.
Bitmez bu hamilelik daha çok konu açılır.

Hep böyle bir şeyleri büyütüp nazlanır mısınız ondan mı bu kadar yakınıyor eşiniz? Yoksa üste çıkma çabası mı bilemedim. Sanki siz alttan alınca o bağırmaya başlamış gibi.

Neden eve gelirken meşgule atıyor ki? Pasta değil yemeklik veya başka bir şey de lazım olabilirdi..

bir insanın eşinden pasta istemesi çok değil şımarıklık hiç değil ki kızcağız kaç kez istemiş.
alması gerekirdi.tamam adam almadı aldığı köfteden yedirmiyor.
yüze tükürmeler yaptığın yemeği yemeyeceğim ve sen düzelene ( tam anlamı ile sinip kukla olana ) kadar seninle yatmayacağım.
yapılacak çok fazla yorum yok.
ya bu deveyi böyle güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz.

Sürpriz de sürpriz diye tutturmuşsunuz. Abartmış konuyu fazla uzatmışsınız. Tamam darılmış olabilirsiniz ama neden sürekli bi pasta istedim çok gördün diyorsunuz? Yarın alırsınız ne var bunda anlamadım. İnsanların ne dertleri var halinize şükredin
Süprizle alakası yok düşüncesiz kendini düşünen bencil sana süpriz çiğ köfte aldım diyo ama yedirmiyo bari bni sevindirmek için bi tatlı alsın istedim

Ewt severek evlendim evlendiğime memnunum ama eşim yaşı gereği ölmüş ruhlu bnse daha gencim bu yüzden kavga oluyo

29 yaşında adam 18liğe göre ölmüş ruhlu olur tabii
18lik delikanlı gibi mi olmasını bekliyorsun
Bu yüzden yaş farkı olmaz diyorum işte :110:

Ahsjajs
Bence bu üye kk'ya vallahi sabır sınamak için geldi.
Gerçek felan değil :)
Ciddiye aldigimiza yazık hanımlar.
Ha diyelim gerçek.
Mustehak acikcasi.
Karnındaki dışında kimseye üzülecek kadar değersiz degilim.
Yesinler birbirlerini ayol.

Cig kofteden yeseydin yani ne sıkıntısı olacak tabi birseyiniz varsa bilmem. Canınız çektiyse kek yapsaydınız keske.

Back