- 23 Şubat 2019
- 432
- 133
- 23
- 24
- Konu Sahibi monarosa352
Valla çok doğru söyledin açıkcası ama yinede memnun edemiorumHamile kalmak için de eşinden izin aldın mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla çok doğru söyledin açıkcası ama yinede memnun edemiorumHamile kalmak için de eşinden izin aldın mı ?
Ewt severek evlendim evlendiğime memnunum ama eşim yaşı gereği ölmüş ruhlu bnse daha gencim bu yüzden kavga oluyoSeverek mi evlendiniz ? Çok erken olmuş.
Bunu senin iyiliğin için söylemedim zaten :)Valla çok doğru söyledin açıkcası ama yinede memnun edemiorum
Belli 18 yaşın daha birşeyler yaşamak istemek hakkın doğrusu ama ben şahsen eşim böyle yapsa gönlünü asla almam. Onun biseyler yapmasını beklerim. Bende 7aylık evliyim.Ewt severek evlendim evlendiğime memnunum ama eşim yaşı gereği ölmüş ruhlu bnse daha gencim bu yüzden kavga oluyo
Çok doğru dedin ablaŞunu anladım ben.
Bence insanlar daha ne kadar mutsuz olabiliriz diye şartları zorluyor.
Adam saygısız,sevgisiz,ilgisiz bir de baba yapma çabası?
Neden?
Mutsuz bir insan dünyaya gelsin diye.
O bebeğin vebalini nasıl ödersiniz bilmem.
Süprizle alakası yok düşüncesiz kendini düşünen bencil sana süpriz çiğ köfte aldım diyo ama yedirmiyo bari bni sevindirmek için bi tatlı alsın istedimSürpriz de sürpriz diye tutturmuşsunuz. Abartmış konuyu fazla uzatmışsınız. Tamam darılmış olabilirsiniz ama neden sürekli bi pasta istedim çok gördün diyorsunuz? Yarın alırsınız ne var bunda anlamadım. İnsanların ne dertleri var halinize şükredin
Ewt severek evlendim evlendiğime memnunum ama eşim yaşı gereği ölmüş ruhlu bnse daha gencim bu yüzden kavga oluyo
AhsjajsEwt severek evlendim evlendiğime memnunum ama eşim yaşı gereği ölmüş ruhlu bnse daha gencim bu yüzden kavga oluyo