Yeni hamileyim eşimle kavga ettik

Hayır arkadaşlar kp bana özel olarak para saçıyor sandılar o yüzden anlatmaya çalışıyorum. Genelde kv, kpler cimri oluyor sanırım, bonkör görünce şaşırdılar. Arkadaşın biri, "Zengin adamlar baskılamak için küçük yaşta gelin alır," yazmıştı da ben de ona istinaden zengin olup gelinlerine kıymet veren kpler de var demek istedim de konu bayağı uzadı.

O yüzden bas bas bağrılıyor işte önce kızlar okusun az da olsa iş hayatı yaşasınn sonra evlensin belli bir yaşa gelince. Nokta.
Sen 18 yaşında bunları yaşarsın. Adam ilerde o bebek doğsun suratına bakmayacak sana ilgisiz davranacak sen çocuksu davranacaksın. He sonra aaa dur bizim evliliğimiz düzelsin yaa hadi 1tane daha yapalım diceksin 2.çocuktan sonra da Allah ne verdiyse artık yaşarsın :) yazık millet yıllarca bekliyo çocuğu olsun .. olan çocuklara oluyor sonra işte tripli sorunlu anne babaları oluyor maalesef .. yazık ..

Hanımlar üsluplara biraz dikkat etsek, polemiğe de girmesek mi? Ne dersiniz?
Hani şundan diyorum hem grileşmeyin, hem de aranızdaki polemiğin konu sahibesini yardımı olmuyor.

oooo ben bu super moderator işini yeni gördüm

annelere de anneler kulübü gelmiş bize niye bir şey yok acaba kıskandık he

200.000 boşver 2lira vermezler gelin yemesin diye maşşallahh diyelim de nazarımız değmesinnn

Reactions: 000

Sadece yaşadığımız toplumda eş ailesi bu kadar verici olmaz.
Hatta çok ortalama bir şey beğenilse bile eşin anne, babası muhalefet olur ne gerek var der.
Yani en azından benim tanıdıklardan gördüğüm bunlardı.
Tabi ki her ailenin dinamikleri farklıdır ama bu kadar el üstünde tutulan hiç duymamıştım,Allah bozmasın..
Ama hangi ortamda bu durumu anlatırsanız anlatın, insanlardan şaşırma tepkileri alırsınız..

Sorunuza gelince, kuzen zaten çalışmayı sevmiyordu. Yani annesi, akrabalar bırakma, çalıştığın ortam rahat, adama güvenme dediler, dinlemedi. O da çok mutlu değil de işte kuyruğu millete karşı dik tutma derdinde..
Adam üstüne bir şey yapmıyor Ama her ay banka hesabına para yatırıyor.
Evinde de bakıcı var, 2 küçük çocuğu var araları 9 ay, yardımcısı var.
Sadece adam izin verdiği kadarını veriyor. Ama her şey kontrollü.

Sıkıntıları var, her şey adamın izin vermesine bağlı, bu bence çok ağır.

ya allah daha cok versin
yok vib musterisi yok ek kart yok 2000 bize ne niye anlatiyorsunuz ben de senin o begenmedigin belki aciyarak bagdigin tabiri caizse varos kesimdenim babam isci emeklisi esim ise is arayan bu kriz dönemin ailemi nasil gecindiririm derdin de. simdi ben bunlari söyledim ben de bilmiyorum. siz bu okuyacaksiniz ve umrunuz da olmuyacak belki de aciyarak okuyacaksiniz yaziyi. yanlis anlamayin size degil ofkem sadece bu düzene aileniz de yavaniz da mutluluklar dilerim.
umarim 20 yil sonra tekrar bu yaziyi okudugumda bir seyler iyiye dogru gitmis olur. bir seyler daha esit olur. ya en azindan kimse cocuguma daha iyisini niye alamiyorum demez.

Eski konulara göz attım şöyle bir. Tabi yaşanmış yaşanmıştır geri dönüşü yok ama kaçmışsınız yani arkanızda aile yok şimdilik eşiniz buna güveniyor. Sürekli boşanma mevzusunu açan oymuş bence siz de sürekli yalvaran taraf oldugunuz için bunu diline pelesenk etmiş. Alt üstü pasta sonuna kadar haklısınız her şeyi parayı başa kakan erkeklerden iğreniyorum aynısını bana biri demişti çünkü. Ezdirmeyin kendinizi bu kadar şu boşanma lafını bırakıp adam gibi tartışmayı da öğrensin çocuk oyuncağı değil bu. Bana düşmez ama uğruna aileni karşına aldığın adam evlilikten emin değil alışamamış inşallah harcamazlar seni

Reactions: 000
Babanın ellerinden öperim. Kime neden ve ne için acıyarak bakayım? Adaletsiz ve eşitsizlik olarak gördüğün yerlere insanlar çalışarak, emek vererek gelmiş. Bilmem hangi şehrin köyünden çıkıp iş kurmuşlar vakti zamanında, kazanmışlar. Neden parası olan insanlara bu kin ve öfke? Bak kriz var, çalışan çıkarmıyorlar. Yıllık 30-40 bin lira zarara uğratıyor kişi başı ama neden çıkarmıyorlar biliyor musun? Evine, çocuklarına ekmek getirebilsinler diye. Eğer buysa adaletsizlik, hak yemek tamam adaletsizlik olsun.

Oo, neler var neler. Gelinine düğünde son model araba anahtarı takan, doğumunda ev alan gördü bu gözler.

Ben kuzeniniz gibi yaşayamam doğrusu. Enteresanmış kendisi. İzin vermek falan nedir yahu, düşünmek bile boğazıma tasma geçirilmiş hissi uyandırdı. Ne diyeyim.

Bunların üstüne bir de siz mi özür dileyeceksiniz eşiniz çok kaba kusura bakmayın

Artik yazmayacagim!! Size müstehak mi desem ne desem ne demeye 18de evlendir ne demeye hadi hemen hamile kaldin kocan 29 yasinda sen 18 yasindaysin kocan icin neyse babalik olma yolunda ama sen? 18 yasindasin be hayatini simdiden zehir ettin, her ikinizde hataniz var daha evliliginiz oturmadan hemen cocuk yapin al iste simdi her olaya cocuga baglama, her ikinizde adam akilli konusma yapin, calismiyosun deseydin sende ben ineyim pastahaneye pasta alalim falan diye 50 metre bile degil hemen evinin asagidaymis kendisi isten yorgun geliyor her iki tarafinda beraber destek olmaya calisin, anlasamadiginiz konulari beraber cözüm arayin yahu ikinizde cocuk gibisiniz

Kocanız sizin gönlünüzü alması gerekir bence sizin degıl. İstedikleriniz cok şeyler degıl. Her kadının bekledıgı seyler. Daha oncesinde huzursuzluklarınız var mıydı. Bence paniğe kapılmayın cunku sizin kalbinizi kırdığında haklı olmanıza rağmen siz kalkıp alttan alırsanız. Bu durumu alışkanlık yapabilir egosunu okşayabilir. Bundan sonra haksız olsa dahi sizin alttan almanızı bekleyebilir. Bebek sadece sizin degıl onun da bebegı dolayısıyla farklı hareket etmeliydi. Siz bence bir süre soguk davranın mesafe koyun. Biraz o çekinsin acaba eşim bitirir mi diye kaybetme korkusu olsun

Sürekli bir sürpriz beklemek nedir. Sürpriz zaten karşındaki sana yaparsa sürprizdir bu erkeklerden muazzam beklentiler içine girince böyle mutsuz oluyor kadınlar. Ben erkeklerde üzülüyorum belki içinde Ruhun birşey almak gelmiyor belki parası yok illa pasta alalım ben alayım sen al o alsın bunlar hep birileri için yapılan şeyler pasta keselim foto çekelim. Biraz doğal yaşasak sıkmadan boğmadan bana bunu almadın şunu almadın demeden yaşasak herşey yoluna girecek 18 yaşında hamilelik çok erken olmuş.

eşinizin söyledikleri çok ağır. yapacak tabi işi ne ! sizi memnun etmek için herşeyi yapacak, yapmak zorunda. madem çalışmanıza da izin vermiyormuş yapacak tabi . bebek olacağını öğrenince kesin para yönünden sıkıntı yaptı ve fazlasıyla terbiyesizce davranmış size karşı. konuşmayın onunla, eşiniz sizden özür dileyene kadar konuşmayın.

Biraz hassas ve terbiyeli Mesajlar yazalım kalpler kırılmasın Canlar sıkılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…