- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi monarosa352
Karşı komşum da aynı böyle... bulunduğum yerin sayılı zenginlerinden ama karısının eline beş kuruş vermiyor... kadın halıyı yıkamaya gönderiyor, yıkama şirketinin getireceği gün belli, kadının eşinin kullandığı cümle gelip benim işyerimden alsınlar parayı... gelen şirket elemanı kabul etmeyince kapımı çalıp benden istedi.... düşünebiliyor musunuz... altı üstü 15 TL yi adam karısının eline vermiyor....kadıncagiz defalarca özür diledi benden 15 TL yi borç olarak aldı diye...en son dedimki "canım benim senin özür dilemene gerek yok, bu senin kocanın ayıbı, seni o zenginlikte komşu kapısına düşürüyor" haklısın dedi....her derdi de çekiyor kadın ama niye gitmiyor, evimde rahatım, zengin geliniyim mantığı...Aynen size katılıyorum; bu varlık içinde yokluk yani esir hayatı..
Görümceleri bir giydiğini bir daha giymez, kv siz alır o kıyafetleri gelinine getirir, sen giy diye....
Böyleleri fakir yerden küçük yaşta kız alirki, hem harcama yapmayı öğrenmemiş olsun, hemde konuşup hakkını savunamasın...
Son düzenleme: