• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamileyim eşimle kavga ettik

Aynen size katılıyorum; bu varlık içinde yokluk yani esir hayatı..
Karşı komşum da aynı böyle... bulunduğum yerin sayılı zenginlerinden ama karısının eline beş kuruş vermiyor... kadın halıyı yıkamaya gönderiyor, yıkama şirketinin getireceği gün belli, kadının eşinin kullandığı cümle gelip benim işyerimden alsınlar parayı... gelen şirket elemanı kabul etmeyince kapımı çalıp benden istedi.... düşünebiliyor musunuz... altı üstü 15 TL yi adam karısının eline vermiyor....kadıncagiz defalarca özür diledi benden 15 TL yi borç olarak aldı diye...en son dedimki "canım benim senin özür dilemene gerek yok, bu senin kocanın ayıbı, seni o zenginlikte komşu kapısına düşürüyor" haklısın dedi....her derdi de çekiyor kadın ama niye gitmiyor, evimde rahatım, zengin geliniyim mantığı...

Görümceleri bir giydiğini bir daha giymez, kv siz alır o kıyafetleri gelinine getirir, sen giy diye....

Böyleleri fakir yerden küçük yaşta kız alirki, hem harcama yapmayı öğrenmemiş olsun, hemde konuşup hakkını savunamasın...

Son düzenleme:
Ikinizde tuhafsınız. Eşiniz fazla abartıp triolere girmiş. Sizde pasta da pasta diye tutturmuşsunuz. Hamilesiniz biliyorum canınız çekmiştir ama çok abartmışsınız.
Eşiniz eve para bırakmıyor mu? Gündüz inip alsaydınız yakınmışsınız zaten. Bir kez al demişsiniz almamış neden üstelediniz ki bu kadar. Kabuğunuza çekilmelisiniz belli ki adamdan sürekli talep bekliyorsunuz.

Kendinizi yıpratmayın ki bebeğinize sağlıcakla kavuşun. Verdiği paraylada yarın gidin pasta alın oturup karşısında yiyin ikramda etmeyin olsun bitsin. Siz grurlu olun ve lütfen bu adama küsün biraz. Aklı başına gelmeli. Bu kadar abartcak birşey yok. Birşey isteyince alınmıyorsa sizde lütfen abartmayın. Adam belki yorgun, belki morali bozuk, belki parası yok ay sonunu düşünüyor. Bebeğiniz olacak tek maaşla geçiniyorsunuz evet bir pasta belki batırmaz sizi ama adamın maddiyatını düşünmesi kadar doğal birşeyde olamaz.

Ilk hamile kaldığımda eşim içine kapandı sürekli depresyon modundaydı sevindiğini belli bile edemedi. Eşimle defalarca konuşmaya çalıştım hep sustu cevap vermedi. Meğer sonra öğrendim ki adam sonumuzu düşünüyormuş. Maddi durumumuz iyi olmasına rağmen sürekli evladımıza ne katarız. 1 tl eksik harcasak kardır evladımızın geleceģi için diye düşünüyormuş.

Belki eşinizde bu durum var yada yok bilemem. Artık anne olacaksınız lütfen biraz olgunlaşın ve eşinizle daha fazla yüz göz olmayın. 29 yaşındaki bir bey size ayak uyduramaz tüm bunları düşünüp öyle adım atmalıydınız bu hayata. Bakın sonuçları böyle oluyor bir pasta için ne hale geliyorsunuz.

Aynen bir de pastaya.. :KK48:
Konu sahibine hem üzülüyorum hem kızıyorum ama en çok kızıyorum.
Çünkü buraya yazdığına göre bir şeylerin yolunda olmadığının farkında.
Ama hala yalvarıp, af diliyor.

Ama adam da her şeyin farkında işte, konu sahibine saygı duymuyor..

Karşı komşum da aynı böyle... bulunduğum yerin sayılı zenginlerinden ama karısının eline beş kuruş vermiyor... kadın halıyı yıkamaya gönderiyor, yıkama şirketinin getireceği gün belli, kadının eşinin kullandığı cümle gelip benim işyerimden alsınlar parayı... gelen şirket elemanı kabul etmeyince kapımı çalıp benden istedi.... düşünebiliyor musunuz... altı üstü 15 TL yi adam karısının eline vermiyor....kadıncagiz defalarca özür diledi benden 15 TL yi borç olarak aldı diye...en son dedimki "canım benim senin özür dilemene gerek yok, bu senin kocanın ayıbı, seni o zenginlikte komşu kapısına düşürüyor" haklısın dedi....her derdi de çekiyor kadın ama niye gitmiyor, evimde rahatım, zengin geliniyim mantığı...

Görümceleri bir giydiğini bir daha giymez, kv siz alır o kıyafetleri gelinine getirir, sen giy diye....

Böyleleri fakir yerden küçük yaşta kız alirki, hem harcama yapmayı öğrenmemiş olsun, hemde konuşup hakkını savunamasın...

Karşı komşunuza çok üzüldüm.
Kocasının yaptığı tam hainlik, tam..
Ama affedersiniz ama karşı komşunuzda suç.
Adamın karşısında onursuz bir duruş sergiliyor haliyle eşi de hiç saygı duymuyor.

Kaç yıllık evliler? Eğer 5 yılı geçmişse artık değişmesi zor..:olamaz:

Karşı komşunuza çok üzüldüm.
Kocasının yaptığı tam hainlik, tam..
Ama affedersiniz ama karşı komşunuzda suç.
Adamın karşısında onursuz bir duruş sergiliyor haliyle eşi de hiç saygı duymuyor.

Kaç yıllık evliler? Eğer 5 yılı geçmişse artık değişmesi zor..:olamaz:
5 yıllık evliler..2 de çocuk yaptı iki yıl arayla...her türlü baskı, evden asla tek başına çıkarılmaz, benimle görüştüğünü bile gizler eşi ve kv sinden...

Eşime hep derdim, bu kızı hasta edecekler böyle yapa yapa diye....2 ay önce panik atak teşhisi kondu...

Başka sorunlarda var ama ailesi hiçbir şekilde boşanmasını kabul etmiyor...ailesi kızın derdini bile dinlemiyor.... "...ailesinin adı var sana yeter" diyorlar...

Merhaba 4buçuk haftalık hamileyim dün öğrendik eşimle ilk çocuğumuz olucak nasipse eşim öğrendi gülümsedi şükretti öutlu oldu ama bn sevinçten yerimde duramıorum bnim kadar mutlu değil neyse eve geldim o işe gitti eve gelirken yaş pasta alıver diye 4-5defa aradım meşgule aldı cvp vermedi sonra açtı eve vardım sayılır alamam sana süprizim var dedi açtım kapıyı süprizi çiğ köfteymiş çiğ köfte almış tam açtı yicez ama sen yeme acı dokunur bide dedi kendisi yemeye başladı üzüldüm belli etmedim evimizin aşağısında 3tane pastahane var bn çay koyayım sende hemen pasta al gel madem film açalım ufak kutlama yapalım dedim isteklerin bitmiyo artık yeter almıycam akşam oldu dedi sigarası saat 2-3de bile bitse alır gelir bn bi saat 8de evin aşağısından pasta istedim almadı çiğ köftesini yiye yiye tv izledi bn alayım madem dedim onuda almadı surat astım o tv izledi bn yatak odasına gittim yanıma geldi kalbimi kırıyosun isteklerin için dedi konu illa pastamı pasta bahane insan karısının hamile olduğunu öğreniyo sevinir ya gelirken bi çiçek alır ya da bi tatşı alır madem ince bir düşüncen yok bn söylüyorum bn söylediğimde al dedim gitti tvsini izledi sonra uyuduk sabah telefonda bna itafeen şükürsüzlükle ilgili sözler paylaşmış sonra msjlaştık hamile halimle bni strese sokuyorsun dedim ilgi bekledim senden bi dedim konuyu paraya bağladı haftada 2-3defa dışarda yiyoruz yediğin önünde yemediğin arkanda şükürsüzsün sürekli birşeyler yiyorsun doymuyorsun dedi yediğim lokmaların hesabını yptı istemiorum paranı birşeyini yediğimi çok görüyorsun izin versen kendim çalışırım kendi paramı harcarım dedim delirdi eve geldi sancım vardı hiç birşey yemedim diye kahvaltılık birşeyler hazırladı ye açlıktan sancın var dedi yedim sonra neydi bnim günahım dedi 500tl para attı önüme al ne ihtiyacın varsa al dedi bağırarak istemiorum dedim zorla koynuma koydu sonra elini duvara vurdu ağladı beydi bnim günahım ne zaman düzeleceksin neden böylesin dedi ağlamasına kıyamadım elini tuttum tamam özür dilerim uzatmayalım lütfen dedim boşanalımmı aileni herkesi çağıralım yapamıyorum bn senin gibi kadından nasıl çocuk yaptım bn dedi bundan sonra ne yaptığın yemeği yiyeceğim ne de yatağında yatacağım sen düzelene kadar dedi bi ufak ilgi alaka süpriz istedim senden niye çok görüyosun dedim suratıma tükürdü daha ne istiosun bnden sana 14şubatta 375tl lik saat birde çiçek aldım gözün doysun dedi evlendiğimizden beri aldığı yptığı süpriz bu bn bir çikolatayla mutlu olan birisiyim bni şükürsüzlükle suçluyo tamam senden birşey istemicem bundan sonra alınganım bu dönemde anla bni özür dilerim uzatmayalım lütfen çocuğa birşey olcak diye korkuyorum dedim sarıldım bırak bni dedi gitti işine geri bn ne yapacağım bilmiorum niye böyle suçluysam kocamın gönlünü nasıl alacağım haklı bensem bile karşı geldikçe devam ettirdikçe bebeğim babasız kalacak artık evde iki yabancı olucakmışız aynı yatakta yatmıcakmışız yaptığım yemeği yemeyecekmiş
Yahu bir pasta almak cok zor bir sey degil. Istemissin alsin ne var bunda. Madem senin yiyemeyecegin cig kofte niye aliniyor anlamadim. Sana da bir dilim pasta alsaymis canin cok cektiyse. Sen pasta yerdin o cig kofte. Ayrica bu adam evlendigine cok ama cok pisman. Simdi bebekte geliyor ben ne yapicam diye dusunuyor resmen. Depresyona girmis esiniz. Ama bu iliskide bir gariplik var yahu. Sizde tuhafisiniz. Niye sariliyorsunuz sizinle evlendigine cocuk yaltigina pisman bir adama gidin iceri yatin gormeyin konusmayin hatta anneleri cagiralim dediginde cagirip gitseydiniz keske ne isiniz var size bunlari soyleyen birinin yaninda..

5 yıllık evliler..2 de çocuk yaptı iki yıl arayla...her türlü baskı, evden asla tek başına çıkarılmaz, benimle görüştüğünü bile gizler eşi ve kv sinden...

Eşime hep derdim, bu kızı hasta edecekler böyle yapa yapa diye....2 ay önce panik atak teşhisi kondu...

Başka sorunlarda var ama ailesi hiçbir şekilde boşanmasını kabul etmiyor...ailesi kızın derdini bile dinlemiyor.... "...ailesinin adı var sana yeter" diyorlar...

Komşunuzun kendi ailesi de nasıl bir aile.. Şaştım kaldım..
Çok üzüldüm karşı komşunuza..
Panik atak ciddi bir psikolojik rahatsızlıktır.
Bari bundan sonra rahat bıraksalar, başka hastalıklar olmasa..
İşte adı zenginlik olup aslında esir hayatı olan başka bir evlilik daha..

Ama en çok ailesine kızdım bari destek olsalar belki komşunuz boşanma davası açar..

Komşunuzun kendi ailesi de nasıl bir aile.. Şaştım kaldım..
Çok üzüldüm karşı komşunuza..
Panik atak ciddi bir psikolojik rahatsızlıktır.
Bari bundan sonra rahat bıraksalar, başka hastalıklar olmasa..
İşte adı zenginlik olup aslında esir hayatı olan başka bir evlilik daha..

Ama en çok ailesine kızdım bari destek olsalar belki komşunuz boşanma davası açar..
Kimseyle konuşturmuyorlar, akıl alır gözü açılır diye....
Ama tabiki bir patlama noktası olacak birgün...

Dünyada ki tek hamile sizmissiniz gibi davranmışsınız. Yok sancim vardı kahvaltı hazırlayamadım diye bismillah. 37. Haftamdayim her isimi yaptim cok şükür şimdiye kadar..böyle giderse 9 ay adama zehir olacak belli. Ki ilk aylarda bulantim varken de yaptim kahvaltımi

Kaç zamandır üyesiniz bakmadım ama hadi burda görmediniz etrafınızda da mı görmediniz, yakınlarınız da mı uyarmadı sizi? Yaş 18 evlilik 7 aylık üstüne bir de hamilesiniz. Siz daha kendiniz çocuksunuz aceleniz ne, çocuk büyütmek zannettiğiniz kadar kolay değil, önce siz büyümelisiniz ki bu yazdıklarınızdan gördüğüm kadarıyla daha büyüyememişsiniz. Bekleseydiniz de önce evliliğiniz bi otursaydı, daha çok konu açarsınız burda evren püften sebeplerden. Yazdıklarınızda dikkatimi çeken nokta da eşinizin çalışmanıza izin vermemesi, 18 yaşından itibaren ev hanımı olmak mı hayaliniz gerçekten bunu mu istiyorsunuz ( ev hanımlığını asla küçük görmüyorum hatta bence en zor meslek burda kastettiğim daha gelişime çok açık bir yaşta önünde yıllar varken kişinin kendini eve kapatması). İzin almak ne demek izin vermemek ne demek siz şimdiden ipleri kaptırmışsınız. Gerçekten üzülüyorum burda böyle konuları gördükçe

3kere hamile kaldım.
3ündede sımarıklık yapmadım.
Ne ilk başta ne sonda..
Kutlamak nedir ya , daha kalp atışını duymamışsınız(inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız)
Biraz sakin olun.
Daha 9 ay hamilesiniz...

Aynen bir de pastaya.. :KK48:
Konu sahibine hem üzülüyorum hem kızıyorum ama en çok kızıyorum.
Çünkü buraya yazdığına göre bir şeylerin yolunda olmadığının farkında.
Ama hala yalvarıp, af diliyor.

Ama adam da her şeyin farkında işte, konu sahibine saygı duymuyor..
Ben üzüldüm açıkçası.
Benimde başıma geldi,sırf zengin olduğu için teklifini kabul edeceğimi düşündü.
O olaydan sonra sevginin,saygının değerini daha çok anladım.
Bir evlilikte çıkar varsa,sevgi olmaz. Konu sahibinin eşi de bunun farkında,bu yüzden karısını sevmiyor.

Hey gidi günler benimde aklıma şey geldi :)) ben çikolata pasta severim eşime al demiştim oda çikolatalı olmadığı için kremalı almıştı büyük kavga çıkarmıştım çünkü biliyordu çikolatalı başka sevmem diye.suan düşündüm de ne sacmaymis .şimdi daha iyi anlıyorum bu kk dekiler.20 yaşa bile sen daha çocuksun demelerini.halbuki 20 yaşla r bana hiçte çocuk gelmezdi :))) kusura bakma konu sahibi konuna konumu yazdım:) aklıma geldi tutamadım kendimi

Ne olursa olsun sen haklısın. Eşinin yaptığı çok ayıp . Parayı bahane edip sonrada koynunuza zorla 500 TL koyan adam, eve gelirken küçücükte olsa bir pasta alabilirdi.

Back