Canım, verirsin tatlıya dikkat et yeter ki. nedendir bilmiyorum ama bende dogumdan itibaren bi 17-18 gün kadar kabızlık ve aşırı gaz oldu. Asla katı beslenemedim, içim almadı, bir köfte, bir lokma ekmek dahi yiyemedim iştahım kesildi adeta. Hep corbayla, sebzeyle beslendim. O yapılan şerbetleri hoşafları da kilo yapmasın diye içmedim. Bi de aşırı sıcaktı çok su içtim içtiğim su 4 litreyi buldu herhalde. Belki ondandır tüm aldıgım kilolar gittiAyy darısı başıma. Ben 65 te takılı kaldım. 9 kg gidebildi. Malum aşure mevsimi. Ben de abarttım habire yedim. 15 günlüğüz henüz. Bugün itibariyle yemicem ztn doydumsen 15 günde 14 vermişsin helal valla
Aaa çatlamana çok üzüldümCanım, verirsin tatlıya dikkat et yeter ki. nedendir bilmiyorum ama bende dogumdan itibaren bi 17-18 gün kadar kabızlık ve aşırı gaz oldu. Asla katı beslenemedim, içim almadı, bir köfte, bir lokma ekmek dahi yiyemedim iştahım kesildi adeta. Hep corbayla, sebzeyle beslendim. O yapılan şerbetleri hoşafları da kilo yapmasın diye içmedim. Bi de aşırı sıcaktı çok su içtim içtiğim su 4 litreyi buldu herhalde. Belki ondandır tüm aldıgım kilolar gittiminnaaacık bi ayva göbek kaldı, o da olsun artık dimi.. korse kullanamadım, dikişim acıyordu. 1 ay sonra kopcalılardan taktım ancak emzirirken rahat edemedim, sonra çamaşır gibi giyilenlerden aldım tuvalete girip çıkarken sıkıntı oluyordu onu da giyemedim. Bakalım napacagım? Bi de çatlamadım çatlamadım derken son 3 hafta o kadaaar çatladım ki karnım harita gibi. Onlar cok üzüyor beni
cnm merhaba. Senin ikiz olduğu için karnının hızlı büyümesi çok normal. Her şeyden çifter adet var sendeMERHABALAR 19 HAFTALIK İKİZ GEBEYİM 5 KİLO ALDIM ÇOK HIZLI ALDIM GÖBEĞİM 7 AYLIK GİBİ OLDU ASLINDA NORMAL BESLENMEYE ÇALIŞIYORUM NASIL KONTROL EDİCEM KENDİMİ DAHA ÖNÜMDE 5 AY VAR NE YAPCAM BEN?
Aşureyi akşam değil de öğlen tüketirsen daha iyi olur kuzum. Akşama daha rahat sindirebileceğin şeyler yemelisin sebze balık gibi. Kahvaltın çok az olmuş. Kahvaltıyı sıkı yapmanı öneririm. Yumurta mutlaka ye hatta en az iki tane ye. Bebişe güzel kilo aldırır. Bol domates salatalık tüket bak mevsimi geçiyor yiyemiceksin sonraSABAH KAHVALTIDA
PEYNİR
ZEYTİN
3 ADET GÜN KURUSU
1 HURMA
1 DİLİM EKMEK
ARA
YEŞİL ÇAY
ÖĞLEN
IZGARA TAVUK DERİSİ YENMEDEN
AZ BULGUR PİLAVI
ÜZÜM
AKŞAM
ÇORBA
SALATA
AŞURE
SİZCE FAZLA MI YİYORUM BİLEMEDİM
Bu sefer çok iyi olmuşMERHABALAR KIZLAR BU SABAHKİ MENÜM
SABAH
DOMATES
PEYNİR
SALATALIK
2 KAYISI
1 HURMA
HAŞLAMA YUMURTA
ÖĞLEN
SALATA
AKŞAM
MENEMEN
YOĞURT
ELMA
Canım beslenmem dengesiz sabaha kadae uyku olmayınca gir çık yiyorum sonra kabızlık sancı derken kıvranıyorum resmen. Sen nasılsın bebiş nasıl büyüttün ha kocaman oldu boncukKızlar hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor neler yapıyorsunuz? Nasıl gidiyor bakalım beslenme düzenleri?
Valla bende sabah aç karnına kefir içmediğimde yapmıyorum tuvaletimi. Ben iyiyim toparlandım çok şükür. Bebiş iyi maşallah güzel kilo aldı. Sarılık uğramadı bize iyi beslendiğinden. Gaz yapmayan şeyler yemeye çalışıyorum. Gebelikten daha zor beslenme resmen. İki çocuklu hayata adapte olmaya çalışıyorum bi yandan da. Uyucağıma kızımla oynuyorum falan.. tabi tarumar oldum o ayrıCanım beslenmem dengesiz sabaha kadae uyku olmayınca gir çık yiyorum sonra kabızlık sancı derken kıvranıyorum resmen. Sen nasılsın bebiş nasıl büyüttün ha kocaman oldu boncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?