Ayy inşallah 40 ımda hepsi gider amiiiinGözün aydın canım, sağlıkla büyüt❤❤
Bende doğum yaptığım gece koridorda gezerken tartı bulup çıkmıştım
82 kiloyla neredeyse doğuma girdim Tartı 80 gösterince ağlıcaktım neredeysehemşirede bana güldü, 1 hafta sonra tartıl dedi.
Haklıymış şuan 20 gün oldu, 11 kilo gitti
Su ve rezene yüklen gitsin, emzirince tatlı krizi geliyor banadaAyy inşallah 40 ımda hepsi gider amiiiinama kocam baklava alıp duruyo bakalım ne halde olcam
Tamam yaziyorum ama ben abur cubur da yiyorum seviyorum :)Birlikte en azini almana mucadele edecegizzzzz
Hergun menu yazmak yediklerini gormek ve baskalarina göstermek bu manada cok faydali oluyor canim :)
Kızlae ben ne zamandır gıremedım. Kendı evımde dogum yapmadım burda tartı yok ve dogum yapalı hıc tartılmadm cunku hıc merak edemedım ona sıra gelmedı. Cok dustugumu zannetmıyorum aldıgımı bıle hıssedıyorum. 1 ay 3 günlük bebegım. Eve gıdınce ılk ısım tartılmak olacak
Kv canımNerde kaliyorsun canim
Gozunaydin olsun canimKızlar ben de Dün doğum yaptım. 70 olmuştum doğum öncesi. Şimdi daha tartılmadım. Ama ben de hiç sanmıyorum verdigimi. Doğuma geldiğimden önceki gün akşam bir bütün ekmek ve daha fazlasını yemiştim. Ancak onu vermişimdir belki
Ooo geçmiş olsun canımmKızlar ben de Dün doğum yaptım. 70 olmuştum doğum öncesi. Şimdi daha tartılmadım. Ama ben de hiç sanmıyorum verdigimi. Doğuma geldiğimden önceki gün akşam bir bütün ekmek ve daha fazlasını yemiştim. Ancak onu vermişimdir belki
Sen nasılsın toparladın mı canımKızlar ben de Dün doğum yaptım. 70 olmuştum doğum öncesi. Şimdi daha tartılmadım. Ama ben de hiç sanmıyorum verdigimi. Doğuma geldiğimden önceki gün akşam bir bütün ekmek ve daha fazlasını yemiştim. Ancak onu vermişimdir belki
Nasıl oldun toparladın mııııAyy inşallah 40 ımda hepsi gider amiiiinama kocam baklava alıp duruyo bakalım ne halde olcam
Sence lohusayken nasil oluyor zor mu? Kendi evinde kalman daha iyi olur muydu? Bende dusunuyorum orda mi kalsam evde mi kalsam yakiniz da cok uzak degiliz sadece dogumum mart basinda bizde dogalgaz yokKv canım
Bıraz mecburıyetten oldu bızımkı ama ıletısımın nasıl bılemem canım benım ıcın ıyı oldu ben ıs yapmadm mısafır agırlamadm yemek bıle onume hazır geldı ben sadece bebeklı ılgılendım. Bunu saglayabılecekse kv gıt derım yoksa sana bebege cok karısacaksa bır ıkı hafta evınde ol sonra kv gec derım cunku herkes bırsey dıyor ben kulak asmıyorumSence lohusayken nasil oluyor zor mu? Kendi evinde kalman daha iyi olur muydu? Bende dusunuyorum orda mi kalsam evde mi kalsam yakiniz da cok uzak degiliz sadece dogumum mart basinda bizde dogalgaz yok
Cnm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Kızlar ben de Dün doğum yaptım. 70 olmuştum doğum öncesi. Şimdi daha tartılmadım. Ama ben de hiç sanmıyorum verdigimi. Doğuma geldiğimden önceki gün akşam bir bütün ekmek ve daha fazlasını yemiştim. Ancak onu vermişimdir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?