- 6 Şubat 2011
- 3.284
- 3.111
Ooo harika. Hadi inşallah sağlıkla gelsinBu arada bebişim döndü kızlar hamdolsun. 36+5 ti sanrim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo harika. Hadi inşallah sağlıkla gelsinBu arada bebişim döndü kızlar hamdolsun. 36+5 ti sanrim.
Amin canım, inşallah hepimizinki sağlıkla kolaylıkla gelsin.Ooo harika. Hadi inşallah sağlıkla gelsin
Masallah sana. Insallah dogumun da kokay gecer. Ben dogumaan sonra eve geldim tartıldım ve sadece 4 kilo gittigini gorunce şok oldum. Bebek 3.5 kil9 ise suyu vs hepsi 500 grammi yani dedim.Kızlar dün şükür dikkat edebildim. Bugün 2. Günüm şimdiye dek bozmadım. Akşam misafir gelcek umarım bugünü ve hatta doğuma kdr bozmadan devam edebilirim. İlk doğumumda tüm serumlar ayaklarımda birikmişti çok sıkıntı yaşamıştım ödemden. Bu sefer dikkat etmek istiyorum fazla tuzdan kaçınıyorum. Bol sıvı alıyorum ve unlu şekerli şeyler yemiyorum. Bu sabah 74.2 çıktım. 4 günüm kaldı doğuma. Hedef 73.5 ile doğuma girmek toplamda 13,5 kg almış olcam yani umarım. Bnm oğlan 4 kg olmuş. Sancım aşırı yüksek çıktı nst de. Hemşire şaşırdı millet bağırıyor bu seviyede siz muhabbet ediyorsunuz dedi dedim kesseler acımaz ahahahahah
Benim guncel kilom da 80.6 eklersen sevinirim. Hamilelik boyunca cok almamisim sanirim. 9.5 kilo ile doguma gittim. lohisalik bitsin?d8kkat ederim beslenme isine. Su an sadece sutum artsin odakli yasiyorum.Gunaydin kizlar kv. Bende kaliyor cok teli alamiyorum bugun guncellicem listeyi. Opuyorummmm
9.5 kilo cok iyi tebrik ederim. Sütun bol olsun canim. Bebis nasil gece duzeni falanBenim guncel kilom da 80.6 eklersen sevinirim. Hamilelik boyunca cok almamisim sanirim. 9.5 kilo ile doguma gittim. lohisalik bitsin?d8kkat ederim beslenme isine. Su an sadece sutum artsin odakli yasiyorum.
Canim harika liste bayaga iyi beslenmissinSabah bir bardak kefir(8.30)
Kahvaltı( 9.00)
Roka, maydonoz, lor peyniri, domates salatalık, 10 zeytin, 2 yumurtalı salata
Öğlen ( 14.00)
1 dolu tabak Zeytinyağlı börülce ve bir bardak kefir
Akşama annem etli barbunya ve bulgur pilavı pişirdi. Barbunya yerim ben bulgur yemek istemiyorum ödem olmamak için
Artik son donem sıkıntılarin baslamis canim Allah tamamına erdirsin :)Günaydın
64.3 ile ilerliyoruz. cool_lime
Ellerimde uyusmalar basladı...
Dün de azcık yürüdüm 20 dk ama cok fena oldum resmen orana birseyler battı
MasAllah canim.Bu arada bebişim döndü kızlar hamdolsun. 36+5 ti sanrim.
Canim nasil verdin diyet mi yapıyorsunBu arada benim guncel kilom 63.9