yeni gögüs büyütme ameliyatı oldum yardım lütfen

dilekravza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
13
3
37
hikayemi kısa ve öz bir şekilde anlatmak istiyorum çünkü bi taraftan karasızım psikolojim boldu, bir taraftan bekle gör diyorum lütfen tecrübeli olan hemcinslerim yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var!!!

34 yaşındayım 1,55 boyum 58 kiloyum gögüslerim ciddi oranda küçüktü 44 kilo idim biraz kilo alınca doku varmış birazda olsa ortaya bişeyler çıktı ama yine memnun olmadığım için ve yıllardır hayalim oldugu için gögüs büyütme operasyonuna karar verdim doktoru buldum görüştüm konuştum ortalama fikrimi sordu 400 cc olmasını istediğimi söyledim onunda yorumu gögüs kafesin dar minyonsun çok abartı olur 360cc doğal duracağını belirttii ameliyat günü geldi ameliyattan çıktım hocamın söylediği 360cc de büyük göründü 330cc taktım dedi şuan şişlikle tamam iyi görünüyor ama ödem gidince ne olacak nasıl olacak bilmiyorum benim hayalim 85-90 beden sütyen kullanmaktı, durup durup kendi kendime kurup sinirden ağlıyorum. lütfen bana bir fikir verebilirmisiniz çok fazla küçülürmü 330cc ödemi inmiş hali 1,55 boyunda gögüs kafesi dar minyon biri için çok mu küçük kalır hayallerim suya düşmüş gibi hissediyorum.

Gecmis olsun daha yeni ameliyat olmussunuz bence her sekilde eski halinden daha guzel olur bozmayin moralinizi..doktorunuz kim acaba?

Gecmis olsun daha yeni ameliyat olmussunuz bence her sekilde eski halinden daha guzel olur bozmayin moralinizi..doktorunuz kim acaba?
istanbul bahçelievler medikana hastanesi ergin bey plastik cerrah doktorum gerçekten anlayışlı cana yakın mükemmel bir doktor ama bilmiyorum beni psikolojim bozuldu kendi kendime mi hüsnükuruntu yapıyorum birdünya yorum okudum kafam karıştı çözemedim her okuduğum yorumun sonu ''ödem gitti küçüldü keşke daha büyük yaptırsayım'' bu bende daha küçüğü takıldı eyvahh!! ibaresini uyandırıyor

Hiç öyle düşünmeyin, benim boyum 160 büyük isteim Dr ölçtü biçti ve 250 CC uygun olacağını söyledi. Ve gayet güzel duruyorlar, doktorunuza güvenin. Çok büyük meme güzel meme demek değil. Önemli olan vücuda uygun olması sizinki de baya baya büyük bence.

siz ne kadar oldu ameliyat olalı benim tam bir hafta oldu geçen hafta cumartesi 20 şubatta ameliyat oldum açıkcası içimi rahatlattınız biraz azönce doktoruma yazdım oda aynı şeyi söyledi gögüs kafasenin cüssenin üstünde bir silikon taktım takıntı yapma şişlikler insin doğal duracak daha büyük silikon sende çok abartı dururdu dedi, hocamın sürekli söylediği evet hastamıda dinliyorum ama abartı gögüs ileride daha büyük pişmanlık ve psikolojik olarak etkileme yapar en güzeli çok abartı olmadıkça büyük doğal görünüm bana görede olabildiğince büyükmüş...

Merhaba benim de 315 cc high profil ama boyum 175 olduğu için bana küçük kaldılar doktorum ameliyat esnasında deneme yapmıyordu öncesinde karar vermiştik şimdiki aklım olsa 400 ve üzeri istemiştim çok pişmanım ve maalesef tekrar ameliyat düşünüyorum. Ama sizin yapınızda biri için bence daha iyi görünüyordur ve sanırım biraz dokunuz da varmış bende neredeyse hiç yoktu.
Bu arada yaptıralı 1,5 ay oldu ve başlardaki haline göre 1 cm falan oynadı çünkü ilk 3-4 gün sadece meme değil vücut çok ödemli oluyor. Yani ilk zamanlar 92 iken şuan 91 falan çıkıyor göğüs çevresi ölçüsü. Değişen şey ilk zamanlar göğüs çok yukarda oluyor zamanla biraz aşağı inip aşağıda dolgunlaşıyolar ve şekilleniyolar. Ama ilk zamanlardaki hissiyat neyse bence o şekilde devam ediyor maalesef..

Son düzenleme:
Evet aslında size göre baya büyük takmış. Benimle aynı boyda arkadaşıma sizin kadar takıldı, bence çok büyük oldular. Ben 3 sene oldum takilali. Çok güzel oldular, gören begeniyor. Özellikle o çeşit çeşit sutyenler yok mu şahane

benim denemiş 360cc denedim büyük abartı durdu 330cc taktım dedi evet sizin boyunuz benden uzun umarım ödem de dağılınca güzel durur...

moralim yerine geldi çok teşekkür ederim paylaşımıma yorum yazan herkes den oh bee içim rahatladı bende desteksiz sütyen ve tül dantelli sütyen kullanma istiyorum süslü süslü braletler kullanmak istiyorum bezdim ful destek tam tampon sütyenlerden 2 çocuktan sonra tamamen pörsümüştü şuanki hali harika inşallah şişlikte inmez sen biliyorsun allahım çok amiinnn

Ben de iki çocuktan sonra yaptırdım özellikle Pentide harika şeyler var ve evet braletler harika

Merhaba, ben de geçen hafta cuma günü ameliyat oldum 37 yaşındayım boyum 1.62 kilom 58. Doktora 275-325 arasında olsun ama 2 isteğim var dedim. 1- geçiş yumuşak olsun doğal dursun top gibi olmasın 2- üst bedenim minyon olduğundan beni iri göstermesin dedim.
290 cc takmış, güzel duruyor şu an doğal şu an bile. 325 denedim ama iri gösterdi seni vazgeçtim dedi. O yüzden bence üzülmeyin. Doğal durmaması daha üzücü olurdu belki de

Merhaba bence vücut ölçülerinize göre uygun CC kullanılmış diğer türlüsü abartılı ve hoş olmazdı. Hiç moralinizi bozmayın benimde 8. Günüm boy 1.68, 52 kiloyum. Zayıf ince omuzlarım dar bir yapım var. Göğüs dokum hiç yoktu 300 CC mentor HP takıldı. Şu an ödemli hali çok güzel görünüyor oturmuş hali bakalım nasıl olacak

Aynı tarihte ameliyat olmuşuz bende perşembe günü yaptırdım. Ağrılarınız geçti mi kas altı mı yapıldı. Medikal sütyen mi kullanıyorsunuz?

Aynı tarihte ameliyat olmuşuz bende perşembe günü yaptırdım. Ağrılarınız geçti mi kas altı mı yapıldı. Medikal sütyen mi kullanıyorsunuz?
Benim direnimi doktor hastaneden çıkarken çıkarmamıştı, dün çıkardı. O yüzden dün genel bir rahatlama oldu ama ağrılarım geçmedi daha. Özellikle sabahları kalkarken fln çok zorlanıyorum ve hala hafif eğimli sırtüstü yatabiliyorum.Kas altı yapıldı benim. Medikal sütyen yetine magic form aldırdı doktor onu takıyorum çıkarmadan. Sizin ağrılarınız ne durumda? Kaç cc takıldı?

300 CC kas altı benim ağrılarım özellikle sağ göğüste devam ediyor, düne kadar hep destekle yataktan kalktım, gece oturur pozisyonda 3 yastıkla uyumaya çalışıyorum çok zorlu bir süreç bence yeni yeni rahatlamalar başladı.bende diren yoktu ama bu medikal sütyen ömrümü yedi bununla bir ay nasıl geçer bilmiyorum

Pansuman işini nasıl yapıyorsunuz ben bugün başlayacağım. Şu an ince bir bant var Banyo yapınca o çıkacakmis, ilginç olan da benim ilk günden itibaren yoğun ağrım hep sağ tarafımda oldu can sıkıcı bir durum sizde de öyle mi

Ben de buraları okuyarak sabırla bekliyorum. Sanırım 1.5-2 ay takıcaz bunu böyle. Eğer işinize yarayacaksa benim doktorum magic form 7822 skin model önerdi. Medikal nasıl bilmiyorum ama bu beni aşırı rahatsız etmedi. Fiyatı da 120-130 TL civarı ben morhipodan aldım. Belki işinize yarar. Ben de şu an sürecin sonunu düşünerek motive olmaya çalışıyorum ama benim de sağda ağrım daha fazla. Ben desteksiz kalkıyorum ama çok zorladığım için direnler çıkmadı 5 gün kaldı iyi yapmışsınız destekle kalkmakla. Umarım kısa sürede toprlanırız

Sizin ağrılarınız ne dırumda acaba? Ben dün regl oldum ameliyattan sonraki 7. Günümde ve bgn de göğsümde çok ağrım var arveles aldım yine mecburen dururken fln bişey yok da oturup kalkarken zorlandım ağrı oldu

su an nasılsıniz geçti mi ani ağrınız lBenim ağrılarım geçti diyemem özellikle sağ göğsümde devam ediyor göğsüme taş bağlanmış gibi kambur yürüyorum umarım öyle kalmayız ilk banyomu dün yaptım Dr bantları ıslanınca çıkart demişti cesaret edemedim sizde durumlar nasıl.

Benim de bugün çok ağrıdı aynen taş bağlamışım gibi :) bu kadar sürünce bir aksilik mi var diye düşündüm ama normal demekki :) benim daha bantlar duruyo o yüzden banyo yapamıyorum lokal yıkanıyorum. Doktor streç filmle sarıp girebilirsin dedi ama cesaret edemedim darısı başıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…