yeni gögüs büyütme ameliyatı oldum yardım lütfen

Banyo işi Ne zamana kadar bu şekilde devam edecek Dr bişey dedi mi bana pansumanlara başla dedi ama cesaret edemedim işte duruyor hala bir sonraki banyoya kadar kalsın

Benimde boyum senin gibi biraz daha zayifim ben en kotu 350 istemistim doktorum cok minyonsun agzina girer dedi 325 takildi .ama gercekten su an bile gozume coo buyuk geliyor.odem gidince oyle aşiri kuculme olmuyor sadece yukaridaki şislik biraz iniyor o kadar bnce iyi bir ôlcu .gercekten bizim gbi minyonlar icin dogrusu boyle.

Banyo işi Ne zamana kadar bu şekilde devam edecek Dr bişey dedi mi bana pansumanlara başla dedi ama cesaret edemedim işte duruyor hala bir sonraki banyoya kadar kalsın
Salı gidince sorucan ne kadar devam edicek diye ben de Çok iyi anlıyorum sizi. Hala ağrı kesici alıyorum ben de çünkü

merhaba bende 23 subatta ergin beye oldum ameliyat ne durumdasınız merak ettim.

merhaba bende 23 subatta oldum ve kararı ergin beye bıraktım boyum 165 kilo 70 omuzlarım geniş mümkün olan en uygunu istedim dokum hiç yoktu oda deneyip 460cc takmış şuanda ödemlerim biraz indi , en uygunu olduğunu düşünüyorum, bence doktorun estetik bakışa güvenmeliyiz şuan nedurumdasınız ağrı ve ödem iş yapabilme durumu olarak..

merhaba ameliyatı kime olduuz sizer denemiyor dediniz merak ettim

Böyle bir ameliyatı olmadım. Ama olmak isteyipte maddi açıdan olamayan ben. Ama burda az çok kişilerle konuştuk. Ve az çok ne neye ne kadar gidiyor tahminde bulunuyoruz. Ana bence korkmayın 330 CC okadarda küçük bir boyut değil. Sabredin 2 ay sonra daha belli olur oturması 6 ile 1 yıl. geçmiş olsun. Doktorunuza güveniniz tamsa hiç düşünüpte üzülmeyin. iyileşmenize bakın

Dra kontrole gittin mi ne dedi. Merak ettim
Dün gittim tüm bandajları çıkardım genel gidişatta sorun yok:) sabah akşam 5 dk masaja başla dedi. Hala kendi göğsüm gibi hissetmiyorum tabi:) yan da yatamıyorum göğsüme deyince hala acıyo biraz ve çok sert ama normal sanırım :) sizde durumlar nasıl

Herşeyin normal olmasına Sevindim senin adına masaj olayını bende sabırsızlıkla bekliyorum ama 3 hafta sonra demişti yani ay sonundaki kontrolumde söyleyecek ben iki gündür daha iyiyim hafif yan yatıyorum ilk defa deliksiz uyku uyudum ikinci banyomu yaptım eşim bantları çıkardı ilk pansumanı yaptık daha rahat ettim tüm sıkıntılar bantlardanmış kaşıntı vs geçti. Ama sağ göğsüme ara ara ağrı giriyor göğüsler hala taş gibi sert ve kocaman

merhaba bende 23 subatta ergin beye oldum ameliyat ne durumdasınız merak ettim.
şuan çok tedirgin ve gerginim çünkü 2 haftaya yakındır fark ettiğim sağ gögsüm sola göre hem küçüldü hemde aşağı düştü sol gögsüm yukarıda ve top gibi deliricem ya hep beni mi bulur bilmiyorum cumartesi günü gidicem ergin beyle konuşmaya

ben daha ergin beye güvenmiyorum ve şuan ciddi anlamda ona gergin ve sinirliyim.

Aynı tarihte ameliyat olmuşuz bende perşembe günü yaptırdım. Ağrılarınız geçti mi kas altı mı yapıldı. Medikal sütyen mi kullanıyorsunuz?
ağrılarım çok olmadı ya ben biraz acıya dayanıklıyım ama herşey istediğimin tersine gitti 2 haftaya yakın olacak sağ gögsüm aşağı indi ve küçüldü sol yukarda ve top gibi deliricem bütün psikolojim altüst oldu yaptırdığıma yapacağıma bin pişman oldum

pansumana gerek yok dedi bu hafta benim bantlar kendsi çıktı kurumuş dikişler ara ara dezenfekte ediyorum pamukla pomad yapıyorum okadar çok kaşınır kaşımayın sakın

bana ameliyatta iken takılmış söylemişti silikonları getiren medikalciden de temin edebiliriz istersen diye oradan olsun demiştim gözümü açtığımda medikal südyen vardı üstümde

AMELİYAT OLANLAR İLERLEME NASIL OLUYOR GÖGÜSLERDEKİ ŞİŞLİK ÖNCE BİRİ İNİP SONRA BİRİ Mİ İNİYOR YOKSA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYORMU ŞUAN BİR GÖGSÜM AŞAĞIDA Bİ GÖGSÜM YUKARIDA VE BİRİ TOP GİBİ BİRİ SÖNÜK DURUYOR BUNLAR DÜZELİRMİ NİYE BÖYLE OLDU :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…