- Konu Sahibi dilekravza
Banyo işi Ne zamana kadar bu şekilde devam edecek Dr bişey dedi mi bana pansumanlara başla dedi ama cesaret edemedim işte duruyor hala bir sonraki banyoya kadar kalsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde boyum senin gibi biraz daha zayifim ben en kotu 350 istemistim doktorum cok minyonsun agzina girer dedi 325 takildi .ama gercekten su an bile gozume coo buyuk geliyor.odem gidince oyle aşiri kuculme olmuyor sadece yukaridaki şislik biraz iniyor o kadar bnce iyi bir ôlcu .gercekten bizim gbi minyonlar icin dogrusu boyle.hikayemi kısa ve öz bir şekilde anlatmak istiyorum çünkü bi taraftan karasızım psikolojim boldu, bir taraftan bekle gör diyorum lütfen tecrübeli olan hemcinslerim yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var!!!
34 yaşındayım 1,55 boyum 58 kiloyum gögüslerim ciddi oranda küçüktü 44 kilo idim biraz kilo alınca doku varmış birazda olsa ortaya bişeyler çıktı ama yine memnun olmadığım için ve yıllardır hayalim oldugu için gögüs büyütme operasyonuna karar verdim doktoru buldum görüştüm konuştum ortalama fikrimi sordu 400 cc olmasını istediğimi söyledim onunda yorumu gögüs kafesin dar minyonsun çok abartı olur 360cc doğal duracağını belirttii ameliyat günü geldi ameliyattan çıktım hocamın söylediği 360cc de büyük göründü 330cc taktım dedi şuan şişlikle tamam iyi görünüyor ama ödem gidince ne olacak nasıl olacak bilmiyorum benim hayalim 85-90 beden sütyen kullanmaktı, durup durup kendi kendime kurup sinirden ağlıyorum. lütfen bana bir fikir verebilirmisiniz çok fazla küçülürmü 330cc ödemi inmiş hali 1,55 boyunda gögüs kafesi dar minyon biri için çok mu küçük kalır hayallerim suya düşmüş gibi hissediyorum.
Salı gidince sorucan ne kadar devam edicek diye ben de Çok iyi anlıyorum sizi. Hala ağrı kesici alıyorum ben de çünküBanyo işi Ne zamana kadar bu şekilde devam edecek Dr bişey dedi mi bana pansumanlara başla dedi ama cesaret edemedim işte duruyor hala bir sonraki banyoya kadar kalsın
merhaba bende 23 subatta ergin beye oldum ameliyat ne durumdasınız merak ettim.istanbul bahçelievler medikana hastanesi ergin bey plastik cerrah doktorum gerçekten anlayışlı cana yakın mükemmel bir doktor ama bilmiyorum beni psikolojim bozuldu kendi kendime mi hüsnükuruntu yapıyorum birdünya yorum okudum kafam karıştı çözemedim her okuduğum yorumun sonu ''ödem gitti küçüldü keşke daha büyük yaptırsayım'' bu bende daha küçüğü takıldı eyvahh!! ibaresini uyandırıyor
hikayemi kısa ve öz bir şekilde anlatmak istiyorum çünkü bi taraftan karasızım psikolojim boldu, bir taraftan bekle gör diyorum lütfen tecrübeli olan hemcinslerim yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var!!!
34 yaşındayım 1,55 boyum 58 kiloyum gögüslerim ciddi oranda küçüktü 44 kilo idim biraz kilo alınca doku varmış birazda olsa ortaya bişeyler çıktı ama yine memnun olmadığım için ve yıllardır hayalim oldugu için gögüs büyütme operasyonuna karar verdim doktoru buldum görüştüm konuştum ortalama fikrimi sordu 400 cc olmasını istediğimi söyledim onunda yorumu gögüs kafesin dar minyonsun çok abartı olur 360cc doğal duracağını belirttii ameliyat günü geldi ameliyattan çıktım hocamın söylediği 360cc de büyük göründü 330cc taktım dedi şuan şişlikle tamam iyi görünüyor ama ödem gidince ne olacak nasıl olacak bilmiyorum benim hayalim 85-90 beden sütyen kullanmaktı, durup durup kendi kendime kurup sinirden ağlıyorum. lütfen bana bir fikir verebilirmisiniz çok fazla küçülürmü 330cc ödemi inmiş hali 1,55 boyunda gögüs kafesi dar minyon biri için çok mu küçük kalır hayallerim suya düşmüş gibi
merhaba bende 23 subatta oldum ve kararı ergin beye bıraktım boyum 165 kilo 70 omuzlarım geniş mümkün olan en uygunu istedim dokum hiç yoktu oda deneyip 460cc takmış şuanda ödemlerim biraz indi , en uygunu olduğunu düşünüyorum, bence doktorun estetik bakışa güvenmeliyiz şuan nedurumdasınız ağrı ve ödem iş yapabilme durumu olarak..hikayemi kısa ve öz bir şekilde anlatmak istiyorum çünkü bi taraftan karasızım psikolojim boldu, bir taraftan bekle gör diyorum lütfen tecrübeli olan hemcinslerim yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var!!!
34 yaşındayım 1,55 boyum 58 kiloyum gögüslerim ciddi oranda küçüktü 44 kilo idim biraz kilo alınca doku varmış birazda olsa ortaya bişeyler çıktı ama yine memnun olmadığım için ve yıllardır hayalim oldugu için gögüs büyütme operasyonuna karar verdim doktoru buldum görüştüm konuştum ortalama fikrimi sordu 400 cc olmasını istediğimi söyledim onunda yorumu gögüs kafesin dar minyonsun çok abartı olur 360cc doğal duracağını belirttii ameliyat günü geldi ameliyattan çıktım hocamın söylediği 360cc de büyük göründü 330cc taktım dedi şuan şişlikle tamam iyi görünüyor ama ödem gidince ne olacak nasıl olacak bilmiyorum benim hayalim 85-90 beden sütyen kullanmaktı, durup durup kendi kendime kurup sinirden ağlıyorum. lütfen bana bir fikir verebilirmisiniz çok fazla küçülürmü 330cc ödemi inmiş hali 1,55 boyunda gögüs kafesi dar minyon biri için çok mu küçük kalır hayallerim suya düşmüş gibi hissediyorum.
Bende ağrı kesici ve antibiyotike devam ediyorum. "Ameliyat olduğumu unuttum" diyenlerden olmak istiyorum artıkSalı gidince sorucan ne kadar devam edicek diye ben de Çok iyi anlıyorum sizi. Hala ağrı kesici alıyorum ben de çünkü
merhaba ameliyatı kime olduuz sizer denemiyor dediniz merak ettimMerhaba benim de 315 cc high profil ama boyum 175 olduğu için bana küçük kaldılar doktorum ameliyat esnasında deneme yapmıyordu öncesinde karar vermiştik şimdiki aklım olsa 400 ve üzeri istemiştim çok pişmanım ve maalesef tekrar ameliyat düşünüyorum. Ama sizin yapınızda biri için bence daha iyi görünüyordur ve sanırım biraz dokunuz da varmış bende neredeyse hiç yoktu.
Bu arada yaptıralı 1,5 ay oldu ve başlardaki haline göre 1 cm falan oynadı çünkü ilk 3-4 gün sadece meme değil vücut çok ödemli oluyor. Yani ilk zamanlar 92 iken şuan 91 falan çıkıyor göğüs çevresi ölçüsü. Değişen şey ilk zamanlar göğüs çok yukarda oluyor zamanla biraz aşağı inip aşağıda dolgunlaşıyolar ve şekilleniyolar. Ama ilk zamanlardaki hissiyat neyse bence o şekilde devam ediyor maalesef..
Zekeriya kulmerhaba ameliyatı kime olduuz sizer denemiyor dediniz merak ettim
Böyle bir ameliyatı olmadım. Ama olmak isteyipte maddi açıdan olamayan ben. Ama burda az çok kişilerle konuştuk. Ve az çok ne neye ne kadar gidiyor tahminde bulunuyoruz. Ana bence korkmayın 330 CC okadarda küçük bir boyut değil. Sabredin 2 ay sonra daha belli olur oturması 6 ile 1 yıl. geçmiş olsun. Doktorunuza güveniniz tamsa hiç düşünüpte üzülmeyin. iyileşmenize bakınhikayemi kısa ve öz bir şekilde anlatmak istiyorum çünkü bi taraftan karasızım psikolojim boldu, bir taraftan bekle gör diyorum lütfen tecrübeli olan hemcinslerim yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var!!!
Dra kontrole gittin mi ne dedi. Merak ettimSalı gidince sorucan ne kadar devam edicek diye ben de Çok iyi anlıyorum sizi. Hala ağrı kesici alıyorum ben de çünkü
Dün gittim tüm bandajları çıkardım genel gidişatta sorun yok:) sabah akşam 5 dk masaja başla dedi. Hala kendi göğsüm gibi hissetmiyorum tabi:) yan da yatamıyorum göğsüme deyince hala acıyo biraz ve çok sert ama normal sanırım :) sizde durumlar nasılDra kontrole gittin mi ne dedi. Merak ettim
Herşeyin normal olmasına Sevindim senin adına masaj olayını bende sabırsızlıkla bekliyorum ama 3 hafta sonra demişti yani ay sonundaki kontrolumde söyleyecek ben iki gündür daha iyiyim hafif yan yatıyorum ilk defa deliksiz uyku uyudum ikinci banyomu yaptım eşim bantları çıkardı ilk pansumanı yaptık daha rahat ettim tüm sıkıntılar bantlardanmış kaşıntı vs geçti. Ama sağ göğsüme ara ara ağrı giriyor göğüsler hala taş gibi sert ve kocamanDün gittim tüm bandajları çıkardım genel gidişatta sorun yok:) sabah akşam 5 dk masaja başla dedi. Hala kendi göğsüm gibi hissetmiyorum tabi:) yan da yatamıyorum göğsüme deyince hala acıyo biraz ve çok sert ama normal sanırım :) sizde durumlar nasıl
şuan çok tedirgin ve gerginim çünkü 2 haftaya yakındır fark ettiğim sağ gögsüm sola göre hem küçüldü hemde aşağı düştü sol gögsüm yukarıda ve top gibi deliricem ya hep beni mi bulur bilmiyorum cumartesi günü gidicem ergin beyle konuşmayamerhaba bende 23 subatta ergin beye oldum ameliyat ne durumdasınız merak ettim.
ben daha ergin beye güvenmiyorum ve şuan ciddi anlamda ona gergin ve sinirliyim.merhaba bende 23 subatta oldum ve kararı ergin beye bıraktım boyum 165 kilo 70 omuzlarım geniş mümkün olan en uygunu istedim dokum hiç yoktu oda deneyip 460cc takmış şuanda ödemlerim biraz indi , en uygunu olduğunu düşünüyorum, bence doktorun estetik bakışa güvenmeliyiz şuan nedurumdasınız ağrı ve ödem iş yapabilme durumu olarak..
ağrılarım çok olmadı ya ben biraz acıya dayanıklıyım ama herşey istediğimin tersine gitti 2 haftaya yakın olacak sağ gögsüm aşağı indi ve küçüldü sol yukarda ve top gibi deliricem bütün psikolojim altüst oldu yaptırdığıma yapacağıma bin pişman oldumAynı tarihte ameliyat olmuşuz bende perşembe günü yaptırdım. Ağrılarınız geçti mi kas altı mı yapıldı. Medikal sütyen mi kullanıyorsunuz?
pansumana gerek yok dedi bu hafta benim bantlar kendsi çıktı kurumuş dikişler ara ara dezenfekte ediyorum pamukla pomad yapıyorum okadar çok kaşınır kaşımayın sakınPansuman işini nasıl yapıyorsunuz ben bugün başlayacağım. Şu an ince bir bant var Banyo yapınca o çıkacakmis, ilginç olan da benim ilk günden itibaren yoğun ağrım hep sağ tarafımda oldu can sıkıcı bir durum sizde de öyle mi
1 haftadan sonra ağrı azalır yok denecek kadar ince sızı kalır normaldeDra kontrole gittin mi ne dedi. Merak ettim
bana ameliyatta iken takılmış söylemişti silikonları getiren medikalciden de temin edebiliriz istersen diye oradan olsun demiştim gözümü açtığımda medikal südyen vardı üstümdeBen de buraları okuyarak sabırla bekliyorum. Sanırım 1.5-2 ay takıcaz bunu böyle. Eğer işinize yarayacaksa benim doktorum magic form 7822 skin model önerdi. Medikal nasıl bilmiyorum ama bu beni aşırı rahatsız etmedi. Fiyatı da 120-130 TL civarı ben morhipodan aldım. Belki işinize yarar. Ben de şu an sürecin sonunu düşünerek motive olmaya çalışıyorum ama benim de sağda ağrım daha fazla. Ben desteksiz kalkıyorum ama çok zorladığım için direnler çıkmadı 5 gün kaldı iyi yapmışsınız destekle kalkmakla. Umarım kısa sürede toprlanırız