******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

hoşbulduk.:KK71:.julia nın topiğe geldin..:KK55:sonra kayboldun.:44:..buldum seni...:86:.........inşaallah......:KK34:.

bı kacgundur kendı topıgımde yoktum ısten baya gec gelıyorumda gıremıyorum tatlım gırdımkı baya sessızlesmıs kendı topıgımde kurusun ıstemıyorum acıkcası benı nasıl buldun kızzzzz:KK1::KK1::KK1:

bı kacgundur kendı topıgımde yoktum ısten baya gec gelıyorumda gıremıyorum tatlım gırdımkı baya sessızlesmıs kendı topıgımde kurusun ıstemıyorum acıkcası benı nasıl buldun kızzzzz:KK1::KK1::KK1:

22 yaşındasın sanırım...:63:ne iş yapıyorsun..............:KK34:

oluşum uyuyo kocam arkadaşlarıyla herzamanki gibi bende kiralık ev arıyom bi yandan foruma bakıyom
:KK49: napiim işte bizim göbiş büyümeden taşınsak diyorum:KK49::KK49::KK49::emir_bebek:

herkase selam ooo herkes burda napıyonuz kızlar
yarın sabah gidiyorum inşallah....dua edin bana....
allahım kolay dogum nasip estin oglunu sagsalim alırsın kucagına inşallah
şsstt millet bana dua edin.
çarşamba kınam cuma düğünüm var..
herkesleri çok çok öpüyorum!

hayırlı olsun canım allahım mutlu mesut bi yastıkta kocatsın inşallah

oluşum uyuyo kocam arkadaşlarıyla herzamanki gibi bende kiralık ev arıyom bi yandan foruma bakıyom
:KK49: Napiim işte bizim göbiş büyümeden taşınsak diyorum:KK49::KK49::KK49::emir_bebek:

allah yardımcın olsun...ev taşımak,birde hamileyken bayağı zor olsa gerek.................:KK70:

avatarın süper.bayıldım.................:KK52::KK52::KK52:

22 yaşındasın sanırım...:63:ne iş yapıyorsun..............:KK34:
canım 22 yasındayım ama 3. yılım meslekte polisim ben :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34: gecelerı gelıyorum baazen:63::63::63::63:
:KK49: napiim işte bizim göbiş büyümeden taşınsak diyorum:KK49::KK49::KK49::emir_bebek:

kac aylık hamıssın canım benım yaaa kocanda artık gelsın eve amaaaa:KK47::KK47::KK47:

canım kızlar dolunca napım once can sonra canan demısler ama bu geyıgın buyumesıde sana borclu tabııı muck:KK54::KK54::KK54::KK54:

tabı burdayız artık bole kızımmmmm
avatarın süper.bayıldım.................:KK52::KK52::KK52:

senın avatarında cok guzelms

X