Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar kimse var mı?
geldım artık sızınleyım canlarım dun gece 11de geldım ondan oncekı gunde gece 1 de geldım ıkı gundur de acıkogretım sınavlarım vardı yogundum ama bıttı artık bugunde normal ızınlıyım kızları toplasakta geyıklensek dımı
slmmmmm
belim çok ağrıyorr regl olmuşumm daha 2 hafta önce olmuştum şimdi yine oldum ve çok stresliyimm offf
sizlerde ne var ne yokkk?
kız sen hala doğurmadınmı bacım?
yarın sabah gidiyorum inşallah....dua edin bana....
yarın sabah gidiyorum inşallah....dua edin bana....
hayırlı ve saglıklı dogumlar allah kolaylık versın canım
hayırlı doğumlar olsun inş sağ salim kucağıma alırsın oğluşunu...dualarımız seninle canım
şsstt millet bana dua edin.
çarşamba kınam cuma düğünüm var..
herkesleri çok çok öpüyorum!
şsstt millet bana dua edin.
anammm ne çabuk kızzz?hadi bakalım hayırlı olsun inş çok ama çok mutlu olursunn benimde kızkardeşim evleniyo e-yarın istemey geliyolar 2 haftaya kadar düğün var çeyizini hazırlıyoruzz
sizinki de hayırlı olsunn...kardeşine mutluluklar...
çağan nasıl oldu.boğazımı şişmişti?
hayırlı olsuuunnnn...şimdiden mutluluklar dilerim....
anammm ne çabuk kızzz?hadi bakalım hayırlı olsun inş çok ama çok mutlu olursunn benimde kızkardeşim evleniyo e-yarın istemey geliyolar 2 haftaya kadar düğün var çeyizini hazırlıyoruzz
ay teşekkür ederim canım.. ben dönene kağan aramıza katılmış olur ona da şimdiden hoş geldin diyorum :)
teşekkür ederim canım, sizinki de hayırlı olsun..
çağan nasıl oldu?
darısı kokoşun başına
kız ınsallah hayatının mutluluk zırvesıne cıkıp bıze el sallarsın optum hayırlı olsun fotoların koy bebegımşsstt millet bana dua edin.
ahhh ahh ıstemeler falan bırgun bende yasayabılecekmııyım acabaanammm ne çabuk kızzz?hadi bakalım hayırlı olsun inş çok ama çok mutlu olursunn benimde kızkardeşim evleniyo e-yarın istemey geliyolar 2 haftaya kadar düğün var çeyizini hazırlıyoruzz
tuhhh ya gecmıs olsun bacım yaaçağan şimdi daha iyi canım boğazı kızarıkmışş bademcik yanii antibiyotik kullanıyoruz yavrumun sesi tamamen gitmişti ama şimdi daha iyi ben düğünde nasıl yaparız diye düşünüyorum çok huysuz çünkü herşeye ağlıyo hiç bişey memnun etmiyo onu
benıde dusunurlermıs allah razı olsun amın amınay teşekkür ederim canım.. ben dönene kağan aramıza katılmış olur ona da şimdiden hoş geldin diyorum :)
teşekkür ederim canım, sizinki de hayırlı olsun..
çağan nasıl oldu?
darısı kokoşun başına
amın amın ınsallah kuzum yaa nerdeeeeeeeeeesağol canımcım çağan daha iyi iştee..evet canım darısı kokoşun başına
slm cnm bnm de geyik topiğim olduğu için fazla gelemiorum burası boş kaldıkça sen gel tatlım olur mu