******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

ben 90 lıyım yani 21 yaşındayım sanırım 2 kızın bi oglun var kac yıllık evlisin

evet canım ikiz kızları birde oğlum var...:86:..9 yıl bitti evleneli......:KK48:
İKİZLER 6.5 YAŞINDA BUGÜN OKULA BAŞLADILAR.OĞLUM 1 YAŞINDA...........

Son düzenleme:
iyi geceler hoşgeldin nasılsın

[COLOR="#FFA07A"]saol canım iyiyim çok şükür nolsun uykum kaçtı oturuyorum öyle sen nasılsın ne var ne yok tanıdık nick ler görüyorum ikiz81 nasılsın tatlım[/COLOR]

[color="#ffa07a"]saol canım iyiyim çok şükür nolsun uykum kaçtı oturuyorum öyle sen nasılsın ne var ne yok tanıdık nick ler görüyorum ikiz81 nasılsın tatlım[/color]

iyiyim canım saol sen nasılsın..:KK34:.bende takıldım kalkamıyorum.....:KK1:

iyiyim canım saol sen nasılsın..:KK34:.bende takıldım kalkamıyorum.....:KK1:

uyku tutmadı yazdım ama kocişte evde yok zaten bende oturdum gözlerim acıyo uykum geldi ama yatmak istemiyorum e bide sabah erken kalma olmasa oturucam ama sabah kalkması ızdırap oluyor

uyku tutmadı yazdım ama kocişte evde yok zaten bende oturdum gözlerim acıyo uykum geldi ama yatmak istemiyorum e bide sabah erken kalma olmasa oturucam ama sabah kalkması ızdırap oluyor

benimkide yok canım...:KK31:.dediğin gibi sabahta erken kalkacağım en iyisi yatmak......:KK31:

Herkese iyi geceler......:KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:

Kokoş toplandık sen kaçtın..........:KK19::KK1::KK1:hadi sonra görüşürüz .........:KK9:...

[COLOR="#FFA07A"]saol canım iyiyim çok şükür nolsun uykum kaçtı oturuyorum öyle sen nasılsın ne var ne yok tanıdık nick ler görüyorum ikiz81 nasılsın tatlım[/COLOR]

iyiyim canım ne olsun bende bebişlerimi uyuttum attım nete biraz sohbet edip yatarım dedim ama pek kimse yok

kızlar nerdesiniz yaaa adınız var ama ses yok huhuuuuuuuu sohbet etmeyecekseniz ben cıkacam ama topik yazı n artık demekle sayfa dolduruyor valla:KK53::KK53:

neyse ben çkıyorum herkese iyi geceler boyle gideerse geyik topigi degil soru sorma topigi olca mesela ;(kızzzzlaaaarr neerdesiniz )veya( kızlaaarrr niye yazmıyorsunuz?)gibisayfaların boş boş dolmasını isyemeyiz dimi?:KK58::KK58:

kız ınsallah hayatının mutluluk zırvesıne cıkıp bıze el sallarsın optum hayırlı olsun fotoların koy bebegım

ahhh ahh ıstemeler falan bırgun bende yasayabılecekmııyım acaba

tuhhh ya gecmıs olsun bacım yaa

benıde dusunurlermıs allah razı olsun amın amın

amın amın ınsallah kuzum yaa nerdeeeeeeeeee

olur kuzum bigünn bende hiç tahmin etmezdim ama bak 3,5 yıl olacak nerdeyseee

günaydınn kızlarr nabersiniz?biz iyiyiz çok şükürr..bu cumartesi pazar düğünümüzz bu hafta yokum ben kendinize çok iyi bakınnn öpüyorum sizlerii

benimkide yok canım...:KK31:.dediğin gibi sabahta erken kalkacağım en iyisi yatmak......:KK31:

Herkese iyi geceler......:KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:

Kokoş toplandık sen kaçtın..........:KK19::KK1::KK1:hadi sonra görüşürüz .........:KK9:...
kız ısten gec gelıyorum yaaa aklım ınan hep burda yanı
kızlar nerdesiniz yaaa adınız var ama ses yok huhuuuuuuuu sohbet etmeyecekseniz ben cıkacam ama topik yazı n artık demekle sayfa dolduruyor valla:KK53::KK53:

neyse ben çkıyorum herkese iyi geceler boyle gideerse geyik topigi degil soru sorma topigi olca mesela ;(kızzzzlaaaarr neerdesiniz )veya( kızlaaarrr niye yazmıyorsunuz?)gibisayfaların boş boş dolmasını isyemeyiz dimi?:KK58::KK58:

yooo yoooo:KK20::KK20::KK20::KK20: bole bı topık olmasın yaaaa

herkese kokostan gunaydınlar sevgıler saygılarrr naber kızlarrrrrrrrrrrrr

X