******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

evet aşırı erken evlendim severek oldu diyemem aslında yani tam olarak görücü usulu olduda diyemem biraz karısık yani akraba oldugumuz için ne severek ne görucu olarak erken evlenmemin sebebi aşırı isteyenin olması annemgil biraz bıktılar akraba oluncada verdiler

senin eşin osmaniyenin içindenmi eşinle nasıl tanıstınız yani osmaniyeden ankara
eşin ne iş yapıyor

senin eşin osmaniyenin içindenmi eşinle nasıl tanıstınız yani osmaniyeden ankara
eşin ne iş yapıyor

eşim polis ankara da çalışıyodu,bende ankara da çalışıyodum bizim iş yerine muayene olmaya gelmiş orda karşılaştık,Allah yazmış oldu.severek yani...akraba olunca sorun oldu mu hiç?hani akrabadan uzak durun derler ya...

iyi akşamlar hatunlar nabersiniz bakalım?benim günlerim çok yoğun geçiyo bi süre daha böyle olacakk kızkardeşimi evlendiriyoruzz salı günü istemeye geliyolar hemen düğün yapıyoruz bende bunlarla uğraşıyorumm düğün olup bitene kadar pek evde olmayacağım herşeye ben koşturuyorum çünküü bide bunun üstene çağan hasta boğazları kızarmış bugün acildeydik akşamda oğlan tarafına gittik geldik çağanın karnını doyur uyut birazdanda eşim gelecek yemek hazırlamam lazımmoff dedim ya çok yoğunum ..

eşim polis ankara da çalışıyodu,bende ankara da çalışıyodum bizim iş yerine muayene olmaya gelmiş orda karşılaştık,Allah yazmış oldu.severek yani...akraba olunca sorun oldu mu hiç?hani akrabadan uzak durun derler ya...

valla biraz evet o söz dogru akrabadan uzak duracakmışsın ama bu sadece kaynanamgil için gecerli eşimi içinde tumuyorum çünkü eşim çooook iyi ve anlayşlı biri onu çooook seviyorum

ay özlemezmiyiz tatlım nerdeydin uzun zamandır yoktun gerci kaç gundur kimse yok ama neyse hadi gelin ya ben sıkılıyorum

geldım artık sızınleyım canlarım dun gece 11de geldım ondan oncekı gunde gece 1 de geldım ıkı gundur de acıkogretım sınavlarım vardı yogundum ama bıttı artık bugunde normal ızınlıyım kızları toplasakta geyıklensek dımı:KK9::KK9::KK9::KK9:

X