- 10 Aralık 2009
- 986
- 34
kız nerdesin nereye kayboldun bir sen varsın sende kaçtın sıkıntıdan patlıyoruuuum niye kimse yok yaaaaa
ee burdayım yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız nerdesin nereye kayboldun bir sen varsın sende kaçtın sıkıntıdan patlıyoruuuum niye kimse yok yaaaaa
ee burdayım yaaaaa
kız sohbetinede doyum olmuyor yani yazmaktan parmakların yorulmuştur
bi sohbet edek dedik bi varsın bi yoksun
iyi de ben sana cevap veriyorum sen okumuyosun heralde ben burdayım anam bacım ben olmasam zaten bu topic batacak
kız ben sana cevap vermiyorsun demedim ki sohbet açmıyorsun dedim yani sadece cevap veriyorsun işte
haaa öööle sööle yaa.tamam...sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin ne zaman anne oldun?
maşallah daha yokmuydu ben 21 yaşındayım 4 buçuk yıllık evliyim birini 18de birinide 21de anne oldum
senin eşin osmaniyenin içindenmi eşinle nasıl tanıstınız yani osmaniyeden ankara
eşin ne iş yapıyor
huu huu kimse yok mu?? :44:
hoşgeldin ben varım olur mu?
arkadslar mrb bende yenı katıldım aranıza su epidurla dogumu tavzıye edıyonuzmu pek saglıklı degıl dıyoalr felc belden asagı tutmama ıhtımalı varmış allh korusun tabı ama sızce nasıl
eşim polis ankara da çalışıyodu,bende ankara da çalışıyodum bizim iş yerine muayene olmaya gelmiş orda karşılaştık,Allah yazmış oldu.severek yani...akraba olunca sorun oldu mu hiç?hani akrabadan uzak durun derler ya...
uzun bır aradan sonra tekrar herkese merabalar canlarım naptınız benı ozledınızmı
ay özlemezmiyiz tatlım nerdeydin uzun zamandır yoktun gerci kaç gundur kimse yok ama neyse hadi gelin ya ben sıkılıyorum