- 10 Aralık 2009
- 986
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vazgeçmiş doğmayacakmış
ay dün gittim kontrole dr normal doğurursun diyo.salıya kadar doğdu doğdu doğmadı sabahtan gel dedi.açıklığa göre karar verecek...açıklık yoksa sezeryana alacak...
valla bu zmana kadar dogmadıgına göre kesin vazgecmiştir benimkide gelmeyi dusunmuyorduda zorla çıkartdık
inşallah dogar saglıcakla alırsın bebişini kucagına normal olursa nasıl dusunuyorsun epidural mi sancılı mı yinede allahım kolay dogumlar nasip etsin
allahım yardımcın olsun korkuyormusun peki pek korkuyormuşsun gibi durmuyor ama yinede sorim ben çok korkuyordumda sezeryanda epidural gercekten çok iyi ben ikisinide öyle yaptım en azından bebişini dogar dogmaz gösteriyorlar normal dogum için niye epidural dusunmuyorsun en azından fazla sancı cekmezsin ben normal olsaydı öyle dusunuyordum ama olmadı
yaa korku değil de bi tedirginlik var tabi.bilmiyoorum yaa sancıya dayanamazsam bi seçenek tabi epidural.ama sezeryan olursa kesinlikle epidural istiyorum inş.
sen napıyosun bebişler nasıl?kimse yok burda çok sıkıldım ben...
napım ben de bebişleri uyuttum şimdi sıkılma zamanı televizyonda kanalda yok sıkıntıdan attım kendimi nete dogum kontrol yöntemlerini araştırıyordum
bi kulubede gireyim dedim swet sen hataylımısın yoksa sadece orda ikametmi ediyorsun
hatayda ikamet ediyorum iş nedeniyle...Ankaralıyım aslen...
sen antepli misin?
yok ben antepli degilim bizde iş nedeniyle burdayız ben osmaniyeliyim
hadi yaaa eşimin memleketi...iş derken eşinin işi mi sen çalışmıyosun dimi?
yok ben calışmıyorum eşimin işi eee osmaniyeden memnunmusun gelin hanım
normal olursa sancılı düşünüyorum.sezeryan olursa epidurla.bakalım artık son gün salı sabahı Allah nasip ederse.o kadar taşıdım bi kaç gün daha taşırım oğluşumu napiimmm.canı sağolsun:)
arkadslar mrb bende yenı katıldım aranıza su epidurla dogumu tavzıye edıyonuzmu pek saglıklı degıl dıyoalr felc belden asagı tutmama ıhtımalı varmış allh korusun tabı ama sızce nasıl
memnunum tabii ki de...eee karşılıklı herşey....
eşin ne iş yapıyo?
allahım pişman etmesin ikinizide mutlu mesut yaşayın inşallah eşim ögretmen
amiiiiiiinnn cümlemizi inşallahh...darısı bekarlara
amiiiin amiiin şey kaç yasındasın kaç yaşında evlendin ve kaç yaşında anne olcan