- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
derfatcım geçmiş olsun çağan'a ..
bu arada y.lisansa kabul edildiiiimm
sağol canım..
ayy çok sevindimm nr güzel bi haber hadi hayırlı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derfatcım geçmiş olsun çağan'a ..
bu arada y.lisansa kabul edildiiiimm
sağol canım..
ayy çok sevindimm nr güzel bi haber hadi hayırlı olsun canım
ben geldııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinn ortakk naber?nasıl geçti günün?hangi semtteydinn?
gunum eh ıste nasıl geccek iş güçle gectı ortagam sımdı yer vermem dogru olmaz casuslar olabılır
kız varya dun yenı yenı bır suru kısıler vardı acayıp kaynastık dedım hatta bızım kızlarda burda olsaydı dıye bızı begenmıyomusun falan dedıler bana yok dedım onlarla buyudu bu geyık dedım bende cok ıyıydı baya kısıydık ılk defa
ne güzell işte sevindim canımm ne kadar kalabalık olursa o kadar çok kaynaşırız herkeslee..
eee kız sevgilinle tamamen düzeldi dimi aranız?fotolardada çok güzel çıkmışsınız
ben de geldim nasılsın cimcimeeemben geldııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
duzeldı canım ıste yuvarlanıp gıdıyoruz ya bana mor bısey almıs 1 20 boylarında tahmınlerıme gore duvara falan taklıyo emın degılım ama odama bısı almıs ne olabılır yaaaa soylemyorda ılerde daha ıyısını yaptırırz dedı sadece
yok fotograf degıl sanmıyorum mormus uff ben altın kolye ıstıyooooooooooommmmmkız fotonuzu filanmı yaptırdiki aklıma ilk o geldii
hg canım toıgımıze artık burası senınde geyık topıgıniyi akşamlar kızlarr..
ben de geldim nasılsın cimcimeeem
slm kızlar,ya ben bişi sorucamda,
aslında cinsellik bölümüne yazmam gerekir, ama yazabilmem için pro üye olmam gerekiyormuş,
bende istemiyorum,belki burda ki arkadaşlar yardım edebilir diye düşündüm
sorum ben çok isteksiz biriyim eşimde aksine çok istekli,bu konuda çok tartışmalarımız oldu
belki çevremiz farklı olsaydı boşanabilirdikte o derece yani,o na yetişebilmek için ne yapabilirim
kızlar benım hafta sonu acıkogretım sınavım var ders calısmalıyım kusura bakmayın sınavlar bıtsın hep sızınle olccam