******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

sağol canım dedim ya biraz daha düşüneyim ama eşimde mavi siyahı seviyoo bi kez yaptırmıştım çok güzel olmuştuıu

komserim(sana diyorum kokos:))
her renkten saçının her modeline bayıldıım
sana da bi nazar boncugu koyayım ooh maşallah..

işte beyaz tenli olmanın avantajları. her renk gidiyo bence :)

yaa benim de albümüm vardı. iki gün önce sildim.. çok kıskandım ama bidaha yapceem
kız yapta senıde gorek yaaa

sağol canım dedim ya biraz daha düşüneyim ama eşimde mavi siyahı seviyoo bi kez yaptırmıştım çok güzel olmuştuıu

canım senı gorunce bı tuhaf oldum sonucta bırbırımızı gormeden geyık yapıyoruz ya ıcım ısındı yaaaa
sen cok tatlısın masallah o guzel yuzunu sıyah saclarla bogma oglunda cok yakısıklı kocaanda. canım sana daha bı baska bı renk bullaım kocan bı kere daha asık olsun olmaz mı masallah omur boyu mutlu olun ınsallah
kızlar bende sevdıcegımlemı kooysamkı foto heveslendım sımdı haaa

komserim(sana diyorum kokos:))
her renkten saçının her modeline bayıldıım
sana da bi nazar boncugu koyayım ooh maşallah..

işte beyaz tenli olmanın avantajları. her renk gidiyo bence :)

cıddımısın begendınmı gercekten ya sagol tatlım suankı rengı de ıyımı yaaaaa

kıyamam canım ya sana gönderdiğim il özel msjı hatırlıyosun değilmi?sağol canım güzel dileklerin için evet oğluşumunda fotoları varr daha yenileri var ama ekleyemeyi beceremiyorum işte napayım tamam canım nasıl bi renk bulalım bana yardımcı olun barii ama kuaförde boyatamam bu ay evde kendim boyuycam ona göre bi renk seçelim ..sende koy fotolarını bakalım olmazsa silersin sonradann

komserim yakışmış yeni saç renginde
benim saçlarımda bakır.. gerçi şu an akmış bi bakır ama hemen fotosunu koyayım :)
sonra yemek yemeye gideyiiim :)

buldum buldum sana renk buldum ve cok yakısacagına da emınım ama kuafore gıtmelısın actırman gerekıyor cunku

komserim yakışmış yeni saç renginde
benim saçlarımda bakır.. gerçi şu an akmış bi bakır ama hemen fotosunu koyayım :)
sonra yemek yemeye gideyiiim :)

canım senıde gordum cok sukur hosuma gıdıyor ya sızı gormek saclarının rengı aslına tam ıstedıgım gıbı bea:81::81:

eee mıllet nere gıttı bak bende cıkıyorum haaaaaaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
ay yemek hazırladım.sonra kocacıkım geldi üşütmüş yavrum,serum taktım yatırdım onu geldim...

canım senıde gordum cok sukur hosuma gıdıyor ya sızı gormek saclarının rengı aslına tam ıstedıgım gıbı bea:81::81:

teşekkür ettim canım ama şu an aktı tabi biraz

tatlı hemşirem kocişine geçmiş olsun..

6 ziyaretçi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…