tamam yarın eklerim.seninkine bakiiimmm....
hmmmmm gördüm seniiiii...bu topic kızları hep güzel canımmmm
sağol tatlım o senin güzelliğin ama o güzelliği bizde görmek isteriz
öyle bir geçer zamanki'yi bir tek izlemeyen benim heralde
thanks yarın eklerim o zaman....ayyy şu küçük osmana bayılıyorum yaaaaa.oğluşum da ona benzesiiinnnn öyle tatlı olsun....
bacım niye izlemiyosun çok güzel bi dizi
merhabalar..ben geldim yeni üyeyim. çok güzel ve faydalı bir site. Herkese selamlar
okul zamanı akşam 10-11 arası geliyodum eve. kursum vardı okuldan sonra bide.. tv izlemeye dermanım olmuyodu direk uyku. çünkü sabahta 7 de kalkıyodum.
e haliyle bütün bölümleri kaçırdım
bi ara netten izliyim dedim, herkesin dilinde bi küçük osman.. baktım olcak gibi değil. izle izle bitmez :)
şimdi izleyince sürekli anneme bu kim, bu niye böyle yapıyo diye sormaktan kadına diziyi izletmiyorumvazgeçtim izlemiyorum
söyle bakalım yoksa o 7 ziyaretçiden biri sen miydin
hoşgeldin canımgerçekten kk iyiki var. [/QUO
hoşbulduk:) siteyi takip ediyordum ama burayı şimdi keşfettim. bu arada alıntı yapabildimmi acaba bilemiyorum?
yapamamışım ya. alıntı nasıl yapılıyor kızlar?
merhabalar..ben geldim yeni üyeyim. çok güzel ve faydalı bir site. Herkese selamlar
hoşbulduk:) birçok konuda faydalandım siteden. ama üye değildim. forum başlıklarında keşif yaparken burayı gördüm. ee hep okumak olmuyor paylaşmak da lazım demi..
ıkınızde hosgeldınız kızlar bugun benım dzım var reklam oldugu ıcın geldım ne var ne yok bı bakayım dedım yaw
geyıklcılerım ben yatıyorum cunku yarın 5 te kalkcam ıs var anladınız sız onu hoscakalın optummmm kulagımıı cınlatın bol bol