******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

merhabalar..ben geldim yeni üyeyim. çok güzel ve faydalı bir site. Herkese selamlar

bacım niye izlemiyosun çok güzel bi dizi

okul zamanı akşam 10-11 arası geliyodum eve. kursum vardı okuldan sonra bide.. tv izlemeye dermanım olmuyodu direk uyku. çünkü sabahta 7 de kalkıyodum.
e haliyle bütün bölümleri kaçırdım
bi ara netten izliyim dedim, herkesin dilinde bi küçük osman.. baktım olcak gibi değil. izle izle bitmez :)
şimdi izleyince sürekli anneme bu kim, bu niye böyle yapıyo diye sormaktan kadına diziyi izletmiyorum vazgeçtim izlemiyorum

haklsın canım çalışırken bende izleyemiyordum şincik ev hanımı oldukta izleyebiliyorum yoksa nerde ama eşimin evde olduğunda izleyemiyorum

kızlar ben çıkıyorumm eşim geliyo yemek hazırlıycam yarında kib ALLAH a emanet olun hepinizi çok öpüyorum iyi geceler

Son düzenleme:
hoşbulduk:) birçok konuda faydalandım siteden. ama üye değildim. forum başlıklarında keşif yaparken burayı gördüm. ee hep okumak olmuyor paylaşmak da lazım demi..

geyıklcılerım ben yatıyorum cunku yarın 5 te kalkcam ıs var anladınız sız onu hoscakalın optummmm kulagımıı cınlatın bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…