******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

ben de allah kısmet ederse staja başlıyorum yarın :)
y.lisans mülakatım da iyi geçti ama bakalım torpilliler yoksa beni almaları lazım

kızlarr yarın saç boyası alıp saçımımavi siyaha boyayacağım kendi saç rengim koyu kestane

koyu renkten donmeyecegıne emınnsen boyat tabı canım da neden mavı sıyah ya cok bogmazmı

canım daha önce bi çok renge boyadım hatta düğünde kırmızıydı saçlarımm albümümde olacak fotolarım ya hem mavi siyahı seviyorum hemde dip boyam çıktığında çok çirkin durmayacağını düşümüyorum bide kendimiz boyayaycağız tutturma açısındada düşündüm

amin canım . teşekkür ederim

dimi

beyaz tenliysen siyah çok yakışır.
bide sonra pişman olmak yok ama siyahtan dönmek zor biliyosun :)

bak işte kafamı karıştırdınız ya pişman olursam bi kez daha düşüneyimm

pekı sen benım yenı saclarımı gordun mu dur ben senın albumune bır bakayım kzlar benı ekleyın benımde albumum var benı merak eden arkadaslar

bak işte kafamı karıştırdınız ya pişman olursam bi kez daha düşüneyimm
şimdi baktım albümüne. maşallah diyim çok tatlısıın
siyah yakışır bence o yönden sorun yokta, hemen sıkılırsan o renkten o açıdan sorun olur :)
mesela ben öyleyim. saçımı boyatır eve gelirim, acaba sonra ne renge boyatsam diye düşünürüm
artık bıraktım boyatmıcam :86:

yaa benim de albümüm vardı. iki gün önce sildim.. çok kıskandım ama bidaha yapceem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…