- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 35
evet canım oooohhh halaylar cekcez
hadi bakalım
biraz da bundan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım oooohhh halaylar cekcez
hadi bakalım
biraz da bundan
ben geldim kızlarr
hg derfatım ortagım
hoşbulduk canımm yarın iş başıymışş özliycez senii[/QUOTEaksam eve gelır gelmez gırcem kızlar kulagımı cınlatın bol bol haaa
hoşbulduk canımm yarın iş başıymışş özliycez senii[/QUOTEaksam eve gelır gelmez gırcem kızlar kulagımı cınlatın bol bol haaa
yarın bende yokum şekerim bende artık perşembe gelirim sohbete
kızlarrr birazdan öyle bir geçer zamanki başlıycakk
yarın bende yokum şekerim bende artık perşembe gelirim sohbete
kızlarrr birazdan öyle bir geçer zamanki başlıycakk
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unutmusum ben ama nettende ızlayebılırım sohbette kalacakssanız
ben de allah kısmet ederse staja başlıyorum yarın :)
y.lisans mülakatım da iyi geçti ama bakalım torpilliler yoksa beni almaları lazım
ben de allah kısmet ederse staja başlıyorum yarın :)
y.lisans mülakatım da iyi geçti ama bakalım torpilliler yoksa beni almaları lazım
kızlarr yarın saç boyası alıp saçımımavi siyaha boyayacağım kendi saç rengim koyu kestane
amin canım . teşekkür ederiminş canım hakkında hayırlısı neyse o olsun
dimisenı almayanın aklına ..............
beyaz tenliysen siyah çok yakışır.kızlarr yarın saç boyası alıp saçımımavi siyaha boyayacağım kendi saç rengim koyu kestane
koyu renkten donmeyecegıne emınnsen boyat tabı canım da neden mavı sıyah ya cok bogmazmı
amin canım . teşekkür ederim
dimi
beyaz tenliysen siyah çok yakışır.
bide sonra pişman olmak yok ama siyahtan dönmek zor biliyosun :)
canım daha önce bi çok renge boyadım hatta düğünde kırmızıydı saçlarımm albümümde olacak fotolarım ya hem mavi siyahı seviyorum hemde dip boyam çıktığında çok çirkin durmayacağını düşümüyorum bide kendimiz boyayaycağız tutturma açısındada düşündüm
pekı sen benım yenı saclarımı gordun mu dur ben senın albumune bır bakayım kzlar benı ekleyın benımde albumum var benı merak eden arkadaslar
şimdi baktım albümüne. maşallah diyim çok tatlısıınbak işte kafamı karıştırdınız ya pişman olursam bi kez daha düşüneyimm