******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

:KK60::KK60::KK60::KK60:ha haaaaaa çok güldüm valla.tamam ne zaman gidiyoz güzin abla????????
bı an once gıtmelıyız gulum yoksa kendılıgınden dogacak senınkı:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

sende hiç yok galiba canım vallahi bize derken sonra sıksık sen dogurma :KK66::KK66:
ben bekarım canım bılmem ben bı anda hepsını aradan cıkarıp soyle 3uz 4uz falan ıstıyorum bılıyonmu:KK36::KK36::KK36::KK36:

okul bitti hemen evlendim hemen hamile kaldım (burya yazınca fark ettim ne acelem varmış)

gezin tozun anam bacım niye sıkılıyonuz evde...:KK53::KK53:
kımle gezek canım yaaa arkadalarım hep evlı sevgulumde calısıo

kız sen niye canını sıkıyorsun bekarsın bekarlık sultanlık nişanlılık vezirlik evlilik rezillik yani
bılemem yasamadan anlayamam sımdılık

okul bitti hemen evlendim hemen hamile kaldım (burya yazınca fark ettim ne acelem varmış)

benım okul bıttı 2 yılda meslekte calıstım hatta 3. yılımdayım meslekte benım zamanım gelmıs dımı evlenmeye:KK52::KK52::KK52::KK52:
ya abla maddi durumu bi düzeltebilsem, önce kaşlarımı aldırıcam sonra dipleri boyatcam, sonrada sokağa atcam kendimi :KK52: kredi kartı borçlarım geldide :KK17:

ya benim kaşlarım orman oldu nasıl olsa evdeyim diye nadasa bıraktım, iyice kalınlaştı yahuuu:KK52:
ya ben evde bıle oyle duramıyorum ama kendım alıyorum kaslarımı hıc kuafore gıtmedım ben. bu arada kaslarımın dıbı gelms boyalıda kendılerı neyle acablırım kuafore gıtmeye usenıyorumda

benım okul bıttı 2 yılda meslekte calıstım hatta 3. yılımdayım meslekte benım zamanım gelmıs dımı evlenmeye:KK52::KK52::KK52::KK52:

ya ben evde bıle oyle duramıyorum ama kendım alıyorum kaslarımı hıc kuafore gıtmedım ben. bu arada kaslarımın dıbı gelms boyalıda kendılerı neyle acablırım kuafore gıtmeye usenıyorumda

benim ablam sarartıcıyla açıyordu, saçının rengine göre 5 10 dk arası bekletiyordu

ayy çok şukur kaş derdim yok boya derdim yok bebişlerim olmasa atardım kendimi dışarıya kocacım işten gelene kadar gezer tozardım sıkıntı stres kalmazdı ne güzel olurdu valla

[QUOTE

zamanın gelmiş :)

şu alttaki bebek kaç haftalık çocuk kaç aylık filan gösterilen şemayı bi türlü yapamadım yaa :KK43: lilypie

kızlar benı daha yakından tanımak ıstersenız benı ekleyın bu forumdan bı kac tane fotom var bakın ıste bana albumler kısmına koymustum

[QUOTE

zamanın gelmiş :)

şu alttaki bebek kaç haftalık çocuk kaç aylık filan gösterilen şemayı bi türlü yapamadım yaa :KK43: lilypie

onu hamişlere sormak lazıımm

X