- 10 Aralık 2009
- 986
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende 22 yasındayım ne yapacagımı sasırmıs durumdayım
sıkı can ıyıdır kolay kolay cıkmaz
bı an once gıtmelıyız gulum yoksa kendılıgınden dogacak senınkıha haaaaaa çok güldüm valla.tamam ne zaman gidiyoz güzin abla????????
ben bekarım canım bılmem ben bı anda hepsını aradan cıkarıp soyle 3uz 4uz falan ıstıyorum bılıyonmusende hiç yok galiba canım vallahi bize derken sonra sıksık sen dogurma
gezin tozun anam bacım niye sıkılıyonuz evde...
ya abla maddi durumu bi düzeltebilsem, önce kaşlarımı aldırıcam sonra dipleri boyatcam, sonrada sokağa atcam kendimi kredi kartı borçlarım geldide
ayyyy canım benim ondan mı kapandın evee
okul bitti hemen evlendim hemen hamile kaldım (burya yazınca fark ettim ne acelem varmış)
kımle gezek canım yaaa arkadalarım hep evlı sevgulumde calısıogezin tozun anam bacım niye sıkılıyonuz evde...
bılemem yasamadan anlayamam sımdılıkkız sen niye canını sıkıyorsun bekarsın bekarlık sultanlık nişanlılık vezirlik evlilik rezillik yani
okul bitti hemen evlendim hemen hamile kaldım (burya yazınca fark ettim ne acelem varmış)
ya abla maddi durumu bi düzeltebilsem, önce kaşlarımı aldırıcam sonra dipleri boyatcam, sonrada sokağa atcam kendimi kredi kartı borçlarım geldide
ya ben evde bıle oyle duramıyorum ama kendım alıyorum kaslarımı hıc kuafore gıtmedım ben. bu arada kaslarımın dıbı gelms boyalıda kendılerı neyle acablırım kuafore gıtmeye usenıyorumdaya benim kaşlarım orman oldu nasıl olsa evdeyim diye nadasa bıraktım, iyice kalınlaştı yahuuu
kımle gezek canım yaaa arkadalarım hep evlı sevgulumde calısıo
bılemem yasamadan anlayamam sımdılık
benım okul bıttı 2 yılda meslekte calıstım hatta 3. yılımdayım meslekte benım zamanım gelmıs dımı evlenmeye
ya ben evde bıle oyle duramıyorum ama kendım alıyorum kaslarımı hıc kuafore gıtmedım ben. bu arada kaslarımın dıbı gelms boyalıda kendılerı neyle acablırım kuafore gıtmeye usenıyorumda
benim ablam sarartıcıyla açıyordu, saçının rengine göre 5 10 dk arası bekletiyordu
kımle gezek canım yaaa arkadalarım hep evlı sevgulumde calısıo
bılemem yasamadan anlayamam sımdılık
benım okul bıttı 2 yılda meslekte calıstım hatta 3. yılımdayım meslekte benım zamanım gelmıs dımı evlenmeye
ya ben evde bıle oyle duramıyorum ama kendım alıyorum kaslarımı hıc kuafore gıtmedım ben. bu arada kaslarımın dıbı gelms boyalıda kendılerı neyle acablırım kuafore gıtmeye usenıyorumda
[QUOTE
zamanın gelmiş :)
şu alttaki bebek kaç haftalık çocuk kaç aylık filan gösterilen şemayı bi türlü yapamadım yaa lilypie
kızlar benı daha yakından tanımak ıstersenız benı ekleyın bu forumdan bı kac tane fotom var bakın ıste bana albumler kısmına koymustum
[QUOTE
zamanın gelmiş :)
şu alttaki bebek kaç haftalık çocuk kaç aylık filan gösterilen şemayı bi türlü yapamadım yaa lilypie
onu hamişlere sormak lazıımm
tabikideeee, face falan varsa ordanda ekleyelim
tabikideeee, face falan varsa ordanda ekleyelim