Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepısnı okudunmu canım aslında bu geyık topıgımde bunlardan bahsetmek ıstemzdım ama konu acıldı ve ılerledı ıste sen tecrubelısındır ben napıyım suan son mesajına karsılık vermedımseldacım ne kadar sevsende sakın iktidar olmasına izin verme sonunda çok üzülürsün herşey sevgi değil canım bunu evliler daha iyi bilir kendini ezdirme sakınn
hosgeldın gulum tabıkı katılabılırsın ne demek tekrar hosgeldın sefalar getırdınne güzel sohbeti ilerletmişsiniz kızlar bende katılabilir miyim bu arada topiğin hayırlı olsun (=
sız nıye ayrıldınız pekı allah bırlestırsın
biz 4,5 yıllık bir ilişkiye son verdik cnm 1,5 yıl asker bekledim ben sorası hüsran allah kimseye aşk acısı vermesin ben 10 günde 4 kilo verdim
hepısnı okudunmu canım aslında bu geyık topıgımde bunlardan bahsetmek ıstemzdım ama konu acıldı ve ılerledı ıste sen tecrubelısındır ben napıyım suan son mesajına karsılık vermedım
hosgeldın gulum tabıkı katılabılırsın ne demek tekrar hosgeldın sefalar getırdın
hepısnı okudunmu canım aslında bu geyık topıgımde bunlardan bahsetmek ıstemzdım ama konu acıldı ve ılerledı ıste sen tecrubelısındır ben napıyım suan son mesajına karsılık vermedım
hosgeldın gulum tabıkı katılabılırsın ne demek tekrar hosgeldın sefalar getırdın
ne oldu kız anlatsana nıye aglıyorsun sımdı bırı bısımı dedıokudum canım ama moralim çok bozuk şimdi ona çok yorum yazamıycam benim derdim çok büyük çok kötüyüm şu anda ağlamnaktan gözlerim acıdı
hoşbulduk.... =)[/QUOTE
sende topıgın en dertlı guunune denk geldın canım
ne oldu kız anlatsana nıye aglıyorsun sımdı bırı bısımı dedı
hoşbulduk.... =)[/QUOTE
canım olmaz burda anlatamam ailevii ama içim yanıyoo
bızımkıde 4 yıllık canım yaaa
hoşbulduk.... =)[/QUOTE
Evet biraz öyle oldu
canım olmaz burda anlatamam ailevii ama içim yanıyoo
pekı ıstersen ozelden yaz tatlım sıkma canını herneyse konu
ben kolay koolay vazgeçmm ondan ve de unutamam zatn cnm yaa
valla bende unutamam asıgım sırılsıklam
yuuuf Yuuuuf yuuuuuuuf
kIzlar walla 25 mesajI doldurmaya calIsIyorum....
kızlar bu pazar benım dogum gunumu
iyi ki doğdun o zaman.......