******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

dogru soyluyorsunda oylede olmuyor ıste offff suan gozum yaslı haaaaaaaa:KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:
dovecem sımdı bu erkek mılletını sımdı aranızdan bırıde cıkıp demesın yoo yooo her erkek oyle degıl benım kı cok farklı ıyyyyyyypffff:KK43::KK43::KK43::KK43:

cnm peki böyle bi insana neden katlanıyosun ....

bende salak salak sunu yazdım askmelegı

candan ercetın sensızlık dınle hep benı hatırla ne dıyecegımı bılmıyorum bunada alısır bedenım

oda sunu yazdı

senı hatırlamak ıcın parcanın ne adı onemlı ne soyleyenı unutulan sey hatırlanır unutma

(bu arada bı yandanda o parcayı dınlıyorum :78::78::78:

bende salak salak sunu yazdım askmelegı

candan ercetın sensızlık dınle hep benı hatırla ne dıyecegımı bılmıyorum bunada alısır bedenım

oda sunu yazdı

senı hatırlamak ıcın parcanın ne adı onemlı ne soyleyenı unutulan sey hatırlanır unutma

(bu arada bı yandanda o parcayı dınlıyorum :78::78::78:

cnm ben yanlış mı anladım bilmiyorum ama erkek arkadaşın senden ayrılmayı zaten göze almış kafaya koymuş ne bilim güçlü ol en azından güçlü görün cnm karşısıda değmez elbet unutursun insağ oğluyuz neleri unutmadık nelere allışmadık ki....daha hayatın başındasın daha neler yaşıycaksın yazık değilmi daha şimdiden bu kadar sıkın be güzelim ..

cnm ben yanlış mı anladım bilmiyorum ama erkek arkadaşın senden ayrılmayı zaten göze almış kafaya koymuş ne bilim güçlü ol en azından güçlü görün cnm karşısıda değmez elbet unutursun insağ oğluyuz neleri unutmadık nelere allışmadık ki....daha hayatın başındasın daha neler yaşıycaksın yazık değilmi daha şimdiden bu kadar sıkın be güzelim ..

sımdı bana soyleyın sunu yazdı ne yazayım ben

bız bır cumleydık canım
bu cumleye hıc nokta koymadık
her dara dustugumuzde bı nefesledık vırgulle gecıstırdık yıne bır vırgulluk yerdeyız
nefes nefeseyız
ya vırgul koycaz yıne
ya nefesımız kesılıp noktayı koycaz
sen ne dıyorsun benım ne ıstedıgımı bılıyorsun
noktayımı vırgulumu koyardın

sımdı bana soyleyın sunu yazdı ne yazayım ben

bız bır cumleydık canım
bu cumleye hıc nokta koymadık
her dara dustugumuzde bı nefesledık vırgulle gecıstırdık yıne bır vırgulluk yerdeyız
nefes nefeseyız
ya vırgul koycaz yıne
ya nefesımız kesılıp noktayı koycaz
sen ne dıyorsun benım ne ıstedıgımı bılıyorsun
noktayımı vırgulumu koyardın

valla cnm seninkinin ne yapmaya çalıştığını ben anlamadım valla bu ayrılmak mı istiyo yoksa seni kendine yalvartmak kölesi gibi görmek mi istiyo anlamadım hakkında hayırlsıı......içinden geleni yazzz...

valla cnm seninkinin ne yapmaya çalıştığını ben anlamadım valla bu ayrılmak mı istiyo yoksa seni kendine yalvartmak kölesi gibi görmek mi istiyo anlamadım hakkında hayırlsıı......içinden geleni yazzz...

yok kendı ıktıdar olursa ancak yürür bunu demek ıstıyor bana dıyorkı annen nasıl babanın heybetınden korkuyorsa sende oyle olcan suna bakarmısın yaaa bana sakın ben calısıyorum benım param var ıstedıgımı yaparım ıstedıgım ederım deme dıyor daha evlenmeden

yok kendı ıktıdar olursa ancak yürür bunu demek ıstıyor bana dıyorkı annen nasıl babanın heybetınden korkuyorsa sende oyle olcan suna bakarmısın yaaa bana sakın ben calısıyorum benım param var ıstedıgımı yaparım ıstedıgım ederım deme dıyor daha evlenmeden

öncelikle sen böyle bi erkekle yapabilirmisin onu düşün cnm öyle karar ver devam mı ediceksin bitiricekmisin am asla seni yıpratmasına izin verme inan değmez.....

öncelikle sen böyle bi erkekle yapabilirmisin onu düşün cnm öyle karar ver devam mı ediceksin bitiricekmisin am asla seni yıpratmasına izin verme inan değmez.....

bılmıyorum bu seferde ben rest ceksem dıyorum ama temellı kaybetmekten korkuyorum aman nerden acıldı bu konu ya neyse bosverrrrrr
hayat devam edıyorrrr:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

kızlar sevdıcegımın son mesajı bu oldu ban

bu sozler senınde umıdını kestıgını gosterıyor
benden bu kadar dıecegımı dedım fazlasıyla
ne sen ınadından vazgecıyorsun
ne ben vazgecerım buraya kadar

ne kayantmışsınız hee bakamadım geçmişe çocuklarıma sütlaç yapıp gelip okuycam çok yazmayın :KK52:
öpüyorum herkesii :KK69:

seldacım ne kadar sevsende sakın iktidar olmasına izin verme sonunda çok üzülürsün herşey sevgi değil canım bunu evliler daha iyi bilir kendini ezdirme sakınn

X