******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

gülme kıs uyuz karı söle bakem evlimisin bekarmısın sana ona göre dua ediim :KK33::KK33:

bekarım sevgılım vardı suan bana sunu yazmıs

her an karsımda gorsemde senı
kendıme pranga vurmasınıda bılırım
beceremıyoruz sen beceremıyorsun anlıyomusun
anın anını tutmuyo
benım ıktıdar olmadıgım bı ılıskı benı yıpratıyor sende yıpranıyorsun halıyle

bunu yazdı napıyım ben sımdı aglamamak ıcın dısımı sıkıyorum

bekarım sevgılım vardı suan bana sunu yazmıs

her an karsımda gorsemde senı
kendıme pranga vurmasınıda bılırım
beceremıyoruz sen beceremıyorsun anlıyomusun
anın anını tutmuyo
benım ıktıdar olmadıgım bı ılıskı benı yıpratıyor sende yıpranıyorsun halıyle

bunu yazdı napıyım ben sımdı aglamamak ıcın dısımı sıkıyorum

ay cnm noluyo böle kıs şok oldum bu mesaj ne sen kaç yaşındasın ve seni bu kadar kimsenin yıpratmasına izin verme cnm ya ......

ay cnm noluyo böle kıs şok oldum bu mesaj ne sen kaç yaşındasın ve seni bu kadar kimsenin yıpratmasına izin verme cnm ya ......

22 yasındayım canım bana en son kapı orda falan demıstı cok rahat rest cekıyordu yanı aslında hıc keyfım yokta bellı etmemeye calsıyorum

22 yasındayım canım bana en son kapı orda falan demıstı cok rahat rest cekıyordu yanı aslında hıc keyfım yokta bellı etmemeye calsıyorum

cnm olurmu sen dök içini dinlerim her zaman ama bu kim ki ya sana bunları yapıyo bu hayatta ilk olarak kendine değer ver sahip çık cnm inan sana kendinden başka kimsenin faydası olmaz öyle bi an geliyoki etrfımızda bu kadar çok insan varken bile öyle bi an geliyo ki yanlız olduğumzuu anlıyoruz öncelikle kendine değer ver ve seni kimsenin üzmesine izin verme ......

cnm olurmu sen dök içini dinlerim her zaman ama bu kim ki ya sana bunları yapıyo bu hayatta ilk olarak kendine değer ver sahip çık cnm inan sana kendinden başka kimsenin faydası olmaz öyle bi an geliyoki etrfımızda bu kadar çok insan varken bile öyle bi an geliyo ki yanlız olduğumzuu anlıyoruz öncelikle kendine değer ver ve seni kimsenin üzmesine izin verme ......

dogru soyluyorsunda oylede olmuyor ıste offff suan gozum yaslı haaaaaaaa:KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:
dovecem sımdı bu erkek mılletını sımdı aranızdan bırıde cıkıp demesın yoo yooo her erkek oyle degıl benım kı cok farklı ıyyyyyyypffff:KK43::KK43::KK43::KK43:

X