- 22 Nisan 2010
- 2.045
- 12
nasılsın kokoscummm..........
ıyıyım ask melegıcım sen nasılsın gulum naptın bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın kokoscummm..........
ıyıyım ask melegıcım sen nasılsın gulum naptın bugun
çok uykusuzum miğdem bulanıyo halsizlik var cnm ya hastaneyle uğraştım bi sürü kan ver dünyam şaştı resmen yemekte yiyemedim miğdem bulandı ruh gibiyim şu an
aaaa neyın var ask melegı :26::26::26:
gecmıs olsun gulum yaaa:85::85::85:
üzerine afiyet az biraz 2 ci kez hamileyim de
abooooooooooooooooooooooo o zaman alkısss
ne guzel masallah
ılk cocugun suan kac yasında pekı
9 aylık
ayyyy ınanmıyorum:26::26::26::26:
kazayla mı oldu ısteyerek mı araları cok yakın daha yasına bıle gırmemıs bebısınız
iş kazası cnm kısmet oldu artık napalım ikisi bir büyiycek 1 buçuk yaş olucak aralarında :))
saglık olsun demek duser hayırlısı olsun allah kolaylık versın sana canım sabrınıda versın ınsallah akıllı olurlar
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
gülme kıs uyuz karı söle bakem evlimisin bekarmısın sana ona göre dua ediim
bekarım sevgılım vardı suan bana sunu yazmıs
her an karsımda gorsemde senı
kendıme pranga vurmasınıda bılırım
beceremıyoruz sen beceremıyorsun anlıyomusun
anın anını tutmuyo
benım ıktıdar olmadıgım bı ılıskı benı yıpratıyor sende yıpranıyorsun halıyle
bunu yazdı napıyım ben sımdı aglamamak ıcın dısımı sıkıyorum
ay cnm noluyo böle kıs şok oldum bu mesaj ne sen kaç yaşındasın ve seni bu kadar kimsenin yıpratmasına izin verme cnm ya ......
slm kızlar noluo burda hüzün çökmüş
22 yasındayım canım bana en son kapı orda falan demıstı cok rahat rest cekıyordu yanı aslında hıc keyfım yokta bellı etmemeye calsıyorum
slm kızlar noluo burda hüzün çökmüş
cnm olurmu sen dök içini dinlerim her zaman ama bu kim ki ya sana bunları yapıyo bu hayatta ilk olarak kendine değer ver sahip çık cnm inan sana kendinden başka kimsenin faydası olmaz öyle bi an geliyoki etrfımızda bu kadar çok insan varken bile öyle bi an geliyo ki yanlız olduğumzuu anlıyoruz öncelikle kendine değer ver ve seni kimsenin üzmesine izin verme ......