ohh ne güzel elinde mesleğin varmış canım..evet teyzesi hediye verdi ama o ağladıkça bende ağlıyodumm
canım sen batıkentte oturmuyomusun yaa
kızzz annelerimiz yozgatlıymışş bak toprak çekti demekki o yüzden sana bu kadar ısındımm
benımkıde bana dıyorkı ben calısıyorum sunu yaparım bunu yaparım benım maasım var sakın deme dıyo ya daha evlenmedenişim olmasa zaten aldatılmayı muhtemelen kabullenir boşanamazdım..
hehehhe hadi yaaa. ben orayi kacirmisim.batikentte deilim canim. oyuzden ugur mumcu diince atladim. ben ugur mumcunun gercek evinin o taraflardayim. o caddenin adida ugur mumcu
aşk yok mu aşkk[/QUOTE
ask var ask
bende oyle dedım ıcımden bu yuzden ısındık dıye bılıyomusun
wuu maşallahh o zaman
işim olmasa zaten aldatılmayı muhtemelen kabullenir boşanamazdım..
bende oyle dedım ıcımden bu yuzden ısındık dıye bılıyomusun
aşk yok mu aşkk
benımkıde bana dıyorkı ben calısıyorum sunu yaparım bunu yaparım benım maasım var sakın deme dıyo ya daha evlenmeden
ben ugur mumcu mahallesını demıstım yaaa
bızde cok memnun olduk hadı gorusuruz ıyı geceler
kadın olmak ıste
geldım ama benı karsılamadın julıa cım benım
wuu maşallahh o zaman
wwwoouuuuuuuuuuuuuu yaaaaa
o yüzden dedimm canım bende eşimel 6 yıllık beraberlikten sonra evlendik ama çok şükür eşim bana çok bağlıı yapmaz asla yaa ama senin durumunda olsaydım boşanırdımm bi işe girerdim bende
çok ayıp git bi bak bakalım karşılamışmıyım karşılamamışmıyım
amın amın amınben de 7 yıllık birliktelikten sonra evlendim işin acı tarafı.. allah korusun rabbim kimseye yaşatmasın öyle bi şey..
selam kk şekerlerı aranızda yenıyım banada yer var mı
ben de 7 yıllık birliktelikten sonra evlendim işin acı tarafı.. allah korusun rabbim kimseye yaşatmasın öyle bi şey..
hoş geldin, eskiden en yeni benden şimdi tahtımı sana devrediyorum :))