- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
hg hılal sevgı dolu topıgımıze
kızlarr ben kaçıyorum bu defaa eşim aradı çıkıyomuşş sofrayı hazırlayayım fırsat bulursam gelirim yine hepinizi çok öpüyorum gelemezsem iyi geceler hepinizee
merebayın muhabbetiniz bol olsun
ama bak cocugunuz var allahtan tahdını ona bırakmıs
yahu şu tırnak ebrusundan yapıyım dedim oje dağılmıyo suda top top kalıyo nedense
amann canım öle tabidee ben eşimlede vakit geçirmek istiyorum eskisi gibi gezmek tozmak yürümekk vss
LİMON ÇİÇEKLERİ'nin Videoları: BU DA TIRNAK EBRUSU :) | Facebook
burdan bak istersen çook güzell uğraştırıyor ama değiyor...kolay gelsin
LİMON ÇİÇEKLERİ'nin Videoları: BU DA TIRNAK EBRUSU :) | Facebook
burdan bak istersen çook güzell uğraştırıyor ama değiyor...kolay gelsin
teşekkür ederim canım çok incesin ama benim ojem suya damlar damlamaz kalıp gibi kalıyo yayılmıyo
evet baya ugrastırıor tek tek yapman lazım ama benım pek hosuma gıtmedı yaaa senın gıttımı
canım ben hiç denemedim yapmadım yanii ama görüntüsü hoşuma gitti başka renklerle daha güzel olabilir bencee :)
hımmm kullanılan ojeden mi kaynaklanıyor acaba ??
merhaba kızlar
smileyler gelmiş geri
bugün aranızda olamıcam, yarın mülakatım var :18:, gün boyu ders çalışıcam .. dualarınızı eksik etmeyin. beni unutmayın . öptüm hepinizi
gunaydın canım ben bıraz gec uyandım ama gunaydın naptıngünaydın hanımlarr sizden sonra oğlum uyandı ve bidaha uyumadı yemek filan yedikten sonra eşim yattı ben çağanla kaldım 2ydi sanırım yattğımda sabahta 8 de uyandım eşime kahvaltı hazırlıyorum işe gidecek birazdann
merhaba kızlar
smileyler gelmiş geri
bugün aranızda olamıcam, yarın mülakatım var :18:, gün boyu ders çalışıcam .. dualarınızı eksik etmeyin. beni unutmayın . öptüm hepinizi
gunaydın canım ben bıraz gec uyandım ama gunaydın naptın
canım basarılar dılerım