tamam tatlım ıslerını hallet salata falan yapacaksan ıhmal etme sen kcanı
yok canım ihmal etmem gece yeni başlıyo daha bizim içinn....kendisi hemen hemen hergün böyle geç gelirdee ..daha burdayım eşim çıkınca yaparım salatayıı yemeklerim hazır zaten ısıtıcam başka işim yok yorulmuşum ama belim ağrıyoo
yok canım ihmal etmem gece yeni başlıyo daha bizim içinn....kendisi hemen hemen hergün böyle geç gelirdee ..daha burdayım eşim çıkınca yaparım salatayıı yemeklerim hazır zaten ısıtıcam başka işim yok yorulmuşum ama belim ağrıyoo
nasıl yanı??? ........................
ilk evliliğim aldatma yüzünden bitti canım..
şimdi 2.kez evleniyorum, eşim yabancı damat :)
kac yasındasın derfat nerelısın aslen ıyıce kaynasalım yaw
seniiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hınzır
ilk evliliğim aldatma yüzünden bitti canım..
şimdi 2.kez evleniyorum, eşim yabancı damat :)
muhakkak canım :*
eşim eve geliyo kızlar ben kaçarrr...yarın sabah belki uğrayabilirim onun dışında muhtemelen giremem yarın.ertesi gün görüşürüz tabiii dopurmazsam....memnun oldum tanıştığıma öptüm siziunutmayın beni.doğurursam da haber veririm.byeeeeee
umarım ccccooooook ama cooook mutlu olursun tatlım nasıl tanısdınız kızzzz
bızde cok memnun olduk hadı gorusuruz ıyı gecelereşim eve geliyo kızlar ben kaçarrr...yarın sabah belki uğrayabilirim onun dışında muhtemelen giremem yarın.ertesi gün görüşürüz tabiii dopurmazsam....memnun oldum tanıştığıma öptüm siziunutmayın beni.doğurursam da haber veririm.byeeeeee
kadın olmak ısteyok kızzz uykum geliyo geç oluyuyoo uyuyakalıyorum oda isyan ediyo aslında ama yapcak bişey yok hergün sabahın köründe kalkıyorumm
gelmiş bileeee kokoşcum =)
hım evet bakmıştım konuna inş bu evliliğinde öutlu olursun canımm ikizlerin ne kadarlık?
9.5 aylık oldular teyzesi :) insanın çocuğu olunca zaman çok çabuk geçiyo yahu :)
kızlar azaldık forumda bırer bırer cekılıyo mıllet
tşekkür ederim canım hepimiz çok mutlu oluruz dilerim ki..
aynı firmada çalışıyoduk, o ispanyol, ispanya da onların şirketinde bir seminerde tanıştık, ben başlarda sıcak bakmıyodum sonra o türkiyeye geldi öyle gelişti her şey :)
eee seldacım kocalar yavaş yavaş gelmeye başladılar birazdan bende çıkıcam