******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

gözümüzün önünde büyümelerine rağmen inanasım gelmiyo benim, şimdi dış çıkarma evresindeyiz biz :)

ayy bilirim o dönemlerii çok zorr çağan ilk dişini evlilik yıldönümüzün olduğu gece çıkardı sabah kadar ağlamıştıı evlilik yıldönümümüz burnumuzdan gelmiştii..canım sen çalışıyosun sanırımm ee çocuklara kim bakıyo?bide ne işle uğraşıyosun?

kızlarrr ya tek ben kendimi tanıttım ama olmazkii çok ayıpppp cık cık cıkk

ayy bilirim o dönemlerii çok zorr çağan ilk dişini evlilik yıldönümüzün olduğu gece çıkardı sabah kadar ağlamıştıı evlilik yıldönümümüz burnumuzdan gelmiştii..canım sen çalışıyosun sanırımm ee çocuklara kim bakıyo?bide ne işle uğraşıyosun?

sağ olsun çok iyi bir bakıcımız var orta yaşlarda her açıdan çok memnunum allah razı olsun.. evet ben doğumdan hemen sonra işe başlamak zorunda kaldım.. endüstri mühendisiyim ben..
oğlunuz size evlilik yıl dönümü hediyesi vermiş fena mı annesi :)))

o zaman ben kendimi kısaca tanıtayım bi kere ismim deryaa 26 yaşındayımm 3 yıllık evliyimm 22 aylık dünya tatlısı bi oğlum var hamile olana kadar çalışıyodum ama hamileliğim kötü geçince çıktım iştenn şimdi oğluma bakıyorum ankarada oturuyorumm anne yozgat baba çorumlu eşimde yozgatlı ben ankara doğumluyumm aklıma gelen bunlar dahada özele giremiyorum buradan

canım bende 22 yasındayım bıldıgın gıbı polisim 3. yılım meslekte.dogma buyume ankaralıyım aslen kırıkkalelıyım annem yozgatlı babam kırıkkallelı

oğlum çok mızmızlanıyo geceleri hep ayaktayız ama kızım 2 tane çıkardı o daha rahat şimdi..

dişiniz hayırlı olsun canım darısı oğluna olsun inşş oda biran önce çıkarıp rahatlar yavrumm bizimkide azıları çıkarıyoo çok huzursuz

oğlum çok mızmızlanıyo geceleri hep ayaktayız ama kızım 2 tane çıkardı o daha rahat şimdi..

dişiniz hayırlı olsun canım darısı oğluna olsun inşş oda biran önce çıkarıp rahatlar yavrumm bizimkide azıları çıkarıyoo çok huzursuz

sağ olsun çok iyi bir bakıcımız var orta yaşlarda her açıdan çok memnunum allah razı olsun.. evet ben doğumdan hemen sonra işe başlamak zorunda kaldım.. endüstri mühendisiyim ben..
oğlunuz size evlilik yıl dönümü hediyesi vermiş fena mı annesi :)))

ohh ne güzel elinde mesleğin varmış canım..evet teyzesi hediye verdi ama o ağladıkça bende ağlıyodumm

canım bende 22 yasındayım bıldıgın gıbı polisim 3. yılım meslekte.dogma buyume ankaralıyım aslen kırıkkalelıyım annem yozgatlı babam kırıkkallelı

kızzz annelerimiz yozgatlıymışş bak toprak çekti demekki o yüzden sana bu kadar ısındımm

X