bende gldım kuzularrr:)))
benımde ılk bayramım aılemın yanına geldım bendeee
canım sen bayramını nerde geçireceksin kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan bu saatler olunca bana bi ağırlık çöküyo. gözümün önünden yemekler uçuşuyoo...
bugün menümü paylaşamıycam çünkü misafirliğe gidiyoruz..hehe yuppi hemde önümüzdeki 4 gün boyunca her gün
bugün menüyü ben vereyim o zaman opuyorumnanaktan
işte bu akşamki menüm :cokacimcoook
* sebzeli mercimek çorbası
* közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber salatası
* yeşil fasulye
* etli nohut
* şehriyeli pilav
* patatesli tavuk sote
* cacık
* mevsim salata
afiyet olsuuunnnnn a.s. a.s. a.s.
bugün menüyü ben vereyim o zaman opuyorumnanaktan
işte bu akşamki menüm :cokacimcoook
* sebzeli mercimek çorbası
* közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber salatası
* yeşil fasulye
* etli nohut
* şehriyeli pilav
* patatesli tavuk sote
* cacık
* mevsim salata
afiyet olsuuunnnnn a.s. a.s. a.s.
merhaba kızlar. Benım kocam yanımda değil ve hep ailemle iftar açıyorum. kocamla açmayı çooook isterdım ama olmuyo.Baba evını özleyen kızlar, evinize alışın çünki baba evi evlenınce aynı tadı vermıyo. değişiyo herşey... kendı evın sarayınmış.....
Tarhana corbasi
Sehriyeli Pilav
Karalahana sarmasi
Soganli dana kusbasi kavurmasi..!
bikaç gündür ben de bakamadım buraya yoğunluktan,dün yine süpriz misafirlerim vardı.onlara da
domates çorbası,pirinç pilavı,mantar sote ve fırında patatesli köfte yaptım.tatlı olarak da tavuk göğsü(sütle yapılan hazır karışımlardan:)
hepsi güzeldi ama mantar kapkara oluyo yaa neden anlamıyorum,görüntüsü sinir ediyor beni.
bu ramazan için bir zorunlu misafirim daha olacak ondan başka istemiyorum yaaa.tamam güzel oluyo misafir falan ama ben yetiştiremiyorum,akşam bayılıyorujm millet gittikten sonra.ömrümde ilk defa misafir ağırlıyorum onlar da ramazana denk geldi ne talih!!!
bu akşam da kayınvalidemlerdeyiz,bi dolu misafir gelecekmiş yardıma çağırdı.ooooff offff.pek gerginim bu aralar
meraba arkadaşlar, nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?