Yasak ilişkiler için mantığınıda ilk defa duydum.düğünden 1 ay önce adetin ilk günü kullanmaya başlıyoruz galiba.evet prezervatife sıcak bakmıyo. düşününce bizim içinde hoş değl.nişanlım prezervatif için yasak ilişkiler için o ben kullanmam diyo:)
kıllanma falan yapmıyo, kıllanma tedavisinde doktor tarafındna veriliyo bu hapi, verdiği hormanlarda kıllanma yapcak bi şey yok, ben kafayı yiyodum bu bebek konusu yüzünden, aynen senin gibi kıllanma yapıyomuş filan diye korkuyodum ama araştırdım ki tam tersine kıllanmayı önlüyomuş , ayrıca sivilceleri de bitiriyo
biz anlaşma yaptık nişanlımla bakacağız 6 ay sonra eğer kilo alırsam o korunacak, erkekler prezervtife hiç sıcak bakmıyor ve ilk etapta da onları buna zorlamak hoş olmaz hem onlar açısından hem de bizim açımızdan
ben ilk gecemde aramızda bir prezervatif istemedim yoksa desem ben hap kullanmıcam istemiyorum nişanlım tamam derdi çünkü bebek sitemiyor o da
ama siz sakın erkeklerin çocuk istemiyorum lafına güvenmeyin bakacak o mu sanki umrunda olmaz
geri çekilmeye sakın güvenme dedi annem bana, annemin gazıyla kullanıyorum ben şu an bu hapı, bi şey olmaz kullan rahat ol dedi
Yasak ilişkiler için mantığınıda ilk defa duydum.
Hap, iğne.. bunlar kadının bünyesini etkileyecek şeyler.
En zararsız yöntem prezarvatifle korunmaktır.
Yasak ilişkiler için mantığınıda ilk defa duydum.
Hap, iğne.. bunlar kadının bünyesini etkileyecek şeyler.
En zararsız yöntem prezarvatifle korunmaktır.
Bende aynı senin gibi düşündüğüm için yazdım canım.ben sağlık personeliyim canım ve etrafımda bana hapı vs öneren yok, ne yaparsan yap bünyene ilaç giriyo, hele hapı her gün kullanıyosun iş yerinde doktor hemşire dolu etrafım inanın ağrı kesici içmezler kıvranmadıkça, çünkü her hap zararlıdır, ama erkeğe göre bişey yok çıkarıp atacak, bu kadar verici olmayın hazıra alıştırmayın, %100 değilde %98 zevk alsın ölür mü? daha bu işin hamileliği var o zaman napıcak bu adamlar, yasak ilişkimi yaşıcaklar
Bende aynı senin gibi düşündüğüm için yazdım canım.
Kullan at bu kadar basit erkek için. Hap'a ne gerek var.
Sebepte yasak ilişki mantığıymış. Ne alakaysa..
Anlıyorum da, sırf nişanlınızın düşüncesi o yönde olduğu için hap kullanmamanızı tavsiye ederim.en zararsız yöntem evet doğru ama sizinde dediğiniz gibi o mantık sadece kişinin düşüncesi yani nişanlımın düşüncesi. kısaca kullanmak istemediği için nişanlımın düşüncesi bu.
Anlıyorum da, sırf nişanlınızın düşüncesi o yönde olduğu için hap kullanmamanızı tavsiye ederim.
Sonuçta bunlar karşılıklı karar verilip uygulanacak şeyler.
Konuşup daha iyi bir mantık üreterek çözüm bulabilirsiniz.
korunma yöntemlerinde prezervatif 1.sırada geliyor
hiç hap içmedim kendimi riske atamam
yasak ilişkilerde kullanılıyor ne demek ?cok sacma bir yaklasım
Anlıyorum da, sırf nişanlınızın düşüncesi o yönde olduğu için hap kullanmamanızı tavsiye ederim.
Sonuçta bunlar karşılıklı karar verilip uygulanacak şeyler.
Konuşup daha iyi bir mantık üreterek çözüm bulabilirsiniz.
Bakirelik prezarvatifede mi veriliyormuş, neymiş bu böyle yahu..ben bakireliğimi bir prezervatife vermek istemediğim için hapa başladım. ilk gece eşimle aramda hiçbi şey olmamalı, çok iğrenç geliyor bana
Bakirelik prezarvatifede mi veriliyormuş, neymiş bu böyle yahu..
Nişanlınızla size mantıklarınız çerçevesinde iyi korunmalar!
sela32 üniversite öğrencisi olduğunu varsayarak okullarımızın vay haline diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?