- 27 Ekim 2013
- 453
- 45
-
- Konu Sahibi ayprensesii
valla en sevmediğim kayınvalde tipi, geline gelince söylenirleer.... kendi kızına gelince en iyiisini isterler.... kaldı ki onların kızı var...elbet o da gelin gidecek, bizleri daha iyi anlamaları gerekiyor ama nerde.... senin ky baya dişli anlaşılan, bence hiç bir şey olmamış gibi davran ama çok da muhabbete girme.... ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama böyle sinirli bir şekilde değilde şakayla karışık laf çarptır, mesela bornoz gibi konularda.... tabi dozunu ayarlamak gerekiyor bunun
kaynanalar çekiştirilmişşş :))
benim kaynanam sağolsun iyidir..bugüne kadar bi kere ters düşmüşlüğümüz yok..yaşı 60 falan..hiç bişeye karışmaz..nasıl desem bi şeyi çok iyi yaparsını aferin süpersin demez ama hoşuna gitmiceği bişey yaparsan da niye yaptın demez..severim onu ama mesafeli ilişkimiz var daha çekingen yaklaşıyoruz ikimizde...belki böylesi daha iyidir..kayınvalideleri ile anlaşamayan arkadaşlara da tavsiyem 3 maymunu oynayın görmezde duymazdan gelin..eşinizin annesi sonuçta ve belli ki huyu böyle...yarın öbürgün aranızdaki sıkıntı evliliğinize yansıyabilir.çünkü erkekler çaktırmasa bile annelerine çok düşkünler...
Mrb kızlarrrrr :) Bende geldimm 7 aylık evliyim pek yeni sayılmam ama kendimi yeni evli olarak görüyorummm
Mrb kızlarrrrr :) Bende geldimm 7 aylık evliyim pek yeni sayılmam ama kendimi yeni evli olarak görüyorummm
Kizlar ben de araniza katilabilirmiyim ?? 2 yillik evliyim çok şükür evliligim iyi gidiyor, eşim çok anlayişli her daim arkamda :) kayinvalidemle, görumcelerim çok iyiler, beni çok severler tabii bende onlari görumcelerimle kardeş gibiyizdir... Anliyacaginiz çok mutluyum tek bi isteyim var oda bebişama olmuyo iştte tedavi göruyorum iki ay önce aşilama yapttim ilk kez tutmadi sanki hic cocuk sahibi olmiyacakmişim gibi geliyor o güzel duyguyu tadamiyacam sanirim.... . :'( ne zaman çarşiya, dişariya ciksam morelim bozuluyo her tarafta bebişler var :'( gözlerim doluyo hemen cocuklara baksam .
kızlar yaa ctesi misafirim gelicek gündüz çaya annemin kankaları :)
tiremisu-gül böreği ve kısır yapıcam da başka ne yapayım sizce?var mı güzel tarifler sizde..bu arada yalan olmasın kısırı annem yapıcak
kuzum benim Rabbim verir inşallah hayırlısıyla benim de öyle 3 aydır bizde bıraktık bakalım hayırlısı
Saol, inşallah ben cabuk pes ediyorum ilk aşilama da çok umutluydum ama artik umudum kalmadi
Rabbim inşallah sana da, bana da tum evlat sahip olmak isteyenlere nasip eder inşallah.... Ya ben şunu anliyamiyorum benden sonra evlenenlerin cocuklari varsitem etmek istemiyorum ama napiyim çok takiyorum kafama, eşime belli etmiyorum üzulmesin diye
sakın bi daha duymayayım canım öyle deme Rabbim evladı isteyene değil istediğine verirmiş sakın kuzum öyle düşünme belki buda bizim imtihanımız olacak belki doğurup keşke doğurmasaydım diyeceğiz Allah esirgesin öyle kötü düşünme stress yapma sakın Rabbim nasip edecek inş cümleyle beraber
Allah'ımm tez zaman da hayırlı bir evlat verir inşallah
inşallah kuşum sizlerede verir inş valla bence hiç beklemeyin doğurun hemen sizde
üzüldüm cnm yaa2.5 aylık ewli olmama rağmen bende cok istiyorum eşim asker ve hiç bilmediğim bi şehirdeyim sürekli nöbette bi bebişim olursa kendimi daha rahat hissedicem ewim de hiç korunmadıgımız halde 2.5 aydır olmadı bende hemen olur sanıyordum.. Allahım inşallahhhhhhhh hayırlı ewlatlar nasip eder stres yapmaaa stres cok kötü etkiliyomuş[/QUOT
Canim ben sadece 5 ay korundum, eşimde cok istiyor o yuzden birakttim birakali 1 sene oldu yaklaşik... Belkide zamani deyil Allahim sabrimizi deniyor olabilir... Aynen canim kiminde hemen gerdek gecesinde hamile kalanlar bile var..... Allahim hayirlisi neyse onu nasip etsin.... Aminnn canim Allahim verecekse eger hayirliysa, hayirli evlatlar versin inşallah.... Sende uzulme tatlim daha yeni evlisin olur elbette senin :) gecenlerde annem diyordu kizim fazla kafana takma eger takarsan olmaz hic düşunme herşeyi oluruna birak sitem etme Allaha sonra gücune gider diyordu....