Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
iyi geceler kızlar, aranıza daha 1 aylık evli olarak bende katılabilir miyim

biz eşimle farklı illerde çalıştığımızdan sadece hafta sonu birlikte olabiliyoruz....en kötüsü bu bizim için, o yüzden eşinizin yanında olmanızın kıymetini bilin en fazla kavgamızı bu yüzden yaptık, eşim hep onun yanına gelmemi istiyor, evimiz burda diyor, ki kaldıki benim 4 günlük boşluğum var, gitmem daha mantıklı ama ne bileyim işte, arada onunda gelmesini istiyorum.... ben burda ailemle kalmaya devam ediyorum tayinim çıkmadığından dolayı, bu da eşimin gelmek istememesini sağlayan nedenlerden biri.... otobüsle gelemezmiş , arabasıyla gelecekmiş beyfendi ama düğünden sonra bütçesi buraya gelmeye mümkün değilmiş gibi saçma sapan bahaneler sunuyor bana.... bir de üstüne kaza yaptık, ayrı kalınca iyice limoni olduk, her gece birbirimize sarıyoruz....

ev işi, yemek vs emin olun tatlı işler...hani beterin beteri var....

allah kolaylık versin valla.haklısın dip dibeyiz cok sukur ailelerimizde yakın yürüyerek gidip geliyoruz çok şükür.ama darlanıyoruz iştee

Gerçekten çok zor bir durum. Aynı şehre gelme imkanınız olacak mı? Tayin falan mı bekliyorsunuz?

adam bir güzel alıştı artık evimin direği olma fikrine

ben mi? ben de işte iyi gibiyim

hem koca bebeğime bakıyorum hem çalışıyorum hem evimle alakadar oluyorum bla bla bla derken günler geçiyor Mutfağa hakim olmaya çalışıyorum yeni tatlarla hem şaşırtıyorum hem de şaşırıyorum ana! bunu ben mi yaptım diye henüz çok şükür dert sıkıntı yok ama uyum için çabalayıp çırpınanlardanım

Allah yardımcın olsun canım.... ancak eşinin yerinde bende olsam sen gel derdim tatlım, kızma bana ama... benim bunun için tek sebebim ailenle yaşıyo olman olurdu. yani ben düşünüyorum da, zaten haftada bi görüşcez, onda da aile ile aynı evde... "çok zor be cüneyt" diye bi türk filmi repliği vardı o geldi nedense aklıma diğer konularda haklısın kardeş!!!! inşallah tez zamanda kavuşursunuz birbirinize.

ikimiz nerdeyse aynı zmnda ewlenmişiz 6 gün var arada
ama malesef ben çalısmıyorum (henüzz) eşimde 2 varia çalısıyor 1 hatfa aksm ewde oluyor yemek yapmaya mutfağa tam alısıyorum bi hafta sonra eşim yok diye yemek yapmıyorum annemlere gidiyorum. bayram seyran derken baya zaman geçti birazdan işe gitcek :26:

haklısın sanki sadece onlar varken yemek yenecek gibi bir ruh haline sahibiz şu sıralar

evet hala tazecik gelincikleriz

canım inşallah tez zamana kavuşursunuz..ama bana da senin gitmen daha mantıklı geldi..ailelerin yanında çok rahat olunmuyor malum benim de eşimnişanlıyken başka ildeydi 15 saat uzağımda ama evlenince eş durumundan geldi yanıma..size de nasip olur inşallah...

kızlar size iki şey sormak istiyorum fikirlerinize ve tecrubelerinize ihtiyacım var...iki farklı konu mutlaka formlarda vardır ama biz bize konusalm :)

1-Aşırı derecede beyaz saçım var boya tutmuyor.Röfle yaptrsam mı?
2-Şarjlı elektrik süpürgesi (minik) alamak istiyorum ama model marka vs. hiç fikrim yok.yardımm??

:44::44::18:

canımm ilk sorun hakkında çok fikrim yok ama 2.soruna gelirsekk premier alma sakın ben indirmde diye almıştm çekmio hiç çok pişmanım..bi de şarjlı süpürgelerin bi boy büyüğü var ya ondan var bende fakirin ondan çok memnunum çok iyi çekiyor heralde küçükleri de güzeldir..daha tecrubeli akadaşlar varsa ben de faydalanayım :)
bi de benim normal süpürgem arçelik toz torbasız ondan da memnun değilim süpürgeden gülmedi yüzüm

saol canm bn elek.süpürgemden memnunum da küçük lazm. yeğenler falan geliyolar gofret fln yiyince hemen süpürge yapmak için pratik lazm:44:

merhaba kızlar bende 2 aylık evli biri olarak aranıza katıldım. Kocamla ilgili Allaha şükür bi sorunum yok ama şuan kaynanamı arayıp ağzıma geleni sayasım var o derece canım sıkkın evde de tekim kimseyede arayıp anlatamıyorum sıkıntıdan patlamak üzereyim

benımde ılk aylarda aynı sey olmustu cnm zmnla duzelıyor evlılıge evıne alısamamaktan bırbırını tanıyamamaktan kaynaklanıyor galıba ben 1 senelık evlıyım daha hersey yenı oturdu eşimi çok sevıyorum oda aynı sekılde yanı duzelıyor zamanla

aramıza hoşgeldin hayrıdır nedir sorunun kv ile ??

aramıza hoşgeldin hayrıdır nedir sorunun kv ile ??

kayınvalidem böyle tatlı dilli çok konuşkan ikna yeteneği kuvvetli biri çalıştığı için ilk başlarda çok sevecen cana yakın geliyo ama yakından tanıdıkça hüsrana uğradım nişanlıyken gelinliğimden tut kına malzemelerime kadar karıştı sorun yaptı sürekli eşimin aklını çelmeye çalışıyodu gelinlik pahalı napacak o kadarlık gelinliği gitsin ucuz bişey kiralasın diye sonra benle eşimin arasında sorun oluyodu eşimde arada kalıyodu ama sonradan annesine tavır koymaya başladı sen karışma sen bişey deme diye banada ne istersen söyle ben alırım anneme hiç bişey söyleme diyodu. bugünde eşimin akrabalarından biriyle konuşuyodum o bişeyler anlattı kaynanam benimle ilgili hep söyleniyomuş işte düğün alışverişi için çıktığımızda iç çamaşırlarımı seçmiştim ayırtmıştım ama almayı unutmuşuz eve gelince farkettim meğersem kaynanam bilerek almamış adam orda söylemiş bunların parasını ödemediniz almayacakmısınız diye oda yok kardeş kalsın almayacaz demiş. bambu bornoz havlu takımı istiyodum o kadar istememe ve söylememe rağmen almadı geçenlerde onlara gittiğimizde bu bambu havlular çok iyiymiş ya gidip gidip bunlardan alıyorum diyo kızının çeyizine koyuyomuş bide getirip bana gösteriyo baksana çok yumşak demi çok güzel diye daha neler neler o kadar canım sıkıldı onlara karşı hiç bi terbiyesizlik saygısızlık yapmam ama bu tür şeylerle karşılaşınca zoruma gidiyo

gerçekten can sıkıcı bi durum kayınvalideler hep böyle ama.çok şükür benm böyle değil ama çevremde çok görüyorum.
eşinde bazı şeylerin karşısında madem kv.le aranıza mesafe koymanız gerek bence.daha az gidip mumkun oldugunca az muhatap olmak lazım bence.

aynı şehirde değiliz zaten ayda 1 anca görüyorum. nişanlıyken eşimle tartışırdık kayınbabam sürekli arardı ne oldu canını sıkma şöyle olur böyle olur diye eşimi arar onunla konuşurdu ama kayınvalidemin hiç umrunda olmazdı hiç arayıp sormazdı ayrıldık desek başka kızmı yok der. Şimdide görümcem nişandan ayrıldı kayınvalidem sürekli beni arıyo işte kızı ara boş bırakma akıl ver beni dinlemiyo seni dinler diye. konu kendi kızı olunca aralara düşüyo stresten zayıflamış çok kötüymüş eşim bile dedi biz ayrılsak böyle üzülmez diye. bu hafta sonuda bize gelecekler hiç yüzünü göresim yok :/

hmmm analdım kayınbaban iyi o zmn boşver kv. salla gitsin. takma kafana.
ayın 10'da bende kv.leri ve annemleri yememeğe alcam sen yap yemekleri banada söyle :))

Gerçekten çok zor bir durum. Aynı şehre gelme imkanınız olacak mı? Tayin falan mı bekliyorsunuz?
şubatta tekrar tayin isteyecem cnm, inşallah çıkar tayin....

herkes gibi sizde aynı fikirdesiniz kızlar benim gitmem daha mantıklı aklın yolu bir de işte benimki de öyle söylenti olarak kalıyor, neyse yarın kocacımla buluşacağım, güzel bir hafta sonu geçiririz inşallah.... gerçi annesigili bize yemeğe davet etmek istiyor, yemeğe, henüz hiç gelmediler de, bir ay oldu gerçi daha... hani cumartesi ya da pazar ekstra onlara hazırlanarak geçirmek istemiyordum... topu topu zaten 4 gün beraberiz...cumartesi kayınvaldeme yemeğe gitme fikrim vardı ama eşim onu bu seferde biz hazırlanalım onlar gelsin mi sorusuyla şöyle bir sarsıldım bu arada kaza yaptığımızda benim babam ve annem kendi arabalarıyla bizi evimize getirdiler, ee gecenin bir vakti, her ne kadar yeni evli olsak da onları o vakitte hadi dönün demek istemedim... her ne kadar onlarda istemeseler de bizde kaldılar o gece... ertesi gün hemen gittiler zaten... kayınvaldem hırsından durur mu... hyr tabiki eminim bir sürü şey söylemiştir, telefonda hımmmm annende mi geliyor demeler falan... ertesi gün dayanamadı, aradı, müsaitseniz çaya gelelim diyerek, gelin dedim ben tabi, sonra annemlerin olmadığını öğrenince neyse daha sonra geliriz, ilerde çok geliriz biz dedi... sizce bunda bir şey aramalı mıyım :44:bir de o kadar kaza yaptık, insan hani her ne kadar biz de bişi yok desek de bir görmek ister, gelir bir şeyiniz var mı der.... nerde, eşimle konuşmuşlar, sonrası fııısss, eşimin kardeşi bile aramadı...insan bir geçmiş olsun der yani... neyse çok konuştum

valla en sevmediğim kayınvalde tipi, geline gelince söylenirleer.... kendi kızına gelince en iyiisini isterler.... kaldı ki onların kızı var...elbet o da gelin gidecek, bizleri daha iyi anlamaları gerekiyor ama nerde.... senin ky baya dişli anlaşılan, bence hiç bir şey olmamış gibi davran ama çok da muhabbete girme.... ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama böyle sinirli bir şekilde değilde şakayla karışık laf çarptır, mesela bornoz gibi konularda.... tabi dozunu ayarlamak gerekiyor bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…