Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Taze Gelinler,yeni evliler,az kaldı sıa banada geliyor,sizde çok şey öğrecnecem:)

yok ona birşey demiyorum ben biraz paranoyaklaştım sanırım iş stresinden mi nedir bazen sevdiklerimi kaybedince ne yapcam diye düşnüp agladıgım bile olmuştur bi psikologa mı gitsem acep :)

bak o bende de var aşırı derecede sevdiklerimi kaybetme korkusu var..hele evlendiğimden beri anneme babama bi şey olucak diye ödüm kopuyor..benim de gözlerim dolar kendi kendime gülerim sonra ne bu paranoyaklık diye..duygusalız yapıcak bişi yokk :)

yarın evlilik yıldönümümüz, dün baş gösteren grip beni yatağa düşürdü; ama ben hediye bile bakmadım ki daha (((

ama bu haksızlık öyle diyiiiimiiiiiiiiiiiiiiii

canımm geçmiş olsun..iyileşirsin inşallah en yakın zamanda..sağlığına kavuş en güzel hediye olur zaten..
evlilik yıl dönümünüz de şimdiden kutlu olsun...bundan sonraki yıllarda da bebişli yıllar olsun inşallah..

hehehe inşallah şekerimmmm.... sizler nasılsınız

bir haftasonunu daha bitirmenin hüznü içindeyim
neyse ki yarın yarım gün salı tatil..
daha erken ama bu günlerde içimi bebek sevgisi kapladı..bu gün eşimle dışarıdaydık oyuncaklara bebek kıyafetlerine falan baktım..oysa i dahaki yaz sonu çalışmalara başıcatık..neyse biraz daha sabredeyim rahat gezip tozalım...

eee diğer gelinler nasıllar?

ama çok güzeller ki, bebek sevgisi kaplamayacak gibi değil.... Kaç yaşındaydın canım sen? Eğer yaş 30 un altındaysa bence de bekleyin biraz.... Bizde evlenmeden önce ilk yıl olmasın demiştik ama daha düğün gecesiydi eşim bence artık çocuğumuz olabilir demişti, dedim bu gece olmaz ben reglim

26 yaşındayım canım..eşime kalsa bizim de ilk geceden olabilirdi çok istiyor 32 yaşında o belki baba olma yaşı geldi ama ben hazır değilim henüz....bu arada ilk gece regl olman şansmı şanssızık mı bilemedim :)

Taze Gelinler,yeni evliler,az kaldı sıa banada geliyor,sizde çok şey öğrecnecem:)

hadi bakalm biran önce gelmeni bekliyoruz aramıza :)

yarın evlilik yıldönümümüz, dün baş gösteren grip beni yatağa düşürdü; ama ben hediye bile bakmadım ki daha (((

ama bu haksızlık öyle diyiiiimiiiiiiiiiiiiiiii

geçmiş olsun canm şimdi nasılsın umarım iyileşmişsindir..kutlamayı daha sonrada yaparsınız onun için üzülme bence iyilieşmeye bak..:)

bizde düşünüyoruz konsuyoruz bebek fln sonra da daha erken diyoruz ablalarımızın cocuklarıyla şimdilik oyalanıyoruz :)

benim için sadece bir gecelik bi şanstı, eşim için de sadece bi gecelik bi şanssızlık... çünkü son günümdü. valla hesaplamamıştım gerçi o kadar gergilmiştim ki, herşeyle ben ilgilendim gibi oldu, o yüzden şaştı zamanı galiba

bende evleneli 6 ay oldu evlenmeden öncede çalışıyordum fakat evlendikten sonra çok zor olmaya başladı iş hayatı yazın işlerimiz çok yoğun oluyor bazen sabah 7 de evden çıkıp gece 12 de geldiğim oluyordu eve uyku saatleri için geliyordum direk uyuyunca evliliğin tadını hiç alamadım ilk zamanlar misafirimde evden eksik olmazdı hemde bu misafirler sabaha kadar oturuyorlardı mecbur ben hizmetlerindeydim uykuyu unutmuştum bezmiştim en büyük hayalim ev hanımı olmaktı çalışan bayanlardan iştede evde de çok üstün performans bekleniyor dediğiniz gibi erkekler bizleri anneleri ile karıştırıyor eşim hala çorabını pantolonunu ayağına ister ama şuanda böyle yapması pek koymuyor çünkü eylülde işten ayrıldım ve hayatın evliliğin tadını anladım artık kavga etmiyoruz huzurluyuz azıcık aşım ağrısız başım dedik ilerliyoruz bakalım artık :)

kızlar canım sıkkın moralim bozuk astım suratımı oturuyorum,biraz uzandım.eşime küstüm konusmakta istiyorum dedim kk anlatayım dökeyim içimi.saat 2de kvlere gittik.görümcem ve cocuklar ewde eşim cocuklarla oynadı saat 8e kadar yolda tartıstık moralim bozuldu.sanırm yeğenlerimi kıskandım :2: yegenleri balıkesirde oturuyolar onları özlüyo diye gidiyoruz 3gündür hatta 1gece kaldık ama eşim sanki benle ilglinemez oldu napıcam ben.ağlamak istiyorummm

şaka yapıyo olmalısın... çocuklarla oynadı diye mi kızdın?özlemiştir yeğenlerini tatlım ne var ki bunda...

e ailesinin yanında da pek sıcak davranamıyo olabilir. misal kv beni uyarmıştı eşimi yanlış anlamamam konusunda. eşimin de benim gibi babası vefat etmiş. bizim ailede çok aykırı değildir, abinin, amcanın yanında da ben canım, hayatım falan derim. ama eşimler de (diğer amcasının gelinlerine de dikkat ettim hep aynı) ismiyle hitap edilirmiş, öyle aşkım, canım, hayatım falan yok ve pek samimi davranılmazmış. ayıplanırmış. ama dedi kv, ben varken değil, bayramda seyran da amcaları ile bir araya geldiğinizde dikkat edersen sevinirim, gelinine hiç bi şey öğretmemiş demesinler dedi. baktım amcalarının gelinleri de kocalarına hep adını söylüyolar, benden sonra evlenenler bile.
kv bana söylemese ben bozulurdum herhalde. hatta "arkadaşımmm" falan derdim, alınırdım. hatta evet ilgilenmediğini de düşünebilirdim. öyle bi şey olmasın. yani ailesinin yanında pek ilgi gösteremiyodur belki, çekiniyodur....

Son düzenleme:

yok bu başka bişi annesi babası yoktu ewde.ilk kez görmüyorum onları hep böyleler ama bilmiiyorum neden böyle olduu canım sıkkın patladım

canımmm hiç moralini bozma...biz kadınlar değişik yapıdayız sürekli ilgi bekiyoruz sürekli de ilgi gösterebiliyoruz aslında..ama erkekler öyle değil ki..o farkında bile olmamıştır ilgisizliğinin..benim eşimin de 3 gündür dişi ağrıyor sanırsın tüm canı dişinde dünyaya küstü bi surat bi surat..ben de alındım aslında bi de tatildi ya ikimizde evdeydik içim daraldı..ama bu gün biraz ağrısı dinince yine eskisi gibi oluverdikk :))
yani ayprensescim yeğenleriyle en fazla 3 gün ardarda oynar sonra hep senin kiii...

Son düzenleme:

diş ağrısını bilirim bnm eşimin de balayında ağrımıstı hotelden sek rakı alıp duruyodu :))
off daraldım bilmiorum neden....

diş ağrısını bilirim bnm eşimin de balayında ağrımıstı hotelden sek rakı alıp duruyodu :))
off daraldım bilmiorum neden....

benim de öle yaa iç sıkıntısı var sabahtan beri...bizim suratsız eşler daralttı biziii :)))neyse Allah eksikliklerini göstermesin beylerimizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…