Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
mrb kızlar, geçmişi okuyup geldim yanınıza, birazdan yatağıma gideceğim... çok yorgunum, nöbetçiydim, canım çıktı resmen bugün... hamiş arkadaşımız gelmiiş, hoşgeldin canım...

aklımda kalanlarda amayanın sanırım dillere destan bir komşusu varmış... düşman başına... ne o öyle kadın ya.... ben çok büyük ve daha yeni yerleşen sitede oturduğum için çok komşuluk ilişkilerim yok... hoş nasıl olsun... 3 gün evimdeyim, şu son 2 haftadır evime gidemedim ... ama şanslıyım apartman daha çok boş, benim katımda tüm komşularım var.... hatta geçen annemler benim eve uğrayıp eşya bırakacaklardı, yanlışlıkla aynı katta başka bir dairenin kapısını açmaya çalışmışlar....içerideki bayan çok korkmuş, sonra özür dilemişler falan ama çok güldük bu olaya... babam kapıyı açmaya çalışıyorum içeriden kim o sesleri geliyor dedi... ben olsam kalpten gidebilirdim yani...

neyse hem regl hem diet çarptı beni... hepinize iyigeceler kızlar...

mrb kızlar, geçmişi okuyup geldim yanınıza, birazdan yatağıma gideceğim... çok yorgunum, nöbetçiydim, canım çıktı resmen bugün... hamiş arkadaşımız gelmiiş, hoşgeldin canım...

aklımda kalanlarda amayanın sanırım dillere destan bir komşusu varmış... düşman başına... ne o öyle kadın ya.... ben çok büyük ve daha yeni yerleşen sitede oturduğum için çok komşuluk ilişkilerim yok... hoş nasıl olsun... 3 gün evimdeyim, şu son 2 haftadır evime gidemedim ... ama şanslıyım apartman daha çok boş, benim katımda tüm komşularım var.... hatta geçen annemler benim eve uğrayıp eşya bırakacaklardı, yanlışlıkla aynı katta başka bir dairenin kapısını açmaya çalışmışlar....içerideki bayan çok korkmuş, sonra özür dilemişler falan ama çok güldük bu olaya... babam kapıyı açmaya çalışıyorum içeriden kim o sesleri geliyor dedi... ben olsam kalpten gidebilirdim yani...

hoşgeldin tatlım güle güle:KK9::KK9:
bende olsam kadının yerinde bende korkardım valla :KK1::KK1:

Bizde hiç düşünmüyorduk,sonra Mayıs gb karar verdik diğer Mayıs'ta kucağımızda oluversin diye düşündük :) Rabbiminde izniyle istediğimiz gb oldu çok şükür..Bizde 2 sene geçsin diye düşünüyorduk hep,zamanla konuşa konuşa karar verdik..Bence hemen istememeniz normal,hem de konuşarak birbirinizle hazırlanmanız daha güzel olacaktır.Kadınlar daha duygusal yaklaşabildiği için içgüdüsel olarakta çabuk karar veriyor belki ama erkekte biraz daha zaman alması normal :KK66: Sıkma canını sakın.Rabbim aratmasın yeter ki..

Hoşbuldum teşekkür ederim :) Amin inşallah..Takip edecem inşallah burdayım artık :)

Hoşbulduum :) Teşekkür ederim :) Yok burdayım inşallah :))

Hoşbuldum :) Kendi doktorum kıza benziyor ama olmayadabilir dedi hemen öyle düşünmeyin dedi.Hiç başka doktora gitmemiştim kontrol amaçlı görüneyim dedim o da aynı şekilde kıza benziyor ama olmayadabilir dedi :) Aralık 13te detaylı utrasonumuz var belli olacak inşallah.:KK34:

canım sağlıkla bebişi al kucağına inşallahh...biz de 1 senemiz dolunca istiyoruz inşallah...amam bu gün çok hamiş haberi aldım içim bi kıpraştı..annelik iç güdülerim gelişiyor..sonra inanamıyorum ben ve anne olmak :KK52: Allah bize de nasip etsin aratamdan...

aa daha çok erken oysaki :KK31:
ama regl ve diyet ikilisini iyi bilirm fena çarpar ..tek başına bile yeterliler:KK52:
ben de karbonhidratın yasaklı olduğu dieti yapıyorum ya peynir ve tavuk sınırsız yenebilirmiş...ben de 2 öğün tavuk yedim gıt gıt :KK53:
biraz önce de acıkınca peynir yedim biraz..bu gidişle bu diyetle kilo alan tek kişi ben olucam :KK1:

Ahh kızlar bn gidince geliyonuz.

Biri kv gözümce 3lüsündn bahsetmiş .ckk şükür elti yok bende. Görümcemi de seviyorum iyidir . Kv iyi ama crsmba yine gidiyoruz hastaneye prsmbe sabah inş amlyt oluck.

bebek bn istiyoem Kızlar ama korkuyorum.

Ahh kızlar bn gidince geliyonuz.

Biri kv gözümce 3lüsündn bahsetmiş .ckk şükür elti yok bende. Görümcemi de seviyorum iyidir . Kv iyi ama crsmba yine gidiyoruz hastaneye prsmbe sabah inş amlyt oluck.

bebek bn istiyoem Kızlar ama korkuyorum.

ayy hayırlısıyla olsun tatlım ameliyat kv :26:

neden korkuyosun tatlımm:44:

bu arada gece gece bana bişiler oldu kalktım bu saatte muffin yaptım:KK53: delirdim sanırım :KK53::KK53:

ayy hayırlısıyla olsun tatlım ameliyat kv :26:

neden korkuyosun tatlımm:44:

bu arada gece gece bana bişiler oldu kalktım bu saatte muffin yaptım:KK53: delirdim sanırım :KK53::KK53:

saol cnm.
çocuk sahibi olmaktan...hazır gibi hissediyorum ama deilim sanırmm :KK53:

çok büyük sorumluluk yaa ilginin komple ona kayması demek çocuk demek :KK50: zor gerçekten :KK31:

ilgi alaka maddi manevi herseyini ona veriyosun.sorumluluk özellikle cok ciddi bi şey.ewlilikten daha önemli bence boşanıyorsun olup bitiyor ama cocukk.. :26:

öğrenince hemen bizede müjde ver olur mu tatlımm:KK16:
isim düşündünüzmü hiçç:KK16:

Veririm :KK66: Önceden hazırdı isimlerimiz,iş ciddiye binince tam anlamıyla silindi herşey :) şu an yok hiç aklımızda:KK1:

Hoşbuldum teşekkür ederim..Allah kolaylık versin:KK34:

canım sağlıkla bebişi al kucağına inşallahh...biz de 1 senemiz dolunca istiyoruz inşallah...amam bu gün çok hamiş haberi aldım içim bi kıpraştı..annelik iç güdülerim gelişiyor..sonra inanamıyorum ben ve anne olmak :KK52: Allah bize de nasip etsin aratamdan...

Amin inşallah..Bizimde senemizde bizimleydi miniğimiz :) Gerçekten inanılmaz oluyor her an'ı :) İç güdüler kıpraşmaya başladıysa yakında acaba olsa nasıl fln diye devam ediyor:KK1: Rabbim aratmasın gerçekten,tek korkum o herkes adına,kuzenim 11 yıldır uğraşıyor.Rabbim kimseyi mahrum etmesin böyle bir mutluluktan.Düşünmeye başladığınızda doktora gitmeni öneririm:KK34:

Bugün Kuran okunacak bende buyrun beklerim :KK1: Aşure'de var:78:

Son düzenleme:
ilgi alaka maddi manevi herseyini ona veriyosun.sorumluluk özellikle cok ciddi bi şey.ewlilikten daha önemli bence boşanıyorsun olup bitiyor ama cocukk.. :26:

Aynen öyle,karar verme aşamasında düşün düşün bitmiyor,haberini aldıktan sonra başka başka şeyleride düşünmeye başlıyor insan.Daha bu kadarken başlıyor sorumluluk ona iyi bakmak adına kendine daha çok dikkat ediyorsun,yolun başı :)

ayolll bi girmiyorum bakıyorum olaya fransız kalıvermişim amoooooooo bu nası bi topicik böyle hızına yetişmiyorum 7/24 online olmak lazım vallaaaa :KK52:

asennnn nispetin en büyüğünü yaptınnnn :KK31:
ya uyumasam bile evde temizlik yapmaya bile razıydım o kadar yoğun-kötü bi gündü..ama bitttiiii :KK52:

hoşgeldin canımmm..genelde bizim topiğe ce yapı kaçarlar..biz bi kaç kişi hep burdayız..sen de gitme bi yere kal :KK53:

asencikim sen başka il yazıcakmısın atamalarda?eşin senle gelebilicek mi?

bu arada bu yazıcaklarımı AMAYAA için yazıyorum..amayaa duy sesim :KK52:

çok yakın bi arkadaşım-kardeşim gibidir..2011de evlendi..1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorlardı ama arkadaşımdı çikolata kisti olduğu için olmuyordu...doktorlar ameliyat olman lazım ama o zaman da sonucu kesin bilemeyiz demişlerdi...çok üzülüyordu arkadaşım ama kabullenmişlerdi olmıcağını derkkeeeeennn biraz önce bi aradı hamileymişşşşş :KK52: Allahın hikmeti işte...1 yıl olmamış sonra kendiliğinden oluvermiş....hatta geçen ay hamile kalmış ama 1 haftalık hamileyken adet görmüş.üstüne görme mi ne diyorlar yaa..çok sevindim uçtum havalara..yani amayacım Rabbim "ol" demiş...senden de bekliyorum böyle güzel haberler...

hiçte bi yerlere kaçtğm yok :KK14: giremiyorum ki kaçayım şekerim :KK50: hamileler topiğne gitsem bile gider yazr gelrm oracıklarda kalmam ben sizi bırakırmıyım :KK16:

ayolll bi girmiyorum bakıyorum olaya fransız kalıvermişim amoooooooo bu nası bi topicik böyle hızına yetişmiyorum 7/24 online olmak lazım vallaaaa :KK52:

aynen öyle valla canım bende yetişemiyorum bu kızlara hepsi pek bir çenesi düşük maşallah :) olaya nereden gireceğime şaşırıyorum.
yeni evlilerinde anlatacak pek bir çok şeyi oluyormuş.

herkeseeeeeeee günaydınnnnn neden burası böyle sessiz kalmısss yoksa temizlik mi basladııııı :KK50::KK50:

Günaydın canımmm :) Nena olsaydı şimdi bir sürü yazmıştı ama yok :KK43: eşi ameliyat olmuştu nasıl oldu acaba???
Bende işlerimi ancak toparladım ve girebildim geçmişi okudum geldim :)
akşamları evde giremiyorum nete zamanım olmuyor. genelde Bilgisayarda boş olmuyor zaten. Telefondanda yazamıyorum anlamadım nedenini böyle kopuyorum herbirşeyden :KK43:

günaydın gelinciklerrr....

aynen tatlımm tamamen emin olmadan yapmamak lazım:KK31:

geceleri hep dusunuyorum nasıl olur acba diye ama işin içinden cıkamıyorum..:44:

Veririm :KK66: Önceden hazırdı isimlerimiz,iş ciddiye binince tam anlamıyla silindi herşey :) şu an yok hiç aklımızda:KK1:

Hoşbuldum teşekkür ederim..Allah kolaylık versin:KK34:

Amin inşallah..Bizimde senemizde bizimleydi miniğimiz :) Gerçekten inanılmaz oluyor her an'ı :) İç güdüler kıpraşmaya başladıysa yakında acaba olsa nasıl fln diye devam ediyor:KK1: Rabbim aratmasın gerçekten,tek korkum o herkes adına,kuzenim 11 yıldır uğraşıyor.Rabbim kimseyi mahrum etmesin böyle bir mutluluktan.Düşünmeye başladığınızda doktora gitmeni öneririm:KK34:

Bugün Kuran okunacak bende buyrun beklerim :KK1: Aşure'de var:78:

allah dualarınızı kabul etsin canmm..afiyet olsun ..önceden düşündüğün isimler neydi

Aynen öyle,karar verme aşamasında düşün düşün bitmiyor,haberini aldıktan sonra başka başka şeyleride düşünmeye başlıyor insan.Daha bu kadarken başlıyor sorumluluk ona iyi bakmak adına kendine daha çok dikkat ediyorsun,yolun başı :)

kendimi düşünürüm bebeğide ilk 3 yıl tamam ama sonrası düşündürüyo beni konusmaya baslayınca...soru sormalar istekler..okulu işi aşkı... offf

herkeseeeeeeee günaydınnnnn neden burası böyle sessiz kalmısss yoksa temizlik mi basladııııı :KK50::KK50:

gündayn tatlmm daha kimse ayılmamıştırr..gelirler birazdan bn sımdı cıkp anneme gitsemm gelince okumya yetişemem yanii :p

aynen öyle valla canım bende yetişemiyorum bu kızlara hepsi pek bir çenesi düşük maşallah :) olaya nereden gireceğime şaşırıyorum.

Günaydın canımmm :) Nena olsaydı şimdi bir sürü yazmıştı ama yok :KK43: eşi ameliyat olmuştu nasıl oldu acaba???
akşamları evde giremiyorum nete zamanım olmuyor. genelde Bilgisayarda boş olmuyor zaten. Telefondanda yazamıyorum anlamadım nedenini böyle kopuyorum herbirşeyden :KK43:

aynen telden zor oluyor...yokmu baska seçenek.

geveze hoşgeldin arada uğra ama özletiyorsun kendini..nasılsın bebiş nasıl?

günaydınnn daha doğrusu tünaydınn:KK16: kimse yok burda :KK50: asencim de kesin uyuyodur yine :KK1:

günaydın do_majörrr :KK52: gerçi sen de çalışıyodun dimi?bize gün çoktan aydı..evde olsak en güzel olurdu dimi? :KK53:

günaydın gelinciklerrr....

geceleri hep dusunuyorum nasıl olur acba diye ama işin içinden cıkamıyorum..:44:

allah dualarınızı kabul etsin canmm..afiyet olsun ..önceden düşündüğün isimler neydi

kendimi düşünürüm bebeğide ilk 3 yıl tamam ama sonrası düşündürüyo beni konusmaya baslayınca...soru sormalar istekler..okulu işi aşkı... offf

gündayn tatlmm daha kimse ayılmamıştırr..gelirler birazdan bn sımdı cıkp anneme gitsemm gelince okumya yetişemem yanii :p

aynen telden zor oluyor...yokmu baska seçenek.

prenses sen bayağa düşünmeye başladın galiba bebiş işini? yalnız değilsinnnn :KK52:
biz de eşimle çok düşünüyoruz ama maddi olarak biraz toparlanalım dedik..aslında mayıs-haziran gibi hamile kalsam süper olur da..bu sefer yazın tatile gidemem :KK31:o yüzden ağustos gibi hamile kalmak istiyorum da o kadar nasıl beklicem ben yaa :KK52: gerçi inşallah Allah artmaz da hamile kalırız istediğimiz zaman..

Son düzenleme:
kızlaaarr:KK52: ben geldimmm
sivitcan sana inat yapar gibi olcak ama bugün uyanma rekorunu ben kırdım:KK52:
tam saat 2 de kalktım:KK52::KK52::KK52::KK52:
adet olmuşumkarnım ağrıyo çokk battaniye altında yatıyorum:KK31::KK31::KK31: benm temizlik yattı bugün:KK30:

dimi amayaa bugün rekoru ben kırdım valaha :KK24: saati görünce şoka girdim :KK30::KK30::KK30:

ohh ne güzel tatlışımm annen yakın ne güzell:KK16:

hoşgeldin tatlım topiğimizee bu arada bebişindee hayırlı olsunnn :KK16: bir anne adayı daha geldi topişimizee sende kaçma sonra haa :KK52:

benmkide çokkorkuyo hamile kalcam diye geçen şüphelendim biraz hamile misin hayıııırr diye ağlayacaktı nerdeyse ki allahtan adet oldum :KK52:

tatlım bu hamileler arkasını dönüp hamilelik topiklerine hızla uzaklaştılar sanırım artık hiç biri girmiyoo:KK19::KK19:

işimiz var desene :KK1::KK1: her gün hapını aldın mı muahbbeti püfff :KK9:

geveze hoşgeldin arada uğra ama özletiyorsun kendini..nasılsın bebiş nasıl?

günaydınnn daha doğrusu tünaydınn:KK16: kimse yok burda :KK50: asencim de kesin uyuyodur yine :KK1:

günaydın do_majörrr :KK52: gerçi sen de çalışıyodun dimi?bize gün çoktan aydı..evde olsak en güzel olurdu dimi? :KK53:

prenses sen bayağa düşünmeye başladın galiba bebiş işini? yalnız değilsinnnn :KK52:
biz de eşimle çok düşünüyoruz ama maddi olarak biraz toparlanalım dedik..aslında mayıs-haziran gibi hamile kalsam süper olur da..bu sefer yazın tatile gidemem :KK31:o yüzden ağustos gibi hamile kalmak istiyorum da o kadar nasıl beklicem ben yaa :KK52: gerçi inşallah Allah artmaz da hamile kalırız istediğimiz zaman..

aynen sormaaa hem çocugun ilerideki sorumluluğunu düşünüyorm hem de kendimi .
önceliklee arba almamız lazmm..sonra tatile gitmek istiyorum :) ee olmuşken burcu da ya akrep ya balık olsun isitoyrm varmı böyle bi dünyaaaa:KK50:

X